Παιδίατρος: 6 συμβουλές για να επισκεφθείτε το & quot? Θείος γιατρός & quot?

Μια επίσκεψη στον παιδίατρο δεν είναι πάντα εύκολο. Με τις συμβουλές μας επίσκεψη επόμενη του γιατρού σας με το παιδί πιο χαλαρή και χωρίς άγχος βούληση.

Όταν ο παιδίατρος;

Μερικές φορές, το ανοσοποιητικό σύστημα προστασίας του σώματος μπορεί να διαταραχθεί. Αλλά κανείς δεν θέλει να τρέξει, διότι κάθε μικρό συνάχι αμέσως με τον παιδίατρο, ειδικά τα μικρά παιδιά δεν βιώνουν τόσο πολύ να "Ο γιατρός θείος" πάει. Μικρά ασθένειες μπορεί ακόμη θεραπεύσιμη εξ όσων γνωρίζω και πιστεύω. Πάρτε ως σύμβουλος στο οδοντοφυΐας λεξικό μας ή στο φαρμακείο.

Αν δεν είστε σίγουροι ή, για παράδειγμα, να αισθάνονται ότι το παιδί σας συμπεριφέρεται διαφορετικά για κάποιο χρονικό διάστημα, είναι πιο ήρεμη και εμφανίστηκε, και δεν μπορεί να εξηγήσει τη συμπεριφορά, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν παιδίατρο.

Τυπικά λόγοι για ένα ραντεβού με τον παιδίατρο περιλαμβάνουν:

Κάτω και Übergwicht του παιδιού: υπόκειται στο δείκτη μάζας σώματος (ΔΜΣ) των παιδιών σας ή πάνω από την αναπτυξιακή φυσιολογικά όρια, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν παιδίατρο. ΔΜΣ του παιδιού σας, μπορείτε εύκολα να υπολογίσετε ΔΜΣ αριθμομηχανή μας για τα παιδιά.

Οι συχνές λοιμώξεις: Οκτώ έως δώδεκα λοιμώξεις όπως κρυολογήματα ή μολύνσεις αυτιών είναι εντελώς κανονική σε παιδιά. Εάν το παιδί σας αρρωσταίνει πιο συχνά, ρωτήστε τον παιδίατρό σας για να προσδιορίσετε την αιτία.

Κακή βελτίωση: Σημάδι ότι το ανοσοποιητικό σύστημα είναι πολύ αδύναμο, λοιμώξεις που εκτείνονται με επιπλοκές, όπως ρινική καταρροή πυώδη όταν είναι κρύο ή αν συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα ή επανειλημμένα λάβει χώρα σε μία τοποθεσία (π.χ. πολύποδες) είναι.

Ασαφείς Αιτία: Μερικές φορές το κρύο και βήχας δεν είναι μια απάντηση σε παθογόνους οργανισμούς, αλλά αβλαβείς ουσίες. Στη συνέχεια, ίσως υπάρχει μια αλλεργία.

Επίσκεψη στον παιδίατρο

6 συμβουλές για να επισκεφθείτε τον παιδίατρο

Αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσει όλα τα αριστερά επίσκεψη του γιατρού με τα παιδιά:

Να 'σαι καλά: Ίσως πιο ουσιαστικά: «Αν η μητέρα είναι ασφαλές, τότε μπορούν να υποστηρίξουν το παιδί τους και, ακόμα και κατά τη διάρκεια της έρευνας στον παιδίατρο,» λέει ο Δρ Ulrich Fegeler, το Βερολίνο παιδίατρο και εκπρόσωπος του Επαγγελματικού Συλλόγου Παιδιών και Εφήβων γιατροί. Η μητέρα γνωρίζει τη διαδικασία πράγματι. «Το ποσό των ατομικών εμπειριών δίνει την ασφάλεια της!» Αλλά οι μητέρες δεν πρέπει να παίζουν ηρωίδες. Κάθε παιδίατρος γνωρίζει ανασφαλής μητέρες.

Προετοιμασία του παιδιού:
Ετοιμάστε τον εαυτό σας και το παιδί σας για μια επίσκεψη στον παιδίατρο. εικονογραφημένα βιβλία σχετικά με το θέμα ή ένα μικρό Arztköfferchen. «Επίσης, η επανάληψη της κατάστασης μετά την επίσκεψη του γιατρού μπορεί να είναι σημαντικό για να πάρει τα πάντα στη δουλειά,» συμβουλεύει Ulrich Fegeler.

Κλείστε ένα ραντεβού: Μη διστάσετε να επισκεφθείτε τον παιδίατρο, επίσης, δεν κράτησε πολύ. «Εάν οι μητέρες δεν είναι σίγουρος για το αν το παιδί σας χρειάζεται ιατρική φροντίδα, τότε θα πρέπει να έρθει! να προβεί σε δηλώσεις σχετικά με το τηλέφωνο είναι δύσκολη. Κάθε μητέρα χρειάζεται το παιδί διαφορετικό τρόπο της. «Κλήση πριν στο γραφείο του γιατρού και να κλείσετε ραντεβού. Αυτό θα σας εξοικονομήσει χρόνο αναμονής με την προβληματική και πολύ πιθανό quengeligem παιδί.

Παιδίατρος: 6 Συμβουλές για το διορισμό & quot? Θείος γιατρός & quot?

"Τι θέλω να ξέρω;": Γράψτε κάτω όλα όσα θέλετε να ξέρετε πριν από την επίσκεψη του γιατρού στο σπίτι. Για να ξεχάσετε τίποτα όταν κάθεστε στο παιδίατρο. Οι ιατρικών βοηθών μπορεί να σας βοηθήσει με κάποιες ερωτήσεις. Αλλά: Focus όσο το δυνατόν με την ασθένεια εξαιτίας σου που ήρθες. «Υπάρχει μια ανησυχία που απαιτεί μια μακρά διαβούλευση εκεί, είναι συχνά καλύτερο να εντοπίσει ένα ξεχωριστό ραντεβού για αυτό», εξηγεί ο Ulrich Fegeler. Και για τις ερωτήσεις αν δεν καταλαβαίνετε κάτι ο παιδίατρος εξήγησε.

Ο χρόνος αναμονής προγραμματίσει: Καλέστε τον παιδίατρο πριν κάνει το δρόμο του, και να ρωτήσω αν το πρόγραμμα έχει μετατοπιστεί. Φέρτε το γιατρό εξακολουθεί να περιμένει με: Ένα έκτακτης ανάγκης μπορεί πάντοτε να παρέμβει. Δείτε το θετικά: Τώρα και το χρόνο του παιδιού σας μαζί χωρίς τις παρεμβαίνει δουλειές του σπιτιού.

Έγγραφα μην ξεχνάτε: Σκεφτείτε όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την επίσκεψη (βιβλία μνήμης, τα αρχεία εμβολιασμού, X-κάρτα ...) και άλλα χρήσιμα (μαντήλια, τα μπισκότα, το ποτό, το αγαπημένο βαλσαμωμένο ζώο, βρεφικά παιχνίδια επαρκής). 

 στοά


Άρρωστα παιδιά σαν κλαψούρισμα - γιατί χρειάζεται τη σωστή ψυχαγωγία!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 − = 66