Εξέταση αίματος θα μπορούσε να ανιχνεύσει κίνδυνο για το Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου Βρεφών

Ο θάνατος κούνια είναι τρομακτικό: Ακόμα προφανώς απόλυτα υγιή μωρά πεθαίνουν ξαφνικά και απρόσμενα τη νύχτα κατά τη διάρκεια του ύπνου. Οι αιτίες των γιατρών ομαδοποιημένα στο σκοτάδι μέχρι τώρα. Αυτό θα μπορούσε να αλλάξει τώρα! Μια ομάδα ερευνητών από το Νοσοκομείο Παίδων της Βοστόνης διαπίστωσε ότι υπάρχει σχέση μεταξύ της συγκέντρωσης της σεροτονίνης στο αίμα και SIDS.Σύνδρομο Αιφνίδιου Βρεφικού Θανάτου: Αξιοσημείωτα υψηλής αξίας σεροτονίνης

Μπορεί να καθοριστεί σύντομα ο κίνδυνος Αιφνίδιου Θανάτου Βρεφών σύνδρομο, μια εξέταση αίματος;

© iStock

Οι Αμερικανοί επιστήμονες στο Νοσοκομείο της Βοστώνης παιδιών με επικεφαλής τον Δρ Robin L. Haynes έχει βρεθεί σε μελέτες τους ότι το 31 τοις εκατό των εξεταζόμενων μωρά που πέθαναν από SIDS (Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου Βρεφών), είχε μια εντυπωσιακά υψηλά επίπεδα σεροτονίνης στο αίμα. Αυτό θα μπορούσε να είναι η πολυπόθητη απόδειξη ότι η συγκέντρωση σεροτονίνης είναι εν μέρει υπεύθυνη για το Σύνδρομο Αιφνίδιου Βρεφικού Θανάτου! Σε αυτή τη βάση, στο εγγύς μέλλον θα μπορούσε να αναπτυχθεί ένα τεστ αίματος κίνδυνος για τα νεογέννητα μωρά.
Η σχέση μεταξύ σεροτονίνης και SIDS

Η σεροτονίνη είναι γνωστή ως η «ορμόνη της ευτυχίας». αλλά ο αγγελιοφόρος (νευροδιαβιβαστής), η οποία περνάει σε μας πληροφορίες νευρικό σύστημα από ένα νευρικό κύτταρο στο άλλο είναι υπεύθυνη για το καρδιαγγειακό σύστημα, το ύπνου-εγρήγορσης ρυθμό και την αναπνοή, πάρα πολύ. Αν η σεροτονίνη είναι πολύ υψηλή (ή πάρα πολύ χαμηλή), μπορεί να επηρεάσει τους μυς του αναπνευστικού συστήματος.
Άλλες επιστημονικές μελέτες έχουν κάποιο χρόνο πριν Σύνδεση μεταξύ μιας χαμηλής ορεξίνης-τιμής στο αίμα και το Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου Βρεφών αποδειχθεί. Η ορεξίνης νευροορμόνη ρυθμίζει τον κύκλο ύπνου-εγρήγορσης και βεβαιώνεται που ξυπνά τη νύχτα - για παράδειγμα, εάν πάρα πολύ λίγο οξυγόνο είναι διαθέσιμο. αλλά ακόμη και χαμηλά επίπεδα σεροτονίνης (Brainstem) ένα βιολογικό δείκτη του αιφνίδιου βρεφικού θανάτου μπορεί να είναι, καθώς προηγούμενες μελέτες του Νοσοκομείου Παίδων της Βοστόνης έχουν δείξει.
Εξέταση αίματος θα μπορούσε να μειώσει τον κίνδυνο του SIDS

Διαταραχές στις δύο νευροδιαβιβαστές μπορεί να εξηγήσει γιατί τα υγιή μωρά πεθαίνουν νύχτα χωρίς προφανή λόγο. Και τα νέα αποτελέσματα δείχνουν μια εξέταση αίματος που θα μπορούσε να καθορίσει τον κίνδυνο του συνδρόμου αιφνίδιου βρεφικού θανάτου, είναι πιο πιθανό. Αυτό το μήνυμα δίνει ελπίδα - αλλά ο γρίφος λύνεται με Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου Βρεφών μέχρι τώρα: Η συνειδητοποίηση ότι αιφνίδιου βρεφικού θανάτου είναι το αποτέλεσμα μιας αναπνευστικής διαταραχής, δεν είναι νέα. Η έλλειψη ορεξίνης και μια παρεκκλίνουσα αξίας σεροτονίνης είναι πιθανώς μόνο δύο από τις πολλές πιθανές αιτίες του συνδρόμου αιφνίδιου βρεφικού θανάτου.
αποθηκεύσετε αυτές τις συμβουλές για το μωρό ζωή!

