ανοσοποιητικού συστήματος Dirt εκπαιδευμένο μωρού

Τα μωρά ανοσοποιητικό σύστημα χρειάζεται λίγο προκλήσεις: αναβοσβήνει Λευκά καθαρό μούστο και δεν θα πρέπει να είναι το περιβάλλον για το μωρό.

Υπερβολική υγιεινής εξασφαλίζει αλλεργίες

Οι ενήλικοι είναι συνυφασμένες με την άποψη της υγιεινής: Πάντα το περιβάλλον για το μωρό να είναι απόλυτα καθαρό. Και έτσι ότι τίποτα δεν συμβαίνει σκουπίζεται, ηλεκτρική σκούπα, να απολυμαίνονται. Αλλά περιμένετε - όταν ένα μωρό γεννιέται, είναι αλήθεια, διότι ως καθαρίστρια κόσμο; δεν συναντάμε παρά ένα περιβάλλον γεμάτο μικρόβια, βρωμιά, τα βακτήρια; Επίσης, στα παιχνίδια και τα γεμισμένα ζώα; Ακριβώς όπως εκατοντάδες γενιές πριν απ 'αυτόν; Όχι πολύ καιρό πριν, το φαγητό ήταν σπάνια φρέσκο, το νερό μερικές φορές ασαφής και το γάλα χωρίς θεραπεία. Υγιεινή ήταν μόνο περίπου πριν από 150 χρόνια - γιατί όλη αυτή η φασαρία;

Dirt είναι καλό για το ανοσοποιητικό σύστημα

Τα μωρά δεν χρειάζονται ένα μικρόβιο-free περιβάλλον

© Thinkstock

Η καθαριότητα έχει τη θέση του, αλλά και τα όριά της. Στα πρώτα χρόνια, αλλά κυρίως στους πρώτους δώδεκα μήνες, το ανοσοποιητικό σύστημα αναμένεται ένα πάρα πολύ πιο προβληματική θέμα, είναι γενετικά προγραμματισμένο. Και πώς τα κύτταρα του εγκεφάλου που περιμένουν να τα ερεθίσματα από το εξωτερικό για να μιλήσει, να παίξουν, να μάθουν υποστηρίζουν, καθώς και τα κύτταρα της άμυνας του οργανισμού που περιμένουν να μάθουν να διακρίνουν τι είναι φίλος και τι εχθρού. Έτσι ώστε να είναι προετοιμασμένοι για αργότερα.

Αλλά τι συμβαίνει όταν το θέμα είναι απούσα, δεν υπάρχει τίποτα να κάνουμε πραγματικά σημαντικό περισσότερο, όλα είναι πεντακάθαρα και πουθενά ένα μικρόβιο ή κάποια βρωμιά που κρύβονται; Στη συνέχεια, καθώς οι επιστήμονες έχουν βρει, το ανοσοποιητικό σύστημα συχνά δείχνει ακόμα πολύ ισχυρή - δυστυχώς εις βάρος ακίνδυνα πράγματα: γύρη, ξηροί καρποί ή τα μαλλιά γάτα. Μια αλλεργία γεννιέται. Τουλάχιστον αυτή είναι η «ανάπτυξη υπόθεση της υγιεινής των αλλεργιών,» έχουν κατατεθεί στα επιστήμονες τα τελευταία χρόνια, με πολλές μελέτες.

Το μωρό της χώρας έχει ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα

Άνωση πήρε την ιδέα από μια μεγάλη μελέτη από το Μόναχο με βάση Καθηγητής Erika von Mutius. Αυτή και η ομάδα της μελέτησαν περισσότερα από 2.500 παιδιά των αγροτών από τη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία. Ποιος είχε «δεν είναι τόσο καθαρό» σαν μωρό στην πόλη καθαριστεί προσεκτικά διαμέρισμα. Οι περισσότεροι αφέθηκαν από τις πρώτες μέρες του μωρού με τη σταθερή, συχνά ήρθε σε επαφή με τα ζώα και ήταν πάρα πολύ στο ύπαιθρο. Συχνά έπιναν και φρέσκο ​​γάλα.

Η σύγκριση με τον μέσο Γερμανό παιδί ήταν: «Η συχνότητα του άσθματος και αλλεργική ρινίτιδα ήταν σημαντικά χαμηλότερες από εκείνες των άλλων νοικοκυριών στα παιδιά αγροτών.» Αλλά πλήρη προστασία κράτηση μόνο για το μωρό που έχει ζήσει κατά το πρώτο έτος «αγροτικό». Γεγονός που υποδηλώνει: Οι πρώτοι μήνες της ζωής είναι η κρίσιμη στιγμή μάθησης για το ανοσοποιητικό σύστημα.

Αλλά πώς μπορεί να κρατήσει την πόλη-μωρό; Όποια και αν είναι ο καιρός, έξω στον κήπο; Σέρνεται ταξίδια από την αρχή μέσα από τη λάσπη, τη σκόνη και το ζωολογικό κήπο; Ως ριζοσπαστική όπως δεν χρειάζεται να πάει με ασφάλεια. Αλλά οι γονείς δεν πρέπει να ανησυχούν υπερβολικά, αν παίρνει λίγο βρώμικο και πάλι. Ακόμα κι αν δεν φοβούνται το μωρό θα μπορούσε να καταπιεί ένα κομμάτι του ρύπου.

Το βίντεο εξηγεί σε σας γιατί το μωρό σας δεν χρειάζεται υπερβολική υγιεινή και την βρωμιά εκπαιδεύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Gerald Callahan, ανοσολόγος και καθηγητής στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Κολοράντο έχει ερευνήσει το θέμα - ακόμη και με δική τους απογόνους, «Τα παιδιά μου έφαγε τη βρωμιά με εκπληκτική απόλαυση», λέει. «Χωματόδρομο, αποξηραμένα φύλλα, Rasenstückchen, εντόμων παραμένει - πριν ήμουν τελικά σε θέση να τις τελειώσει, που εγκατέλειψε μόνη της.»

Αηδιαστικό το όλο θέμα είναι, σε κάθε περίπτωση μόνο σε αρκετά μεγάλες ποσότητες - αλλά ποτέ δεν κατέληξε σε φυσιολογικό μωρό ούτως ή άλλως. Οι πολλές ερευνητικές ομάδες έχουν ήδη εξεταστεί. Κάποιος πρέπει μόνο δηλαδή η περιεκτικότητα σε ανόργανα άλατα του «πρόσφατα συμπληρώθηκε«μέτρο πάνα για να ξέρετε τι έχει εισέλθει από το στόμα: Μια επισκόπηση της Υπηρεσίας Προστασίας Περιβάλλοντος των ΗΠΑ είναι 0,2 έως 0,8 g ανά ημέρα από - μόνο το χώμα από επιμελώς χρησιμοποιούνται νύχια.

 στοά


Μια μικρή βρωμιά δεν θα βλάψει το μωρό και το παιδί. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ποια σπόροι πέφτουν στο νηπιαγωγείο και να λαμβάνουν ειδοποίηση.

ανοσοποιητικού συστήματος Dirt εκπαιδευμένο μωρού: Επισκόπηση

  • ΣΕΛΙΔΑ 1: Dirt εκπαιδευτεί το ανοσοποιητικό σύστημα του μωρού
  • Σελίδα 2: την υγιεινή στα παιδιά: Απαιτείται προσοχή!
  • πίσω
  • σελίδα 1/2
  • περισσότερο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

93 − = 85