την πρόληψη των αλλεργιών στα μωρά

Όλο και περισσότερα παιδιά υποφέρουν από αλλεργίες. Δυστυχώς, αφήστε αλλεργική ρινίτιδα, το άσθμα, το έκζεμα & Δεν αποφύγετε εντελώς ΣΙΑ - αλλά με αυτές τις συμβουλές, μπορείτε να μειώσετε τον κίνδυνο που αναπτύξει αλλεργία στο παιδί σας.

Για να προστατεύσετε το μωρό σας από αλλεργίες

Γιατί όλο και περισσότερα παιδιά υποφέρουν από αλλεργίες είναι επιστημονικά δεν είναι πλήρως κατανοητοί. Ένα πράγμα είναι σαφές: από τη μια να παίξουν οι γενετικοί παράγοντες παίζουν ρόλο, για τους άλλους περιβαλλοντικούς παράγοντες και την προσωπική ζωή. Δύο καλές ειδήσεις: Μπορείτε να κάνετε πολλά για να μειώσει τον κίνδυνο αλλεργιών στο παιδί σας τον εαυτό σας. Τι μπορείτε να μάθετε εδώ. Και: Οι κατευθυντήριες γραμμές για την πρόληψη των αλλεργιών έχουν γίνει πιο ευέλικτη, ένα οικογενειακό γεύμα στο πρώτο έτος τους που εργάζονται τώρα εντελώς χαλαροί!

την πρόληψη των αλλεργιών στα μωρά

Χάρη στη νέα επιστημονικά αποτελέσματα τώρα αρκετά χαλαρή Η Beikoststart

© Thinkstock

θηλάζουν για τέσσερις μήνες

Ο θηλασμός εξακολουθεί να θεωρείται το καλύτερο μέσο για την αποφυγή αλλεργιών και για την παροχή της μωρό με ό, τι χρειάζεται. Το μητρικό γάλα είναι υποαλλεργική και περιέχει ουσίες που προστατεύουν τον εντερικό βλεννογόνο από αλλεργιογόνα. Εάν θηλάζετε το παιδί σας, θα πρέπει να δεν αποκηρύξει αλλεργιογόνα τρόφιμα, η κατευθυντήρια γραμμή είναι νέα. Πριν από μερικά χρόνια ήταν: αυγό, το γάλα και άλλα δυνητικά αλλεργιογόνα τρόφιμα θα πρέπει να αφαιρεθούν από τη διατροφή κατά τη διάρκεια της γαλουχίας. Τώρα, οι γιατροί και οι επιστήμονες είναι, αλλά σίγουρα ότι η πρώιμη επαφή με αλλεργιογόνες ουσίες σε χαμηλές δόσεις είναι ακόμα ευνοϊκό για την υγεία του μωρού είναι.

Επίσης νέο: Η σύσταση να θηλάσουν πλήρως, ισχύει τώρα, αντί των έξι μόνο για τέσσερις μήνες. Επειδή «δεν υπάρχουν αξιόπιστες αποδείξεις ότι η καθυστερημένη έναρξη των συμπληρωματικών τροφών έχει αρνητική επίδραση στην ανάπτυξη της αλλεργίας,» η δικαιολογία της γερμανικής Δέρματος και Αλλεργιών Βοήθειας (DHA). Ο χρόνος από την πέμπτη έως την ηλικία των έξι μηνών θεωρείται βέλτιστη για την έναρξη της συμπληρωματική διατροφή, έτσι ώστε το σώμα μπορεί να αναπτύξει μια ανοχή σε μια ευρεία ποικιλία τροφίμων. Ο κίνδυνος αλλεργίας σε βρέφη κίνδυνο, όπως όταν ένας γονέας που πάσχουν από αλλεργίες, μπορεί να μειωθεί έως και κατά 50 τοις εκατό σύμφωνα με DHA από Hydrolysatnahrung (ΗΑ-τρόφιμα). Στις πρωτεϊνικές δομικές μονάδες ΗΑ-τροφίμων (καζεΐνη ή πρωτεΐνη ορού γάλακτος) είναι διαφορετικές σε μεγάλο βαθμό χωρίσει. Σε μια επιστημονική μελέτη, η μελέτη γερμανική βρεφική διατροφή Παρέμβαση (GINI), υπό την προϋπόθεση Nutramigen - αυτό είναι στη Γερμανία δεν είναι διαθέσιμα - και Μπέμπα HA καλά αποτελέσματα: αυτά τα τρόφιμα έδειξε μετρήσιμη μείωση του κινδύνου της ατοπικής δερματίτιδας (έκζεμα). «Αλλά όχι για το άσθμα ή αλλεργική ρινίτιδα», λέει ο επικεφαλής της μελέτης Dr. Andrea von Berg, αλλεργιολόγος και επικεφαλής του ερευνητικού ινστιτούτου για την πρόληψη των αλλεργιών και αναπνευστικών ασθενειών στα παιδιά στο St. Mary του Νοσοκομείου Wesel.
Σημαντικό: μωρά, χωρίς τον κίνδυνο αλλεργιών δεν χρειάζεται HA Τροφίμων!

