Ποια κέντρο της περιγεννητικής είναι κατάλληλο για ακραίες πρόωρα;

Extreme πρόωρα βασίζονται σε ιατρική περίθαλψη από έμπειρους γιατρούς ειδικότερα. Αλλά πού περιγεννητική έχουν αφαιρεθεί καλύτερο; Μια νέα ιστοσελίδα δίνει στους γονείς την πολύτιμη υποστήριξη λήψης αποφάσεων.

Ο πατέρας κρατά το χέρι της μια ακραία preemie

Πού είναι το παιδί μου σε καλά χέρια;

© Thinkstock

Είναι ελαφρύτερο από ένα μπουκάλι 1,5 λίτρο νερό και εύκολα ταιριάζει σε ένα χέρι. Στη Γερμανία κάθε χρόνο περίπου 9000 πρόωρα στον κόσμο που ζυγίζουν λιγότερο από 1.500 γραμμάρια. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι αυτό το μωρό θα είναι κάποια στιγμή στην προστατευόμενη κοιλιά της μητέρας της που απαιτούνται. Αλλά τώρα είναι για το ιατρική φροντίδα οδηγίες από τους γιατρούς. Αλλά δεν είναι κάθε νοσοκομείο έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό. Και συχνά δεν διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία, ειδικά όσον αφορά την αντιμετώπιση τέτοιων ακραίων πρόωρα. Πού είναι πρόωρο τόσο το καλύτερο μέρος;

Βασικά, σε ένα περιγεννητική Όλες οι τεχνικές και οι μέθοδοι εντατικής θεραπείας που απαιτούνται για την καλύτερη δυνατή φροντίδα για τα πρόωρα μωρά. Αλλά σε ακραίες πρόωρα μωρά που γεννιούνται πριν την 27η εβδομάδα της κύησης επιβίωση εξαρτάται από την εμπειρία των γιατρών. Είναι οργανωμένη επίσημη ότι μια κλινική από 14 ακραία πρόωρα μωρά κάθε χρόνο προσθέτοντας "Επίπεδο 1 Περιγεννητική" παίρνει. Έτσι, η ίδια ειδικεύεται στη θεραπεία των νάνους. Πόσες πρόωρα μια κλινική αντιμετωπίζει, επίσης, ότι δεν πρέπει να επικοινωνήσει προς τα έξω. Έτσι, το πρόβλημα είναι ότι οι γονείς ήταν δύσκολο να παραβλέψει μέχρι τώρα, η οποία έχει πραγματικά Περιγεννητικής ρουτίνα με εξαιρετική πρόωρα. Αλλά αυτό πρέπει να αλλάξει τώρα.

Νοσοκομείο Atlas για την περιγεννητική

Από την αρχή του τόπου www.perinatalzentren.org σε απευθείας σύνδεση. Η ιστοσελίδα είναι ένα είδος κλινικής Atlas για την περιγεννητική κέντρα. Εδώ κάθε κλινική μπορεί να εισέλθει πόσες ακραία πρόωρα αυτοί αντιμετωπίζονται οι οποίοι ζύγιζαν λιγότερο από 1500 γραμμάρια. Οι γονείς μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις κλινικές κριτήρια Συγκρίνετε το μέγεθος του δείγματος, χειρισμού και τα ποσοστά επιβίωσης. Ωστόσο, οι πληροφορίες που παρέχονται από τις κλινικές είναι οικειοθελώς. Και μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκαλυφθεί όλα τα γερμανικά περιγεννητική στοιχεία τους:

Σύμφωνα με το AQUA Ινστιτούτο (Μια ανεξάρτητη και το ενδιαφέρον ουδέτερη διαβούλευση και εταιρεία ερευνών στον τομέα της υγείας) που συνέλεξε τα δεδομένα για perinatalzentren.org, περίπου 190 νοσοκομεία καταχωρηθεί στην ιστοσελίδα. Επί του παρόντος, ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις που συμμετέχουν στην σελίδα να καταστεί υποχρεωτική. Εάν επιτευχθεί συμφωνία, έτσι ώστε οι γονείς θα πρέπει από το 2016 και εικόνα για το έργο όλων των γερμανικών περιγεννητικής κέντρα. Και με τη σειρά του, τουλάχιστον ένα μικρό δικαίωμα συμμετοχής, εγώ τι χέρια θα βάλει τη ζωή του παιδιού τους.

Στιγμιότυπο από perinatalzentren.org

perinatalzentren.org: Κλινική Atlas για Peritatalzentren

© perinatalzentren.org

Πόσο ασφαλή είναι τα δεδομένα;

Κάθε περιγεννητική κέντρο, η οποία είναι εισηγμένη στην ιστοσελίδα της, έχει δεσμευτεί με τα στοιχεία από την τελευταία πέντε ημερολογιακά έτη να μεταφέρει στο Ινστιτούτο AQUA. Επιπλέον, τα δεδομένα πρέπει να ενημερώνεται κάθε χρόνο. Όπως έχει ήδη αναφερθεί, τα ποσοστά επιβίωσης των κλινικών δίνονται για perinatalzentren.org. Για να καταστούν συγκρίσιμα, είναι διαφορετικά κινδύνων όπως και το βάρος του παιδιού ή την εβδομάδα κύησης κατά την οποία το παιδί γεννιέται, θεωρείται επίσης. Για να πάρετε μια ρεαλιστική εικόνα για το πώς η αντίστοιχη περιγεννητική κέντρο λειτουργεί και πόσο η εμπειρία που έχει επιτευχθεί στο τέλος.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 5 =