Κατά συνέπεια, το Συμβούλιο εξακολουθεί να ισχύει για τους γονείς: Για να αποφευχθεί ο θάνατος κούνια, τα μωρά πρέπει πάντα να κοιμούνται σε ύπτια θέση σε ένα σκληρό στρώμα - μακριά από μαξιλάρια, κουβέρτες και ταριχευμένα ζώα!

Προστατευτικά μέτρα κατά Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου Βρεφών

 • 1/6

  Το μωρό σας θα πρέπει να κοιμούνται σε ύπτια θέση

  όσον αφορά την πρόληψη SIDS Το πιο σημαντικό μέτρο: Βάλτε το μωρό σας να κοιμάται πάντα στο πίσω μέρος. Γι 'αυτό δεν μπορεί να είναι πολύ κοντά να πατήσετε το στρώμα και, ενδεχομένως, να αναπνεύσει εκπνεόμενο διοξείδιο του άνθρακα πίσω το πρόσωπό του.

 • 2/6

  Δεν μαξιλάρια, και τα γεμισμένα ζώα Schmusetücher

  Αν και θα θέλαμε να δώσουμε κάτι για να χώνομαι στο κρεβάτι με τα παιδιά μας: μαξιλάρια, πετσέτες και μαζεμένος ταριχευμένα ζώα δεν έχουν καμία θέση σε βρέφη κάτω του ενός έτους στο κρεβάτι. Τα μωρά έχουν συνηθίσει όρια από την μήτρα - και την αγάπη τους, ακόμη και μετά τη γέννηση. Έτσι, αν κάπου ένα χάδια παιχνίδι ή κάτι παρόμοιο για να αρπάξει, πιέστε λίγο το πρόσωπό της σε αυτό. Και τότε υπάρχει ο κίνδυνος ότι εισπνέουν το διοξείδιο του άνθρακα και να χάσει τις αισθήσεις του.

 • 3/6

  Υπνόσακο αντί της οροφής

  Έχοντας ένα μωρό είναι το καλύτερο μέρος σε έναν υπνόσακο. Από το στόμα και τη μύτη δεν μπορεί καν να γλιστρήσει κάπου κάτω και δύσκολη την αναπνοή. Και πάνω απ 'όλα τα μικρά μωρά έχουν σε έναν υπνόσακο δεν είναι αρκετό περιθώριο ελιγμών για να παραδώσει στο στομάχι του.

 • 4/6

  Παρακαλώ μην καπνίζετε!

  Το παιδί σας να αγαπήσει θα πρέπει ούτε κατά την εγκυμοσύνη, ούτε αργότερα, όταν το μωρό είναι εκεί, το κάπνισμα. Τα παιδιά των μητέρων καπνίσματος συχνά προκατειλημμένη αεραγωγούς και πιο αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα - και έτσι έδειξαν υψηλότερο κίνδυνο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου για θάνατο. Η προσφορά μη καπνιστές είναι επίσης αλήθεια για Παπά και την αγάπη σας!

 • 5/6

  Η ιδανική θερμοκρασία ύπνου

  Το υπνοδωμάτιο του μωρού σας δεν πρέπει να είναι πολύ ζεστό: ιδανικό για 16 έως 18 βαθμούς. Σε βρέφη λαιμό μπορείτε να αισθάνεστε ότι είναι καλύτερο αν είναι πολύ ζεστό ή πολύ κρύο.

 • 6/6

  θηλασμός προστατεύει

  Οι μελέτες δείχνουν ότι το μητρικό γάλα προστατεύει τα μωρά από SIDS. Σε βρέφη που θηλάζουν, ο κίνδυνος του αιφνίδιου θανάτου κατά τη διάρκεια του ύπνου, μειωμένη κατά 50 τοις εκατό. Εάν είναι δυνατόν, θα πρέπει, επομένως, τέσσερις μήνες θηλάζετε το μωρό σας. Εάν δεν θηλάζετε, να δώσει το μωρό σας να κοιμηθεί μια πιπίλα. Με πιπίλισμα, είναι στην πραγματικότητα εμποδίζει παιδιά εμποδίσει τις οπές εξαερισμού - έτσι τουλάχιστον το τεκμήριο των ιατρών.

 
Πηγή: www.pnas.org


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1