χαλαρή Beikoststart

Νέα για τη διατροφή βρεφών: ψάρια. Ή πώς για ένα αυγό πρωινό για τα οκτώ μηνών μωρό; Κανένα πρόβλημα. Για την αποφυγή ορισμένων αλλεργιογόνων τροφών κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους δεν βοηθήσει στην πρόληψη των αλλεργιών? σε αυτό το συμπέρασμα έρθει διατροφολόγοι και οι γιατροί σε πολλές πρόσφατες μελέτες. Και επειδή η αποφυγή δεν συμβάλλει στην πρόληψη των αλλεργιών, έχει να κάνει με τη γερμανική Εταιρεία Διατροφής (ΓΔΕ) και δεν συνιστάται. Αντίθετα: Αν το σώμα έχει ήδη στο πέμπτο ή έκτο μήνα της ζωής με πραγματικά αλλεργιογόνα τρόφιμα σε επαφή, μπορεί να αναπτύξουν ανοχή για περισσότερα. Οι προτάσεις έχουν ως εξής:

 στοά


Η αποφυγή των αλλεργιογόνων τροφών κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους της ζωής δεν είναι η λύση για την αποφυγή αλλεργιών στα παιδιά.

Παρακαλώ μην καπνίζετε!

Είτε ενεργητική ή παθητική: Το κάπνισμα αυξάνει τον κίνδυνο της αλλεργίας, ιδιαίτερα του άσθματος.
Ανοσοποιητικό Εκπαίδευση

Συνεχώς κρύο - μόλις η «προστασία φωλιά» έχει φύγει, το μωρό φαίνεται να έχει κρυολογήματα όλη την ώρα. Αλλά έτσι μπορεί το σώμα του εξοικειωμένοι με διάφορους ιούς, βακτήρια και μικρόβια - και πώς να αντισταθούν. Έτσι στο επόμενο παιχνιδότοπο! Και μην το παρακάνετε με την υγιεινή στο σπίτι.

υγιή δωμάτιο

Μερικοί γονείς αγοράζουν τη γέννηση των επίπλων αίθουσα για νέα παιδιά. Αλλά ειδικά για κόντρα πλακέ είναι ένας κίνδυνος που περιέχει ρύπους. Σφραγίστε ως το «Χρυσό Μ» ή το «Blue Angel» παρέχει ασφάλεια. Επίσης αερισμό για την πρόληψη μούχλα είναι σημαντικό! Για να αφήσετε τρεις φορές την ημέρα τα παράθυρα ανοιχτά για 10 λεπτά. Επιπλέον, οι γονείς δεν πρέπει να καπνίζουν, δεδομένου ότι ακόμη και μικρές ποσότητες του βάρους καπνού στους πνεύμονες του παιδιού.
Ωμά τρόφιμα σε 8 μήνες

Από τους έξι μήνες το μωρό μπορεί να μασήσει. Με οκτώ μήνες κινεί τη γλώσσα πλάι στο στόμα και έτσι μπορεί το φαγητό με το σάλιο, ακόμη και «πολτού» - και ως εκ τούτου, να τρώνε πιο χοντρό πάστα. Επίσης μπουκιές ψωμί ολικής αλέσεως, ρολά, μαλακά ωμά φρούτα και λαχανικά (όπως αγγούρι, ντομάτα χωρίς φλούδα) μπορεί να ροκανίζω. Σκληρότερα τα φρούτα θα πρέπει πρώτα να είναι στον ατμό, μαγειρεμένα μήλα πρόκειται να μήλου. «Εάν το παιδί ανέχεται αυτό καλά, μπορεί να είναι τα φρούτα, ξεφλουδισμένες και ωμά, πολτοποιημένα ή τριμμένο φάνε», λέει ο Antje Gahl της Γερμανικής Εταιρείας για τη Διατροφή. αλλά αυτό εξαρτάται και από το αν το παιδί δείχνει ενδιαφέρον για ωμά τρόφιμα και πόσο καλή είναι κινητικές ικανότητες του αναπτύσσονται. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το μωρό την ηγεσία απογαλακτισμό, η συμπληρωματική διατροφή καθοδηγείται από το ίδιο το μωρό.

εμβολιασμό

Εμβολιάστε το παιδί σας, όπως προτείνεται από τη Μόνιμη Επιτροπή Εμβολιασμών (STIKO), προκειμένου να μειώσει τον κίνδυνο αλλεργιών. Το πρόγραμμα ανοσοποίησης του familie.de ξέρεις πότε τι εμβολιασμοί εκκρεμούν.

Επισκόπηση: πρόληψη των αλλεργιών στα μωρά

  • ΣΕΛΙΔΑ 1: πρόληψη των αλλεργιών στα μωρά
  • Σελίδα 2: Συνέντευξη με τον Δρ Andrea Berg
  • πίσω
  • σελίδα 1/2
  • περισσότερο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3