πρόληψη αλλεργιών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Ειδικά οι μητέρες οι οποίοι πάσχουν από αλλεργία, ανησυχούν ότι το μωρό τους θα μπορούσε επίσης να αναπτύξει μια αλλεργία. Τα καλά νέα: Ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο αλλεργιών για το παιδί τους.

Η αλλεργία στην πρόληψη μωρό

Περίπου ένα στα τρία παιδιά που πάσχουν από αλλεργία αυξανόμενη, τάση. Σαφές ότι οι μέλλουσες μητέρες ρωτήσω τι μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους, έτσι ώστε το παιδί τους θα γλιτώσει από μια μεταγενέστερη αλλεργία. Ποιος dazuhin ακόμα το ίδιο Αλλεργία, καλά θα κάνει ήδη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σε μερικά - για να κρατήσει τους κανόνες - απλό.

πρόληψη αλλεργιών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Χαλάρωση στη διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης: Υγιείς & ισορροπημένη, η οποία είναι η διατριβή

© Thinkstock

Όσον αφορά την αλλεργία πρόληψη έχει αλλαγή παραδείγματος συνέβη. Κήρυξε πριν από μερικά χρόνια να παραιτηθεί από αλλεργιογόνα τρόφιμα, χαλάρωση είναι αυτό που απαιτείται. Σε πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι μια διατροφή χαμηλή σε αλλεργιογόνο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν έχει καμία επίδραση στην μετέπειτα αλλεργίες στα μωρά. Μάλλον το αντίθετο: Η αποφυγή πολλών τροφίμων ενέχει μεγαλύτερο κίνδυνο υποσιτισμού των μητέρων και των παιδιών.
Διαιτητικές συστάσεις για την πρόληψη των αλλεργιών

Έτσι ώστε να μην εγκαταλείψουν πιθανές αλλεργιογόνες τροφές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας. Αν είστε σίγουροι ότι η διατροφή σας είναι ισορροπημένη και να περιέχει πολλά υγιεινά θρεπτικά συστατικά για το μωρό σας με αυτόν τον τρόπο με τον πολύ καλύτερο. Τα τρόφιμα όπως τα ωμά αυγά, ωμό κρέας και το νωπό γάλα, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε, να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία του μωρού σας.

 στοά


Τι μπορεί να τρώω, πόσο και τι δεν είναι; Οι απαντήσεις έρχονται με τις 20 πιο σημαντικά ζητήματα για την κοιλιά Ώρα μωρό.

Οι συστάσεις αναλυτικά:

την αποφυγή αλλεργιών στα μωρά

 • 1/6

  Ενεργητικό και παθητικό κάπνισμα είναι ταμπού κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης! Το κάπνισμα είναι ένας από τους κύριους παράγοντες για την ανάπτυξη της αλλεργίας.

 • 2/6

  Σε τρόφιμα με αλλεργιογόνες δυνατότητες ως Γάλα, αυγά, σιτάρι και σόγια Δεν πρέπει να κάνουμε χωρίς.

 • 3/6

  επίσης καρύδια μπορεί να καταναλώσει συνεχίσετε. Εκτός αν, φυσικά, θα είναι ακόμα αλλεργικοί σε αυτά τα καρύδια.

 • 4/6

  ψάρι είναι υγιές! Αυτό ισχύει και για έγκυες γυναίκες. Στα ψάρια υπάρχουν ακόμα ενδείξεις ότι οι αλλεργικές παθήσεις είναι λιγότερο συχνές, όταν η μητέρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού απολαμβάνει τακτικά ψάρια. Οι ειδικοί συστήνουν δύο μερίδες ψάρι την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένων μια φορά το λίπος. Ιδιαίτερα υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά ψάρια αλμυρού νερού περιλαμβάνουν ρέγγα, σκουμπρί, σολομό ή σαρδέλες.

 • 5/6

  Αν καθημερινά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης προβιοτικά βακτήρια λαμβάνουν (βακτήρια γαλακτικού οξέος (bifidobacteria, για παράδειγμα) και γαλακτοβακίλλων) στον εαυτό του, μπορεί επίσης να βοηθήσει να μειωθεί ο κίνδυνος αλλεργιών.

 • 6/6

  Μάλλον δυσμενείς για την κατανάλωση των πράξεων Το αποβουτυρωμένο γιαούρτι γάλα από την εγκυμοσύνη. Μια μελέτη από το Χάρβαρντ Σχολή Δημόσιας Υγείας δείχνει ότι μειωμένης περιεκτικότητας σε λιπαρά γιαούρτι αυξήσει τον κίνδυνο ανάπτυξης άσθματος ή αλλεργική ρινίτιδα αργότερα.
  (Πηγή: Ευρωπαϊκή Πνευμονολογική Εταιρεία Άμστερνταμ)

Πόσο ψηλά είναι ο κίνδυνος ότι το παιδί μου υποφέρει από αλλεργία;

Αλλεργίες οι ίδιοι δεν είναι κληρονομική, αλλά η διάθεση για αυτό. Είτε το παιδί σας αναπτύσσει μια αλλεργία, έκζεμα ή αλλεργικό άσθμα εξαρτάται από την οικογένεια, αλλά και πολλούς άλλους παράγοντες.
➤ Δεν γονέας είναι αλλεργικός: 15%
➤ σε αδέρφια είναι αλλεργικός: 25-35%
➤ Ένας γονέας είναι αλλεργικός: 20-40%
➤ Και οι δύο γονείς είναι αλλεργικοί: 50-60%
➤ Και οι δύο γονείς πάσχουν από την ίδια αλλεργία: 60-80%
Πηγή: www.daab.de
Και τι γίνεται αν πάσχετε από την ίδια αλλεργία;

Οι συστάσεις μας ισχύουν για τις μέλλουσες μητέρες που δεν έχουν αλλεργίες. Οι έγκυες γυναίκες που πάσχουν από τροφικές αλλεργίες, φυσικά, θα πρέπει να ακολουθήσουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού διατροφή τους.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 55 = 60