Ημικρανία στα παιδιά: αναγνωρίζουν, πρόληψη, θεραπεία

Η ημικρανία διάγνωση επηρεάζει όχι μόνο τους ενήλικες, όλο και περισσότερα παιδιά που πάσχουν από την ασθένεια αυτή. Σύμφωνα με το "Γερμανικά Ημικρανία και πονοκέφαλος Κοινωνία" έχουν ήδη εμπειρία με πονοκεφάλους έως 12 ετών το 90 τοις εκατό όλων των παιδιών, περίπου 12 τοις εκατό από αυτούς με τη μορφή μιας ασθένειας ημικρανίας."Πρώτα επιθέσεις συνήθως συμβαίνουν με την εγγραφή τους, οι αυξήσεις συχνότητα κεφαλαλγίας στα παιδιά πήδηξε από 10 έως 80 τοις εκατό"Είπε ο Δρ Pothmann από το Αμβούργο Κέντρο για την αντιμετώπιση του πόνου παιδιά. Ημικρανία παιδιά ερεθίσματα επεξεργασίας δυσκολίες όπως το άγχος. Μια επίθεση συμβαίνει όταν γίνεται υπέρβαση της ικανότητας του εγκεφάλου.

Ημικρανία στα παιδιά

Ημικρανία στα παιδιά - τα συμπτώματα

Παρόμοια με τους ενήλικες, αλλά διαφορετικά: Ημικρανία versursacht αυτά τα συμπτώματα σε παιδιά. 

Ημικρανία στα παιδιά - τα συμπτώματα

 • 1/4

  κούραση

  Στην οξεία ημικρανία επίθεση, το παιδί είναι συνήθως ωχρό και απαθής, δεν είναι άτυπο ότι αποκοιμιέται κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

 • 2/4

  πονοκέφαλο

  Πάλλεται και σφύζει κεφαλαλγία, συνήθως και στις δύο πλευρές και το μέτωπο στο (στους ενήλικες συνήθως σε μία μόνο πλευρά)

 • 3/4

  διάρκεια

  κρίσεις ημικρανίας σε παιδιά παίρνουν πολύ μικρότερη από ό, τι στους ενήλικες (συνήθως μόνο λίγες ώρες)

 • 4/4

  Begeleitsymptome

  Η ναυτία και ο εμετός είναι πιο έντονες στα παιδιά.
  Όπως και με τους ενήλικες, μπορεί να υπάρξει μια λεγόμενη αύρα λίγο πριν από την επίθεση ημικρανίας - συμπεριλαμβανομένων Flimmersehen, λάμψεις φωτός, κωφών και κρύα χέρια και πόδια, και διαταραχές του λόγου.

Αιτίες και ωθήσεις της ημικρανίας

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να καταλάβετε τι ακριβώς προκαλεί νευρολογικές διαδικασίες μια κρίση ημικρανίας σήμερα. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι η γενετική προδιάθεση σε συνδυασμό με περιβαλλοντικούς παράγοντες είναι υπεύθυνοι για την εκδήλωση της νόσου. Αυτές οι εξωτερικές επιδράσεις είναι γνωστοί ως παράγοντες ενεργοποίησης, το λεγόμενο εναύσματα. Αυτά είναι πολύ μεμονωμένες, δυνατό έναυσμα για την παιδική ηλικία της ημικρανίας περιλαμβάνουν:

● ύπνο
● ορισμένα τρόφιμα
● ψυχολογικό στρες
● έντονη σωματική καταπόνηση
● αλλαγές του καιρού
● ερεθιστικές και τοξικές ουσίες όπως η νικοτίνη, καυσαέρια κλπ
Πονοκέφαλος ημερολόγιο για τις ημικρανίες

Αν και ημικρανία από μόνη της δεν είναι ιάσιμη, αλλά μέσω ειδικών ταυτοποίηση των παραγόντων ενεργοποίησης, ο αριθμός και η αντοχή των επιθέσεων μπορεί να ελαχιστοποιηθεί. Εδώ κρατώντας ένα ημερολόγιο πονοκέφαλο μπορεί να είναι χρήσιμη για να μάθετε κάτω από ποιες συνθήκες λαμβάνει χώρα η ημικρανία.

Πονοκέφαλος ημερολόγιο για τα παιδιά κατεβάσετε

familie.de ημερολόγιο πονοκέφαλο

© όραμα καθαρό AG

➤ ημερολόγιο πονοκέφαλος για τα παιδιά - Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε το δωρεάν πρότυπο

πρόληψη ημικρανιών σε παιδιά και θεραπεία

Εάν η σκανδάλη αφού διαπίστωσε, την καθημερινή ζωή και τις συνήθειες θα πρέπει να τροποποιηθεί αναλόγως. Συνήθως η δραστική βελτίωση της ημικρανίας μπορεί να επιτευχθεί με απλά μέτρα. Προς στήριξη είναι επίσης:

● φιλικό προς τα παιδιά τεχνικές χαλάρωσης (για παράδειγμα, φανταστικά ταξίδια, προοδευτική χαλάρωση των μυών, κλπ)
● ένα άτομο διατροφή
● ένα κανονικό πρόγραμμα ύπνου
● πολλά διαλείμματα και αρκετό ελεύθερο χρόνο

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με

 • Γερμανικά Ημικρανία και πονοκέφαλος Κοινωνία
 • ημικρανία Λιγκ
 • Πονοκέφαλος Σχολή
 • Γερμανικά παιδική ηλικία Πόνος Κέντρο

"Επειδή πολύ λίγα πάσχοντες αντιμετωπίζονται νωρίς σωστές, έως και 60 τοις εκατό εξακολουθούν να υφίστανται ως ενήλικες στην ημικρανία τους. Τα παιδιά ανταποκρίνονται σε πρόληψη μη-φάρμακο για πονοκεφάλους πολύ καλύτερα από ό, τι οι ενήλικες"Γνωρίζει Νικολάι Karheiding, πρόεδρος της οργάνωσης αυτοβοήθειας ημικρανία Λιγκ e.V. Γερμανία. "Όσο πιο γρήγορα η ημικρανία αντιμετωπίζεται, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα ότι αργότερα σπάνια πονοκεφάλους."

Έτσι, τα παιδιά κατανοούν τον πόνο. Και τι σημαίνει, έτσι ώστε να μπορεί καλύτερα διαπραγμάτευση:

Αν ανησυχείτε ότι το παιδί σας υποφέρει από ημικρανίες, σίγουρα θα πρέπει να μιλήσετε με τον παιδίατρό σας. Αυτός θα καθοδηγεί τις κατάλληλες εξετάσεις με τους τρόπους για να κάνει την τελική διάγνωση.
Η θεραπεία ανήκει στα χέρια ενός γιατρού, παρακαλώ μην προσπαθήσετε παιδί σας μόνοι σας με τα φάρμακα για να "θεραπεία"!

(Πηγές: Γερμανικά Ημικρανία και πονοκέφαλος Κοινωνία, πρωτάθλημα ημικρανία Φωτογραφία: Thinkstock)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =