Λοιμώξεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης: αυτό είναι επικίνδυνο για το μωρό

Μην πανικοβάλλεστε με λοίμωξη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Δεν είναι κάθε ασθένεια μπορεί να βλάψει το μωρό σας. Διαβάστε εδώ όταν είναι επικίνδυνο.

Λοιμώξεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης: αυτό είναι επικίνδυνο;

© Thinkstock

Όσο και να προσπαθήσετε αγέννητο παιδί σας για την προστασία έναντι πολλών Είναι απλά ανίσχυροι. Λοιμώξεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να κάνει κάθε έγκυος γυναίκα. Τα πρώτα πράγματα πρώτα: Πολύ λίγες λοιμώξεις είναι απειλητική για τη ζωή του μωρού. Και ενάντια σε πολλές μολύνσεις που μπορεί να αποτρέψει καλό. Εδώ είναι μια επισκόπηση των γνωστών μολύνσεων έρχεται στην εγκυμοσύνη.

Βασικά, δύο τύποι μπορούν να διακριθούν από τις μολύνσεις μεταξύ:

- Λοιμώξεις που προκαλούνται από βακτήρια και προκάλεσε
- Λοιμώξεις που προκαλούνται από ιός προκάλεσε.

είναι συνήθως βακτηριακών ασθενειών για τη μητέρα και το παιδί αβλαβείς, επειδή μπορούν να είναι πολύ καλά αντιμετωπίζονται με αντιβιοτικά. Επιπλέον, το μωρό με αυτό το είδος της λοίμωξης είναι μεταδοτική συνήθως μόνο κατά τη διάρκεια ή μετά τον τοκετό: για παράδειγμα, με στρεπτόκοκκους ομάδας Β. Έτσι, ανιχνεύεται νωρίς μια βακτηριακή λοίμωξη, μπορεί να αντιμετωπιστεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και το μωρό είναι, ως εκ τούτου προστατεύονται από τη μόλυνση. Λοιμώξεις που προκαλούνται από ιούς, συχνά έχουν μια πιο σοβαρή ασθένεια. Ωστόσο, εδώ: μπορείτε να αποτρέψετε. Και με την κατάλληλη εμβολιασμό. Ιδιαίτερα επικίνδυνη για το έμβρυο περιλαμβάνουν ερυθρά ή ανεμευλογιά. Οι περισσότεροι ενήλικες γυναίκες έχουν ήδη υποστεί αυτό το τυπικό παιδικές ασθένειες και έχουν ανοσία στον ιό. Αν δεν είστε σίγουροι, ο γιατρός μπορεί επίσης να ελέγξετε με ένα τεστ αυτό. Θέλετε ένα παιδί, θα πρέπει να ελέγχετε τακτικά Impfstatuts σας σίγουρα και αφήστε βούρτσα εάν είναι απαραίτητο. Το αποτέλεσμα για εσάς και το παιδί κάθε περιττούς κινδύνους κατά την εγκυμοσύνη.

Ενοχλητικό για τη μητέρα ➜ για το μωρό συνήθως δεν είναι επικίνδυνα

ΑΛΛΑ: Σε σοβαρή νόσο αυξημένο κίνδυνο αποβολών και πρόωρων τοκετών

➤ Πολύ λίγες λοιμώξεις στην εγκυμοσύνη είναι απειλητική για τη ζωή του μωρού. Αυτό περιλαμβάνει το γρίπη (Ιοί). Αυτό δεν σημαίνει ότι η γρίπη είναι μια απολύτως ακίνδυνη ασθένεια. Εάν μια έγκυος γυναίκα που έχει μολυνθεί με τον ιό της γρίπης, είναι με κάθε τρόπο μεγαλύτερο κίνδυνο επιπλοκών. Μετά από μια σοβαρή ασθένεια της μητέρας είναι πάντα επικίνδυνη per se για το παιδί. Αλλά το αγέννητο παιδί δεν μπορεί να μολυνθεί από τον ιό. Ο κίνδυνος είναι μάλλον ότι η γρίπη σώμα της μητέρας εξασθενεί πάρα πολύ και έτσι παρεμποδίζουν την ανάπτυξη του μωρού. Ιδιαίτερα υψηλός πυρετός είναι επικίνδυνη για τη μητέρα και το παιδί. αλλά και από τη μόλυνση Μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας και: να εμβολιαστούν. Ο εμβολιασμός μπορεί να βλάψει ούτε εσείς ούτε το παιδί.

Πρόληψη: • εμβολιασμού
                    • ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα φροντίδας

➤ Δυστυχώς, οι γυναίκες είναι ιδιαίτερα ευάλωτες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για έναν Της ουροδόχου κύστης ή του ουροποιητικού συστήματος λοίμωξη (βακτήρια). Επίπληξη και πάλι είναι οι ορμόνες. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης το ουροποιητικό σύστημα είναι διεσταλμένες και τα βακτήρια μπορούν έτσι πιο εύκολα να διεισδύσει μέσα στην ουροδόχο κύστη. Περίπου μία στις πέντε γυναίκες παίρνει μια λοίμωξη της ουροδόχου κύστης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Στη συνέχεια, γρήγορη δράση είναι απαραίτητη, να κλείσετε ένα ραντεβού με έναν γυναικολόγο. Διότι χωρίς το δικαίωμα θεραπείας μπορεί να από την ουροδόχο κύστη μια πυελονεφρίτιδα αναπτυχθούν. Επιπλέον, ο κίνδυνος της πρόωρης ή ακόμα και μια αποβολή αυξήσεις. Πάρτε τα σημάδια τόσο σοβαρά.

Πρόληψη: • προσωπική υγιεινή
                    • Το σεξ με προφυλακτικό
                    τακτικά πηγαίνετε στην τουαλέτα • πολύ ποτό και

Ένας αριθμός των λοιμωδών νόσων είναι ασφαλή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για το μωρό. Αλλά η μητέρα έχει μολυνθεί με βακτήρια ή ιούς, δεν μπορεί αυτό να μεταφέρονται στο μωρό κατά τη γέννηση. Διαβάστε στην επόμενη σελίδα για την οποία λοιμώξεις στην εγκυμοσύνη κατά τον τοκετό υπάρχει άμεσος κίνδυνος μόλυνσης για το νεογέννητο.

Επισκόπηση: Λοιμώξεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης: αυτό είναι επικίνδυνο για το μωρό

  • ΣΕΛΙΔΑ 1: Λοιμώξεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης: αυτό είναι επικίνδυνο για το μωρό
  • Σελίδα 2: Ποιες οι ιοί και τα βακτήρια στην εγκυμοσύνη είναι επικίνδυνη
  • Σελίδα 3: Red Alert για την ερυθρά και την ανεμοβλογιά στην εγκυμοσύνη
  • πίσω
  • σελίδα 1/3
  • περισσότερο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1