την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος: τα καλύτερα κόλπα

Χωρίς ρινίτιδα, πολύ λίγοι έρχονται μέσα από το φθινόπωρο και το χειμώνα. Αλλά με μια καλή άμυνα, μπορείτε να νικήσει το κοινό κρυολόγημα γρήγορα. Θα σας δείξουμε πώς το ανοσοποιητικό σας σύστημα stärken.Nass-κρύο, τον άνεμο και τη βροχή καθώς schniefende και βήχα ανθρώπους σε λεωφορεία και τρένα. Το φθινόπωρο και το χειμώνα είναι μας Ανοσοποιητικό σύστημα σε συνεχή χρήση. Αγωνίζεται ενάντια δυσάρεστα κρύα τα μικρόβια και προσπαθεί να μας πιέσει, την προστασία του βήχα και ΣΙΑ .. Καιρός να την υποστηρίξουν όταν χρησιμοποιείται.

Γραφικό σήμα στοπ

© Thinkstock

Το ανοσοποιητικό σύστημα είναι μας προστασίας της αστυνομίας σώματος ενάντια στους εισβολείς του κάθε είδους. Αλλά πόσο αποτελεσματική άμυνα μας μπορεί να λειτουργήσει εναντίον των ασθενειών, είναι επίσης εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τους εαυτούς μας.

Υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που οι αποδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα - και συνήθως αυτές είναι σπιτικά. Ανάμεσα τους μεγαλύτερους εχθρούς του ενός υγιούς ανοσοποιητικού συστήματος περιλαμβάνουν:

• το άγχος
• Η ακατάλληλη διατροφή
• Πολύ μικρή άσκηση
• η έλλειψη ύπνου

Ποιος είναι ζωντανή μόνιμα, μόλις και μετά βίας να κοιμάται, τρώει πολύ λίγο φρούτα και λαχανικά και σπάνια κάνει ο αθλητισμός μπορεί να βλάψει το ανοσοποιητικό του σύστημα. Θα είναι πιο επιρρεπή σε μολύνσεις όλων των ειδών και πρέπει να αγωνιστούμε περισσότερο, για παράδειγμα, σε ένα κρύο. Ειδικά κατά την περίοδο αιχμής για το κρυολόγημα και η παρέα του δεν θα πρέπει να είναι. του να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα δεν απαιτεί πολλή προσπάθεια και σίγουρα δεν τα ναρκωτικά. Το πιο σημαντικό πράγμα - όχι μόνο για μια ισχυρή άμυνα - είναι μια υγιεινή διατροφή. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τη διατροφή του παιδιού.

Τα τρόφιμα που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα

Ποιες τροφές είναι το καλύτερο για μια ισχυρή άμυνα, επίσης, υπάρχουν ορισμένοι μύθοι διατροφή. Γι 'αυτό είναι λάθος, για παράδειγμα, ότι μπορείτε να αποτρέψει ένα κρύο μόνο όσο το δυνατόν περισσότερο βιταμίνη C καταναλώνει. Δεδομένου ότι οι βιταμίνες συμπληρώνουν η μία την άλλη στην λειτουργία τους, θα πρέπει να δώσουν προσοχή σε μια ισορροπημένη πρόσληψη και να αποφευχθεί μια μη ισορροπημένη διατροφή. Καθώς και των βιταμινών Α και Ε εκτός από την βιταμίνη C είναι σημαντική (για παράδειγμα, στα καρότα, πιπεριές, φυτικά έλαια), καθώς και από τον ήλιο βιταμίνη D.

στασίδι στην αγορά με τα πολύχρωμα φρούτα και λαχανικά

© Thinkstock


βιταμίνες:
Στην αλληλεπίδρασή τους Βιταμίνες ενεργοποιούν ορισμένα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος και την εκπαίδευσή τους. Με την εξαίρεση της βιταμίνης D, η οποία παράγει το δέρμα από την υπεριώδη ακτινοβολία, τις βιταμίνες το σώμα μας, ωστόσο, δεν μπορεί μόνη της να παράγει. Επομένως, είναι σημαντικό να του παράσχει τη διατροφή μας με αυτό.

