Πρέπει να οδοντοφυΐας μέσα;

Υπάρχει μεγάλη άγνοια σχετικά με τις επικίνδυνες επιπλοκές των ασθενειών της παιδικής ηλικίας. Σε ότι μερικοί είναι ακόμα ευρέως διαδεδομένη. Αν αρχικά προβλήματα που πρέπει να γίνουν, ειδικά ιλαράς, παρωτίτιδας, ερυθράς και της ανεμοβλογιάς είναι γραφτό.

Οι γονείς λάθους: οδοντοφυΐας πρέπει να γίνουν προβλήματα.

Οι γονείς λάθους: οδοντοφυΐας πρέπει να γίνουν προβλήματα.

© Thinkstock

Ακριβώς αυτοί οι γονείς που ανησυχούν ήδη με κάθε εισπνοή την υγεία των παιδιών τους, πολλές φορές θα προτιμούσα ότι το παιδί τους έχει περάσει από αυτά τα αρχικά προβλήματα. Το επιχείρημα εδώ είναι ότι το σώμα του παιδιού γίνεται ισχυρότερη και λιγότερο ευαίσθητα από την καταπολέμηση παθογόνων. Επιπλέον, θα πρέπει να περάσουν από τις ασθένειες καλύτερα στα παιδιά από ότι στους ενήλικες.

Εδώ, το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού παλεύει κάθε μέρα ίσως χιλιάδες ιούς και τα βακτηρίδια και τους αγώνες χωρίς να βαρεθείτε. Δεδομένου ότι δεν κάνει τόσο μεγάλη διαφορά στην ανάπτυξη του ανοσοποιητικού συστήματος όταν εμβολιαστεί κατά δώδεκα όλων των ιών και των βακτηρίων (το πρότυπο πρόγραμμα εμβολιασμού που συνιστάται στη Γερμανία, περιλαμβάνει εμβολιασμοί κατά δώδεκα παθογόνα). Ο εμβολιασμός του σώματος του παιδιού παράγει αντισώματα κατά των παθογόνων, χωρίς το παιδί αρρωστήσει.

αποφευχθούν επιπλοκές του εμβολιασμού

Φυσικά, ένα παιδί μπορεί επίσης να είπε ασθένειες όλους αλώβητη. Οι εμβολιασμοί δεν εισήχθησαν κυρίως για να αποφευχθεί η ασθένειες εαυτό τους, αλλά για να αποφύγει τις επιπλοκές της. Που μου αρέσουν και οι περισσότεροι από τους συναδέλφους μου, έχει βιώσει τέτοιες επιπλοκές στο νοσοκομείο, δεν μπορεί να είναι σε καλή συνείδηση ​​συμβουλές από τον εμβολιασμό.

➤ να σημαίνει για κοκκύτη ότι το παιδί είναι τουλάχιστον οκτώ εβδομάδες σοβαρά άρρωστος σε γενικές γραμμές, και μπορεί επίσης να είναι επιπλοκές, όπως πνευμονία ή μέση ωτίτιδα ανάπτυξη. Επίσης, υπάρχουν επικίνδυνες άπνοια σε βρέφη με κοκκύτη (στο οξύ στάδιο μέχρι 40 φορές την ημέρα).

➤ ιλαράς σοβαρή εγκεφαλίτιδα (SSPE) μπορεί να οδηγήσει στην
μετά από μια μακρά περίοδο που υποφέρει τελικά οδηγεί στο θάνατο.

➤ 30 τοις εκατό του συνόλου των απωλειών ακοής είχαν προκληθεί από την παρωτίτιδα, πριν την εισαγωγή του εμβολίου. Στα αγόρια, η παρωτίτιδα προκαλεί συχνά ορχίτιδα, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε στειρότητα.

➤ Εκτός από τα «τυπικά» αρχικά προβλήματα υπάρχουν ασθένειες όπως τετάνου ή ηπατίτιδας Β, η οποία, άπαξ σπασμένα, είναι δύσκολο να θεραπευτούν. Μπορεί να είναι απειλητική για τη ζωή. Το γεγονός ότι σήμερα ένα μεγάλο ποσοστό των εμβολιασμένων παιδιών είναι να πάρετε μία από τις προαναφερόμενες ασθένειες, ο κίνδυνος είναι χαμηλός. Ως εκ τούτου, είναι επίσης εμβολιαστεί συνήθως μια ζωή καλό. Αυτό παρέχει ένα επιχείρημα Impfgegnern: Η ασθένεια είχε γίνει τόσο εξαιρετικά σπάνια. Είναι εκεί, αλλά μόνο και μόνο επειδή τόσοι πολλοί έχουν εμβολιαστεί! Εφ 'όσον το ποσοστό επιπλοκών είναι σημαντικά χαμηλότερο από το εμβόλιο παρά από την ασθένεια, κάνοντας τα μάτια τους εμβολιασμούς μου αίσθηση. Εμπιστευθείτε την Impfexperten και τον παιδίατρό σας. Εμβολιασμοί έχουν σώσει πολλές ζωές!

(Δρ. Martin Beck)

από την έρευνα

Σύμφωνα με έρευνα από το Ομοσπονδιακό Κέντρο Αγωγής Υγείας, κάθε τρίτο γονέα που κατέχουν ιλαρά για τα μη επικίνδυνα. Ωστόσο, οι σοβαρές περιπτώσεις ανίατη υποξεία σκληρυντική πανεγκεφαλίτιδα (SSPE) περιγράφεται ως αποτέλεσμα της νόσου ξανά και ξανά. Αυτή είναι μια ύπουλη φλεγμονή του ιστού εγκεφάλου που αρχικά, αργότερα πυροδοτεί άνοια μυϊκούς σπασμούς και επιληπτικές κρίσεις. Είναι πάντα θανατηφόρα. Το 2011, μια μη εμβολιασμένων 13-year-old στην Αγγλία πέθανε από αυτό, 11 χρόνια μετά τη μόλυνση. Σε αντίθεση, οι σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες του φαρμάκου δεν είναι γνωστό από τον εμβολιασμό ιλαράς. Οι επιστήμονες επισημαίνουν επίσης ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι τα παιδιά αποκτούν από ιλαρά μόλυνση σωματική και ψυχική δύναμη.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) προειδοποίησε πρόσφατα ότι ο κίνδυνος της ιλαράς στη Δυτική Ευρώπη αυξάνει, πιθανώς με προκαλούνται από τους υποστηρικτές της «πίστης Ιατρικής από μυστικιστικές ιδέες». 

(Martin Beck: Το κλάμα ενισχύει τους πνεύμονες και 99 άλλους γονείς λάθη - ενημερώθηκε από τον παιδίατρο)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 4