Καισαρική τομή, κατόπιν αιτήματος της μητέρας – όλα τα στοιχεία για την προσωπική σας επιλογή

Όλο και περισσότερες γυναίκες θέλουν να γεννήσει το παιδί της με καισαρική τομή, κατόπιν αιτήματος της μητέρας. Μια καισαρική τομή, κατόπιν αιτήματος της μητρικής σημαίνει μια καισαρική τομή, η οποία δεν γίνεται για ιατρικούς λόγους. Γιατί και ενάντια στις επιθυμίες της καισαρικής τομής, κάντε κλικ εδώ. Καθώς και συμβουλές για την δική σας απόφαση. Τζούλια Β είναι σίγουρο: Θα ήθελα να φέρει το μωρό τους σε κάθε περίπτωση, με καισαρική τομή. «Ήμουν τρομοκρατημένος από τον πόνο. Και δεν θα ταρακουνήσει την αίσθηση ότι είναι «σωματικά και ψυχικά μεγαλώσει αυτό το μεγάλο γεγονός, το 33-year-old παραδέχεται. Η γέννηση με καισαρική τομή φαίνεται σε λιγότερο ριψοκίνδυνα της.

© Thinkstock

τους φόβους της Τζούλια και προκύπτει η επιθυμία τους για μια καισαρική τομή δεν είναι μοναδική. Οι συζητήσεις που πρέπει να κάνετε είναι να αναπτύξει τους φίλους και τους γνωστούς και όλο και περισσότερο στο φόρουμ του Διαδικτύου συχνά χαρακτηρίζονται από λίγη κατανόηση και ανοχή για τις απόψεις των άλλων. Τα γεγονότα αναμιγνύονται με εικασίες και θρύλους και παρόντες με πολύ συμπάθεια. Οι μητέρες που για καισαρική τομή (όπως η Kaiserschitt ιατρικά ονομάζεται) να αποφασίσει είναι εντελώς δαιμονοποιημένο.

Πιστεύουμε ότι η απόφαση μιας εγκύου γυναίκας, όπως θέλει να φέρει το παιδί της στον κόσμο είναι μια πολύ προσωπική. Δεν έχει σημασία πόσο αποδεικνύεται - Αξιολόγηση και κριτική είναι εκτός τόπου εδώ. Ως εκ τούτου, θα θέλαμε να σας βοηθήσει εδώ τα δικά απόφαση με τεκμηριωμένες πληροφορίες για σας.

Κάθε τρίτο μωρό έρχεται στο χειρουργείο στον κόσμο

Το γεγονός είναι ότι τώρα έρχεται περίπου κάθε τρίτο μωρό στο χειρουργείο στον κόσμο. Και ο αριθμός των καισαρικών τομών επιθυμείτε αυξήσεις (σε αντίθεση με την ιατρικώς απαραίτητο). Η καισαρική τομή στην ζήτηση είναι «in» και είναι μέρος της ζωής πολλών διασημοτήτων πράξουν. Αν ρωτήσετε «μη-προσωπικότητες» σχετικά με τους λόγους για την απόφασή τους για μια καισαρική τομή, κατόπιν αιτήματος της μητέρας, είναι ως λόγοι αφθονία ονομάζεται ο φόβος του πόνου και της απώλειας του ελέγχου. Επίσης διαδεδομένη είναι η λανθασμένη πεποίθηση ότι η καισαρική τομή είναι πιο ασφαλές τόσο για τη μητέρα και το παιδί.

Ακριβή στοιχεία για τον αριθμό των καισαρική γεννήσεις είναι ιατρικώς πραγματικά απαραίτητο και πόσοι έχουν με τη σειρά τους πραγματοποιείται μετά από αίτηση των εγκύων γυναικών, δεν υπάρχει. Επισήμως, η επιθυμία καισαρική τομή δεν υπάρχει: Είναι πιο άφθονα δεν επιστρέφονται από την ασφάλιση υγείας - η οποία είναι ο λόγος που η ιατρική αναγκαιότητα επιβεβαιώνεται από το γιατρό στην πράξη.
Καισαρική τομή κατόπιν αιτήματος: Δημοφιλή σε κλινικές

© Thinkstock

Οι περισσότερες κλινικές είναι η επιθυμία των εγκύων γυναικών, σύμφωνα με μια καθορισμένη ημερομηνία για καισαρική τομή σε σχέση με το άνοιγμα-minded, όμως: Για μια καισαρική τομή παίρνουν πολύ περισσότερα χρήματα από την ασφάλιση υγείας ανταμείβονται. Επιπλέον, αυτό το είδος της γέννησης είναι πιο εύκολο να προγραμματίσει για την κλινική: Επειδή έχει καθοριστεί η ημερομηνία μέχρι στιγμής, είναι σαφές vornerein όταν χρειάζεται γιατρό, νοσοκόμα και μαία. Σε μια αυθόρμητη γιατρό γέννηση και μαίες μπορεί να χρειαστεί να συνοδεύσει τις έγκυες πολλές ώρες - και αυτό, βέβαια, δεν είναι μόνο 9-18 π.μ., αλλά σε όλη τη νύχτα. Πολλές μαίες παραπονούνται ότι οι γιατροί καταφεύγουν πιο συχνά και πιο γρήγορα προς το μαχαίρι και οι έγκυες γυναίκες δεν είναι επαρκώς ενημερώσει για τους τρόπους αντιμετώπισης του πόνου σε ένα φυσικό τοκετό.

Ιατρικοί λόγοι για καισαρική τομή μπορεί να είναι, για παράδειγμα:

• Το μωρό είναι με το κεφάλι ψηλά και το Po προς τα κάτω (κλείστρο)
• Ο πλακούντας βρίσκεται μπροστά από τον τράχηλο της μήτρας (πρόδρομος πλακούντας)
• πολλαπλού τοκετού
• Μη φυσιολογική τους ήχους της καρδιάς
• Προβλήματα με τον ομφάλιο λώρο

Εάν σκέφτεστε για να φέρει το παιδί σας δεν είναι ιατρικά αναγκαίο με καισαρική τομή στον κόσμο, θα πρέπει να ασχοληθεί οπωσδήποτε με τους κινδύνους. Για αρκετά τόσο απλό όσο αυτό το είδος της γέννησης φαίνεται με την πρώτη ματιά, δεν είναι. Στην επόμενη σελίδα έχουμε συνοπτικά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της αίτησης καισαρική τομή για εσάς.

Με την ευκαιρία: Στη Βραζιλία, ήδη περισσότερο από το ήμισυ του συνόλου των εγκύων γυναικών για καισαρική τομή αποφασίζει. 56% η Βραζιλία έχει έτσι υψηλότερο ποσοστό καισαρική τομή του κόσμου. Σε ιδιωτικές κλινικές ακόμα και οκτώ στους δέκα μωρά που άσκησε η καισαρική τομή. Έτσι, οι γεννήσεις σχεδιάζουν διασφαλίζει ταχύτερη και λιγότερο εντατικής θεραπείας - με λίγα λόγια, είναι πιο προσοδοφόρα. Η τάση αυτή παρατηρείται, επίσης, το Υπουργείο Βραζιλίας φροντίδας υγείας και την ανάπτυξη των μέσων για την αντιμετώπιση με εκπαιδευτικές εκστρατείες.

Επισκόπηση: καισαρική τομή, κατόπιν αιτήματος της μητέρας - όλα τα στοιχεία για την προσωπική σας επιλογή

  • ΣΕΛΙΔΑ 1: καισαρική τομή, κατόπιν αιτήματος της μητέρας - όλα τα στοιχεία για την προσωπική σας επιλογή
  • Σελίδα 2: καισαρική τομή σε πρώτη ζήτηση; Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα
  • πίσω
  • σελίδα 1/2
  • περισσότερο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2