τσιμπήματα ψύλλων στους ανθρώπους

Οι ψύλλοι είναι σε γεωγραφικά πλάτη μας, αν και δεν είναι επικίνδυνη, αλλά να ψύλλος δαγκώνει μια δυσάρεστη φαγούρα με αυτό. Μάθετε πώς μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τα παιδιά σας από το παράσιτο και τι μπορείτε να κάνετε με τα τσιμπήματα των ψύλλων.

ο ψύλλος

ψύλλος

ανθρώπινο ψύλλων

© Thinkstock

Οι ψύλλοι είναι παράσιτα που είναι ένα έως επτά χιλιοστά σε μέγεθος, και πώς να ταΐσει το κεφάλι ψείρες αίμα των άλλων πλασμάτων. Με τεράστια αναπήδηση τους μέχρι ένα μέτρο, μπορούν να συνεχίσουν να κινούνται γρήγορα από χώρα υποδοχής να φιλοξενήσει. Αν και υπάρχουν διάφορα είδη ψύλλων, όπως η γάτα, το σκύλο και του ανθρώπου ψύλλους, αλλά ψύλλους δεν είναι ιδιότροπο γενικά από την άποψη της υποδοχής τους. Ενηλίκων ψύλλοι μπορούν να επιζήσουν μέχρι και δύο μήνες χωρίς τροφή. Πάνω απ 'όλα ότι έχει προστατεύσει την ψύλλων και ζεστό μεταξύ γούνα ή τα μαλλιά.

Ψύλλος δαγκώματα στους ανθρώπους καμία απόδειξη της κακής υγιεινής

Το ανθρώπινο ψύλλων, η οποία μπορεί επίσης να μεταδίδουν ασθένειες, αν και ευρέως διαδεδομένη σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά σε μεγάλο βαθμό εξαφανιστεί από το υψηλό επίπεδο της υγιεινής στην Κεντρική Ευρώπη. τσιμπήματα ψύλλων Ως εκ τούτου, εδώ είναι οι άνθρωποι πιο πιθανό από άλλα είδη ψύλλων. Ειδικά οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων δυσάρεστες συναντήσεις με τους ψύλλους γάτα ή σκύλο θα ξέρει. Αλλά μετά από μια επίσκεψη στο ζωολογικό κήπο, ένα παιδί μπορεί να πάρει τα τσιμπήματα των ψύλλων ή ψύλλους ως ανεπιθύμητο σουβενίρ για το σπίτι σας. Μόλις στα ψύλλους διαμέρισμα σαν να φωλιάζουν το ένα σε στρώματα, ταπετσαρίες, χαλιά και ρούχα και να πολλαπλασιάζονται εκεί καλά κι εμείς καλύτερα. 

τσιμπήματα ψύλλων εμφανίζονται σε ομάδες

τσιμπήματα ψύλλων αναγνωρίζετε έντονο κόκκινο, ελαφρώς αυξημένα σημεία που είναι περίπου ένα εκατοστό σε μέγεθος και εμφανίζονται σε ομάδες ή σειρές κοντά μεταξύ τους. Τα τσιμπήματα φαγούρα μερικές φορές βίαια, έτσι ώστε τα παιδιά έχουν την τάση να υπερβολικό ξύσιμο. Βεβαιωθείτε ότι το παιδί σας δεν aufkratzt τις δαγκωματιές για την πρόληψη των λοιμώξεων, λόγω της διείσδυσης των παθογόνων. 

τσιμπήματα ψύλλων εμφανίζονται σε ομάδες

τσιμπήματα ψύλλων μπορεί εύκολα να συγχέεται με την ιλαρά ή μια αλλεργική αντίδραση, η οποία είναι ο λόγος που πρέπει, ενδεχομένως, να ζητήσει τη διάγνωση του γιατρού.

© Wikipedia

Τι μπορείτε να κάνετε με τα τσιμπήματα των ψύλλων

Θα πρέπει πρώτα να συνιστάται από το γιατρό ή φαρμακείο μια αλοιφή που ανακουφίζει από τον κνησμό. Αποδεδειγμένα φαγούρα τσιμπήματα εντόμων ή έκζεμα, για παράδειγμα, Fenistil γέλης ή αλοιφής Cardiosperum έχουν. Σε περιπτώσεις ιδιαίτερα ακραίες φαγούρα του γιατρός μπορεί επίσης να συνταγογραφήσει φάρμακα για στοματική χρήση. Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα γι 'αυτό είναι τόσο Θείο D20 Trit. Weleda, ασβέστιο Quercus glob. Wala ή Urtica δείγμα. Glob. Wala.

Συνέχεια στη σελίδα 2: Τι μπορεί να γίνει από τους ψύλλους;

 στοά


Στην γκαλερί μας απάντησε ο Δρ Mirko Berger τα 10 πιο σημαντικά ερωτήματα σχετικά με την ομοιοπαθητική για το μωρό.

Επισκόπηση: τα τσιμπήματα των ψύλλων στους ανθρώπους

  • ΣΕΛΙΔΑ 1: τσιμπήματα ψύλλων σε ανθρώπους
  • Σελίδα 2: Τι μπορεί να γίνει από τους ψύλλους;
  • πίσω
  • σελίδα 1/2
  • περισσότερο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =