Υγιή καλαθάκι με φαγητό είναι σημαντικό

Τα παιδιά δεν πρέπει να πάνε στο σχολείο χωρίς πρωινό. Γιατί θα ήταν μια υγιής καλαθάκι με φαγητό είναι τόσο σημαντικό και πώς θα πρέπει να το κρατήσει με γλυκά.

υγιή καλαθάκι με φαγητό

Υγιή καλαθάκι με φαγητό.

© Thinkstock

Η μάθηση είναι όχι μόνο έξυπνη, κοστίζει επίσης ενέργεια. Ως εκ τούτου, το μεσημεριανό γεύμα στο σχολείο είναι σημαντική για δύο με τρεις ώρες μετά το πρωινό. Τα παιδιά είναι και πάλι αρκετή δύναμη για να επικεντρωθεί στην περαιτέρω μαθήματα.

Σύμφωνα με μια έρευνα, όμως, ένα στα επτά παιδιά πηγαίνουν στο σχολείο χωρίς πρωινό (polling ινστιτούτου Forsa για λογαριασμό της Techniker Krankenkasse μεταξύ 1.000 γονείς με παιδιά ηλικίας 6 έως 18 στο νοικοκυριό, 2010). Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί με διαφράγματα χρειάζονται επαρκή προμηθευτή ενέργειας στο σχολείο. Θα πρέπει τουλάχιστον να πάρετε μαζί σας ένα ποτό όπως το γάλα, το κακάο, το χυμό ή χυμό spritzer.

Μεσημεριανό γεύμα - ενέργεια για την ημέρα

Εκτός από την ενέργεια στην εκμάθηση των βιταμίνες και ανόργανα συστατικά δεν μπορεί να αγνοηθεί το καλαθάκι με φαγητό. «Το δεύτερο πρωινό με τη μορφή ενός ψωμιού διάλειμμα θα πρέπει να γίνει από τις πιο υγιεινές δυνατόν τροφές όπως το γιαούρτι, ψωμί ολικής αλέσεως, φρούτα και ωμά λαχανικά. Το παιδί σας πηγαίνει σε μια τέτοια ενίσχυση φρέσκια και γεμάτη ενέργεια πίσω στην τάξη «, δήλωσε ο Dr. Elke όπλων, διατροφολόγος στο Nestlé Διατροφής Studio.

Το ψωμί διάλειμμα παίρνει μια πλευρά η απόδοση του το πρωί, τα συναισθήματα των άλλων πόθους μέχρι να αποφεύγεται το μεσημεριανό γεύμα. Αυτά μπορεί να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτη μεγάλες ποσότητες καταναλώνονται και κατέφυγαν σε γλυκό. Ειδικά με μεγαλύτερα παιδιά, το σχολείο θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος και ο χρόνος για το μεσημεριανό γεύμα τμήματα.

παύση Burger

το τέλειο "παύση Burger",

© Thinkstock

Μεσημεριανό γεύμα: Kunterbunt

Αλλά τι μπορεί να κάνουν οι γονείς όταν τα παιδιά δεν συμπαθούν σπάσει το ψωμί τους; Απλά προσφέρουν νέες παραλλαγές ξανά. Ψήστε ένα υγιεινό γεύμα σε πακέτο, δεν είναι δύσκολο. Με τραγανά λαχανικά όπως το αγγούρι, καρότο, τοματίνια και σαλάτα και φρέσκα φρούτα, όπως τα σταφύλια, τα μήλα και τα αχλάδια ένα σάντουιτς μπορεί να καρυκεύματα. Ονόματα όπως το Big Σνακ, κουνέλια αναδίπλωση σάντουιτς ή πικάντικο μπιφτέκι κάνει το καλαθάκι με φαγητό στα παιδιά ενδιαφέροντα και σηματοδοτεί ότι έχει ωραία γεύση.

 στοά


Τα παιδιά χρειάζονται ψωμί για το σχολείο να είναι μεγάλη και ισχυρή. Έχουμε 10 προτάσεις που δοκιμάζουν εγγυημένη.

Γλυκό στο μεταξύ;

Τα παιδιά λατρεύουν τα γλυκά και θα μπορούσε να το φάει όλη την ημέρα - ακόμα και στο σχολείο. Είναι καλύτερα αν οι γονείς Δεν γλυκά όπως μπισκότα, σοκολάτα ή γλυκά δίνουν στα παιδιά για να σπάσει το ψωμί. Εκτός από μια πολλή ζάχαρη και εν μέρει το λίπος δεν περιέχουν απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται τα παιδιά. Αλλά απαγορεύσεις ερεθίσει το ιδιαίτερο. Ως εκ τούτου, τα παιδιά μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση φορές με γλυκά, κέικ ή γλυκά. «Αφήστε τα παιδιά σας τσιμπολόγημα παράδειγμα, μετά το γεύμα ή αργά το απόγευμα, στο πλαίσιο της Snack» συμβουλεύει ο Δρ Arms.

Μέτρια χρήση των γλυκών

Σε μια ισορροπημένη διατροφή περισσότερο από το 10 τοις εκατό της ημερήσιας ενεργειακής πρόσληψης από τα γλυκά, τη ζάχαρη, τη σόδα ή σνακ θα πρέπει να έρθει. «Για 7- έως 10-year-old είναι η μέγιστη των 180 kcal, με τη μορφή γλυκισμάτων, έτσι, για παράδειγμα, μία μερίδα του κόκκινου κόκκων (150 g) συν δύο μικρές θήκες Gummibären (20 g) ή μια κουταλιά περικόχλιο-πραλίνα κρέμα συν ένα ποτήρι μαλακό ροφήματος ποτών (200 ml), «λέει ο Δρ Elke βραχίονα μαζί.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 3 = 5