Όπως τα μωρά ανοσοποιητικό σύστημα λειτουργεί

Η γύρη, βακτήρια, ιούς: Ακόμα και τα μωρά πρέπει να υπερασπιστεί - είναι να βοηθά το ανοσοποιητικό σύστημα. Έχουμε δείξει πώς η φυσική λειτουργία προστατευτικού φραγμού

το ανοσοποιητικό σύστημα του μωρού

Στους πρώτους λίγους μήνες, είναι αδιανόητο, πώς μπορεί αυτό quietschfidele, κόκκινα μάγουλα δέσμη της χαράς να αρρωστήσει; Φυσικά, φωνάζει κάποιες φορές, αλλά μόνο και μόνο επειδή πεινάει ή κουρασμένοι. Και τότε, ξαφνικά, με δέκα μήνες: ρινική καταρροή, το μωρό είναι ανήσυχο και εμπύρετων. Και όχι νωρίτερα έχει τελειώσει, το επόμενο κρύο έρχεται το μωρό - και οι γονείς τη διάρκεια της νύχτας θα γίνουν εμπειρογνώμονες σε Fieberzäpfchen- και Nasentropfenverabreichen.

Η μνήμη του ανοσοποιητικού συστήματος

Τα πάντα κανονική. Για μερικούς μήνες μετά τη γέννηση, το μωρό δεν έχει παθητική ανοσία, πράγμα που σημαίνει ότι τα αντισώματα έχουν παρατηρήσει από τη μητέρα, τα «εξαντληθεί». Τώρα η εκπαίδευση αρχίζει για το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου. Αυτό μπορεί - ειδικά για τους γονείς - να είναι σκληρή. Μέχρι και δώδεκα μικρές μολύνσεις όπως το κοινό κρυολόγημα ή βήχα σε βρέφη το χρόνο είναι φυσιολογικό. «Αν η εστίαση στη χειμερινή περίοδο, μπορεί να δώσει την εντύπωση ότι το παιδί είναι πάντα άρρωστο,» λέει ο Δρ Ο Carsten Speckmann από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Φράιμπουργκ. Το «μόνο» εκπαιδεύει την υπεράσπισή του.

Κατά τη γέννηση, τα πάντα είναι γι 'αυτούς εξακολουθούν να δημιουργούνται, αλλά «μνήμη» τους, έτσι ώστε η ασυλία εξακολουθεί να λείπει. Και εξασφαλίζει ότι κανείς δεν υποφέρει από ένα παθογόνο δύο φορές. Επειδή αυτά είναι η λειτουργία της μνήμης πριν από την καταπολέμηση παθογόνων, αν τα βακτήρια ή ιούς ανιχνευθεί και να εξουδετερώνονται.

Το ανοσοποιητικό σύστημα πρέπει να μάθει

«Το ανοσοποιητικό σύστημα πρέπει να μάθει», λέει ο Speckmann. Και αυτό μπορεί μόνο όταν έρχεται σε επαφή με πολλά αντιγόνα από το περιβάλλον. Δηλαδή, με τα μικρόβια στο σπίτι της σκόνης, βακτηρίδια και ιούς στη λάσπη των άλλων παιδιών. «Επιπόλαια να πω ότι κάνει μπέικον βρωμιά», εξηγεί ο καθηγητής Werner Solbach του Ινστιτούτου Μικροβιολογίας και Υγιεινής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Schleswig-Holstein.

Μερικές φορές δεν χρειάζεται καν ειδοποίηση όταν το ανοσοποιητικό σύστημα αμύνεται ενάντια σε παθογόνα: Τότε κανένα σύμπτωμα της νόσου συμβαίνουν παρά τη μόλυνση. Οι ειδικοί μιλούν για την ανοσοποίηση «σιωπηλή Feiung» χωρίς συμπτώματα της νόσου. Κατά συνέπεια, το ανοσοποιητικό σύστημα έχει μάθει κάτι εντελώς αθόρυβα. «Περίπου το 95 τοις εκατό των μολύνσεων, δεν παρατηρήσετε ενήλικες. Για παράδειγμα, όταν το βούρτσισμα το βλεννογόνο του στόματος τακτικά παραβιάζεται, και να διεισδύσουν εκεί μικρόβια. Και το ανοσοποιητικό σύστημα παράγει αντισώματα εναντίον του «, λέει ο Solbach.

Επισκόπηση: Όπως τα μωρά ανοσοποιητικό σύστημα λειτουργεί

  • ΣΕΛΙΔΑ 1: Πώς τα μωρά ανοσοποιητικό σύστημα λειτουργεί
  • Σελίδα 2: Παίξε μαζί προωθεί το ανοσοποιητικό σύστημα
  • Σελίδα 3: Η δίαιτα αυτή ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα
  • Σελίδα 4: Τι βλάπτει το ανοσοποιητικό σύστημα και τι καλό είναι να
  • Σελίδα 5: Πώς να αναγνωρίσει αμυντικές αδυναμίες
  • Σελίδα 6: Το ανοσοποιητικό σύστημα δεν βλάπτει τα αντιβιοτικά
  • πίσω
  • σελίδα 1/6
  • περισσότερο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 2 =