29 ΝΝΔ – γκριμάτσες του μωρού σας

Από την 29η SSW τρίτο υπερηχογράφημα εξέταση εκκρεμεί. Εδώ, το μωρό σας θα είναι ακριβώς μετρώνται και ελέγχονται ανάπτυξη του. Η πιο παιδί σας είναι, τόσο περισσότερο μπορεί επίσης να πατήσετε τα όργανα και το ισχιακό νεύρο.

29. ΝΝΔ: Το τελευταίο υπερηχογράφημα είναι και το μωρό σας να το κάνει ειδικά αστεία πρόσωπα.

Το μωρό σας σε 29 SSW

Στο 29 SSW το μωρό είναι περίπου 39 εκατοστά. Ζυγίζει περίπου 1.250 γραμμάρια.

Το μωρό σας χρειάζεται όλο και περισσότερο χώρο και τα άλλα θεσμικά όργανα πρέπει να συνεχίσουν να συρρικνώνονται από τη μήτρα - και νιώθεις καλά. Δύσπνοια, αίσθημα καύσου και αδυναμία της ουροδόχου κύστης είναι τυπικά συμπτώματα. Επίσης, μπορείτε να πάρετε συχνά πόνο στους γλουτούς και τα πόδια τώρα. Συχνά το μωρό πιέζει για την Ισχιακού νεύρου, το μεγαλύτερο νεύρο του σώματος. άλλοι σπασμός μπορεί επίσης να προκύψουν πιο εύκολα τώρα που η μήτρα ζυγίζει σε μεγάλο βαθμό από τις πυελικές φλέβες και τα όρια της κυκλοφορίας του αίματος.

Το μωρό στην 29η ΝΝΔ: αστεία πρόσωπα

Από την 29η SSW το αργότερο μέχρι την 32η εβδομάδα της εγκυμοσύνης κάνει ο γιατρός σας το τελευταίο υπερηχογράφημα. Σας Τεντώνει τη γλώσσα του μωρού σας κατά ή κάνει άλλες γκριμάτσες; Αυτές οι εικόνες είναι συχνά τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης. Το μωρό είναι η εκπαίδευση του εκφράσεις του προσώπου. Τους χρειάζεται για να επικοινωνούν με τους πρώτους μήνες μετά τη γέννηση μαζί σας. Ιδιαίτερα εντυπωσιακές είναι οι εικόνες με 3D υπέρηχο. Αυτό δείχνει το μωρό πολύ πιο ακριβείς και μπορείτε ακόμη και να δείτε αν έχει τη μύτη ή το πηγούνι σας από Παπά.

Στο τελευταίο υπερηχογράφημα, ο γιατρός μετρά επίσης:

➤ το μέγεθος του κεφαλιού του μωρού,
➤ η διάμετρος της κοιλιακής και θωρακικής και
➤ το μήκος ενός μηριαίου ή βραχιόνιο οστό.

ως εκ τούτου μπορεί να καθορίσει αν το μωρό αναπτυχθεί σωστά έχει. Ο πλακούντας παρέχει το γιατρό και πάλι πολύ προσεκτικά. Ο ίδιος ελέγχει για να δει αν είναι πολύ κοντά ή μπροστά από το εσωτερική os είναι. Αν αυτή είναι η περίπτωση, αυτό ονομάζεται πρόδρομος πλακούντας. αλλά για εσάς και το μωρό που δεν θέτουν σε κίνδυνο την υγεία. ακόμα πιο εγκυμοσύνες προχωρήσει ομαλά και ακόμα καλύτερα παρακολουθείται. Ωστόσο, η γέννηση είναι δυνατή μόνο με καισαρική τομή, διότι ο πλακούντας ουσιαστικά μπλοκάρει το μωρό η διέξοδος.

Μαία Anke Kieltyka από την Ένωση της γερμανικής Μαιών είναι οι συμβουλές για τυπικά συμπτώματα της εγκυμοσύνης όπως αίσθημα καύσου και πόνο στην πλάτη.

>> Τα 29 εβδομάδων έγκυος: Daniela κατηγορία τοκετού αρχίζει και είναι ενθουσιασμένος ...

«« Επιστροφή στην 28η εβδομάδα της εγκυμοσύνης - την κατηγορία τοκετού
έως την 30η ΝΔ - Άσκηση εργασίας »»


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =