Βοήθεια από τα τσιμπήματα των εντόμων

Ένα από τα μειονεκτήματα του καλοκαιριού περιλαμβάνει τα τσιμπήματα των εντόμων - πώς να προστατέψω τον εαυτό μου από τα κουνούπια και Σία και η οποία δίνει τη θεραπεία αν τα παράσιτα έχουν, αλλά μόλις μαχαίρωσε.

Το καλοκαίρι, απεργία ...

Τσιμπήματα εντόμων: Wasp

Όμορφη κάνουν εμφάνιση, αλλά πολύ κοντά θα μπορούσε κανείς να μην έρθει σφήκες.

© Thinkstock

Πολύ ήσυχη, η λίμνη δεν υπάρχει, αλλά οι ακτίνες του ήλιου χορεύουν αστραφτερά για την ομαλή επιφάνεια του νερού. Από το κοντινό δάσος του κούκου καλεί σε ολόκληρη. Τα ίδια τα φύλλα από Nicki (5) και Laura (7) δεν ενοχλεί που εγκαταλείπουν το γέλιο στο γρασίδι μπροστά από τον πατέρα Jens. Δεν υπάρχει πιο όμορφο μέρος για πικνίκ από αυτό, βρείτε το Sauerland Δάσος.

Αν όχι για εκείνα τα ενοχλητικά έντομα θα είναι! Μην παρεξηγήσετε, τα έντομα έχουν σίγουρα να υπάρχει. Χωρίς τις μέλισσες, για παράδειγμα, δεν θα υπήρχε ανθρώπινη ζωή, κάποιοι επιστήμονες είναι σίγουροι. Και ποιο θα είναι το καλοκαίρι το buzz και βουητό γύρω μας; Θα μπορούσαμε να κάνουμε χωρίς, όμως οδυνηρά μέλισσας και σφήκας τσιμπήματα, το «θάνατο αποφάσεων» επικινδυνότητας των κηφήνων, καθώς και ενοχλητική φαγούρα τσιμπήματα και τα δαγκώματα από τα κουνούπια, ψύλλοι και Co. 
αναγνωρίζουν τσιμπήματα εντόμων

Τα κουνούπια, ψύλλοι και κοριοί δαγκώσει απαρατήρητη. Το αποτέλεσμα της δουλειάς τους, θα φανεί μόνο και ιδιαίτερα αισθητές όταν τα ζώα δεν έχουν αφήσει και πάλι ακούσια υποδοχής τους. Αντίθετα, μέλισσες, σφήκες και σφήκες τσιμπήσουν πάρα πολύ επίπονο.

αλλά όλα τα τσιμπήματα εντόμων έχουν ένα κοινό στοιχείο: ότι εμφανίζονται με ενιαία κοκκινωπό οίδημα, κνησμό και / ή πόνο στο σημείο της ένεσης.
Τσιμπήματα εντόμων είναι συνήθως αβλαβείς

Ειδικά η νεολαία υποφέρει από τα κοινά παράσιτα. ιδιοσυγκρασία του παιδιού δεν επιτρέπει την πολυδιαφημισμένη «ήσυχη διαμονή» μόνο σε αυτά, όπως όταν μια μέλισσα ή σφήκα που επιπλέουν γύρω από το κεφάλι της. Από αντανακλαστικά περιτυλιγμένα με τους φτωχούς. Και αυτό προκαλεί το κίτρινο-μαύρο-ριγέ φτερά ζώων - και στη συνέχεια να δαγκώσει.
{{SNIPPET_PH:}}
Τσιμπήματα εντόμων είναι ενοχλητικό, ναι. Και μερικές φορές επώδυνη. Αλλά ο πραγματικός κίνδυνος δεν προέρχεται από ατομική τσιμπήματα εντόμων. Επικίνδυνες Μπορείτε μόνο έντομο που υποφέρουν από αλλεργίες δηλητήριο, το οποίο είναι ο λόγος για ένα κιτ έκτακτης ανάγκης με τα κατάλληλα φάρμακα αλλεργία θα πρέπει να το έχετε πάντα.

 στοά


Οι σκηνές του εγκλήματος ζεστό παιδική πισίνα, σκάμμα ή την παραλία διακοπές. Όπως μπορείτε να αποφεύγεται οποιοσδήποτε κίνδυνος για το μωρό το καλοκαίρι.

Στις σελίδες που ακολουθούν θα πάμε συγκεκριμένα σε ένα κουνούπι δαγκώματα και τα τσιμπήματα των μελισσών, σφήκες και κηφήνων. Πώς μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση δαγκώματος ή τσιμπήματος; Διαβάστε!

Επισκόπηση: Βοήθεια για τσιμπήματα εντόμων

  • ΣΕΛΙΔΑ 1: ενισχύσεις για τσιμπήματα εντόμων
  • Σελίδα 2: τα τσιμπήματα των κουνουπιών είναι ενοχλητικό, αλλά αβλαβείς
  • Σελίδα 3: σφήκα τσίμπημα, τσίμπημα μέλισσας και σφήκας τσίμπημα - τι πρέπει να κάνουμε;
  • Σελίδα 4: Πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας από τα τσιμπήματα τσιμπούρι
  • πίσω
  • σελίδα 1/4
  • περισσότερο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 3 =