➤ Διατροφή Συμβουλή: βιταμίνες μπορούν να απορροφηθούν εύκολα από τα φρούτα και τα λαχανικά. Τα καρότα και πιπεριές περιέχουν τόσο πολύ βιταμίνη Α και Ε, τα εσπεριδοειδή κυρίως βιταμίνη βιταμίνες C. Η Β μπορούν να απορροφηθούν μέσω πρωτεϊνικά τρόφιμα όπως το γάλα, τυρί ή γιαούρτι, αλλά και με βάση το κρέας και δημητριακά ολικής αλέσεως.

Εκτός από τις βιταμίνες είναι επίσης θρεπτικά συστατικά όπως είναι ο σίδηρος, ο ψευδάργυρος, ιώδιο και σελήνιο το ιχνοστοιχείο απαραίτητο για την ενεργοποίηση του αμυντικούς.

Τρόφιμα για το ανοσοποιητικό σύστημα

 • 1/4

  σίδερο

  Η έλλειψη σιδήρου αυξάνει τον κίνδυνο λοιμώξεων. Επειδή ο σίδηρος βοηθά τα λεγόμενα οδοκαθαριστής κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος για την καταπολέμηση ξένων ουσιών και παθογόνων.

  ➤ Διατροφή Συμβουλή: το κρέας (μοσχάρι), τα πράσινα λαχανικά (σπανάκι) και όσπρια

 • 2/4

  ψευδάργυρος

  Ψευδάργυρος ενεργοποιεί όχι μόνο τα μακροφάγα αλλά επίσης υποστηρίζει το σώμα βοηθά επίσης να παράγει αντισώματα. Στην ανεπάρκεια ψευδαργύρου, για παράδειγμα, οι πληγές επουλώνονται πιο αργά.

  ➤ Διατροφή Συμβουλή: συκώτι, το κρέας (μοσχάρι), βρώμη, τα καρύδια, τυρί, φακές ή φασόλια σόγιας

 • 3/4

  ιώδιο

  Ιώδιο διαδραματίζει σημαντικό ρόλο, ιδίως για τον μεταβολισμό και είναι ένα συστατικό των ορμονών του θυρεοειδούς. Ως εκ τούτου, ιώδιο υποστηρίζει επίσης το ανοσοποιητικό σύστημα.

  ➤ Διατροφή Tip: ψάρια (μπακαλιάρος, μαύρος μπακαλιάρος) και θαλασσινά (μύδια, γαρίδες), ιωδιούχο αλάτι

 • 4/4

  σελήνιο

  Το σελήνιο είναι ένα απαραίτητο ιχνοστοιχείο που βοηθά το ανοσοποιητικό μας σύστημα στην υποβάθμιση των ελευθέρων ριζών.

  ➤ Διατροφή Συμβουλή: ψάρι, κρέας (συκώτι), το σουσάμι και το γάλα

Έτσι, όπως και για τόσο πολύ μια ισορροπημένη διατροφή με βάση το κρέας, τα ψάρια, τα λαχανικά και τα φρούτα είναι η καλύτερη συνταγή για ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα. Το ιδανικό συμπλήρωμα για αυτό είναι η κίνηση. Διαβάστε στην επόμενη σελίδα, γιατί ο αθλητισμός είναι τόσο σημαντικό, αλλά γιατί θα πρέπει έτσι να υπερβάλλουμε με οποιονδήποτε τρόπο. Επίσης: Το πιο ευχάριστο φάρμακο για ένα κρύο και τι μπορείτε να κάνετε για να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών.

Επισκόπηση: ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος: τα καλύτερα κόλπα

 • ΣΕΛΙΔΑ 1: ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος: τα καλύτερα κόλπα
 • Σελίδα 2: Sport διατηρεί το ανοσοποιητικό σύστημα προσαρμογής
 • Σελίδα 3: το ανοσοποιητικό ενίσχυση σε παιδιά
 • πίσω
 • σελίδα 1/3
 • περισσότερο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − 27 =