Βήχας στα μωρά: Όταν προέρχεται και τι μπορείτε να κάνετε

Ο βήχας είναι ένα σημαντικό προστατευτικό αντανακλαστικό, το οποίο είναι για την απελευθέρωση των αεραγωγών. Γιατί ο βήχας δεν είναι ασυνήθιστο σε μωρά και μικρά παιδιά και τι μέτρα μπορεί να βοηθήσει τους μικρούς μας φίλους με ισχυρό βήχα, εξηγούμε στον οδηγό μας.

Μωρό έχει ένα βήχα

© Thinkstock

Βήχας στα μωρά και τα μικρά παιδιά είναι αρκετά κοινό και είναι ακίνδυνο, στις περισσότερες περιπτώσεις. Η ταχεία και ισχυρή εκτόξευση του αέρα, όταν ο βήχας είναι να εξασφαλιστεί ότι η απελευθέρωσε αναπνευστικές εκκρίσεις και ξένα σώματα θα. Έχει το παιδί, ώστε να καταποθούν ως τροφή, η τροφή προωθείται μέσω του βήχα και πάλι από την τραχεία προς την κορυφή. Η αυξημένη έκκριση που μπορεί να καταλάβει τους αεραγωγούς, ωστόσο, που δημιουργήθηκε ειδικά για ασθένειες.

Βήχας ως σύμπτωμα της νόσου

Το ανοσοποιητικό σύστημα των βρεφών και των μικρών παιδιών δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί. Ως εκ τούτου, οι μικροί είναι, δυστυχώς, πολύ ευάλωτα σε ιογενείς και βακτηριακές λοιμώξεις όπως το κοινό κρυολόγημα. Κατά τη διάρκεια αυτών των ασθενειών, το σώμα παράγει πιο εκκρίσεις να καθαρίσουμε τα παθογόνα. Αυτή η βλέννα τότε βρίσκεται κάτω αεραγωγούς και πρέπει να έβηξε επάνω. Έτσι, βήχας διατηρεί όχι μόνο τον αεραγωγό, αλλά φέρνει και τα μικρόβια από το σώμα.

Για την ανακούφιση από το βήχα στους συμβουλές μωρό

Ο βήχας είναι τόσο σημαντικό και δεν πρέπει να καταργηθεί αυτή καθαυτή. Αλλά συχνά και επίμονο βήχα στερεί τα παιδιά της εξουσίας και τον ύπνο. Ως εκ τούτου, θα σας δώσει συμβουλές για το πώς μπορείτε να βοηθήσετε το παιδί σας να βήχει και να αναπνέει απαλά:

Αυτό βοηθά τα μωρά με το βήχα

 • 1/6

  απορροφώ

  Βεβαιωθείτε ότι το μωρό σας πίνει πάρα πολύ, γιατί το υγροποιημένο όχι μόνο τις βλέννα, έτσι ώστε να μπορεί να έβηξε επάνω καλύτερη, αλλά ενυδατώνει και τις βλεννώδεις μεμβράνες. Ειδικά επωφελή για ένα κρύο είναι ως Holundertee: Για ένα κουταλάκι του γλυκού λουλούδια με 0,2 l καυτό νερό ρίχνουμε πάνω, αφήστε το για 10 λεπτά και στη συνέχεια στέλεχος και θερμοκρασία ποτό ψύχεται εισέλθουν στο φιαλίδιο. Επίσης Μάραθο είναι κατάλληλο για το βήχα.

 • 2/6

  καθαρό αέρα

  Άφθονο φρέσκο ​​αέρα είναι καλό για το βήχα. Έτσι, αν το παιδί σας δεν έχει πυρετό, τότε το πακέτο ζεστό και να πάει μαζί του για μια βόλτα τακτικά.

 • 3/6

  υγρασία

  Παροχή υψηλότερη υγρασία στο δωμάτιο του μωρού: Ακριβώς κρεμάσει υγρές πετσέτες στην περιοχή από το κρεβάτι ή να μετακινήσετε την ξήρανση Rack με βρεγμένα ρούχα μέσα στο νηπιαγωγείο. Οι γονείς μπορούν να λάβουν τα μικρά ασθενείς με μπάνιο, ενεργοποιήστε τη βρύση ζεστού νερού και να παραμείνει ένα τέταρτο της ώρας στο ζεστό, υγρό αέρα της αυτο-made χαμάμ. Προσοχή καλείται στο ηλεκτρονικό υγραντήρες, επειδή μπορούν να διανέμουν σε αμφιβολία τα παθογόνα επίσης στο δωμάτιο. Να είστε προσεκτικοί με αυτές τις συσκευές, ώστε να είναι σίγουρος για την ποιότητα και την σχολαστική υγιεινή.

 • 4/6

  ειδικά ρουλεμάν

  Έτσι, τα παιδιά μπορούν να κοιμούνται καλύτερα, σύρετε μια επίπεδη μαξιλάρι ή διπλωμένη πετσέτα κάτω από το στρώμα του κρεβατιού. Έτσι, η κεφαλή είναι υψηλότερη. Το μωρό μπορεί πιο εύκολα να βήξει και να πάρει την καλύτερη αέρα.

 • 5/6

  πακέτα Quark

  Αυτή η θεραπεία στο σπίτι είναι κατάλληλο για μωρά από έξι μήνες. Θερμαίνεται περίπου 50 έως 100 γραμμάρια λίπους quark στο νερό στη θερμοκρασία του σώματος. τότε θα εισέλθουν σε βαμβακερό πανί και αφήστε το να στραγγίξει το σύνολο. Τώρα θα διανεμηθεί το Quark σε μια άλλη βαμβακερή πετσέτα, το διπλώνουμε μαζί και κρατήστε το για παράδειγμα με ένα ζεστό ζεστό μπουκάλι νερό. Τώρα που το κουάρκ-ύφασμα στο στήθος του μωρού σας. Προκειμένου για τις μικρές σας δεν παγώσει, το σκεπάζουμε με πετσέτες και μια κουβέρτα. Το πηγμένο γάλα για τυρί πρέπει τώρα να δράσει για τουλάχιστον 20 λεπτά. Δρα αντισπασμωδικό, αποχρεμπτικό, αποσυμφορητικό hustenstillend και.

 • 6/6

  σιρόπια του βήχα και τα φάρμακα

  Παρακαλούμε μόνο σε συνεννόηση με τον παιδίατρο! Για τα μωρά και τα νήπια υπάρχουν ειδικές σιρόπια βήχα στο φαρμακείο, επειδή τα παιδιά αντιδρούν σε ορισμένες βότανα και συνθέσεις ευαίσθητα από τους ενήλικες. Ως εκ τούτου, θα πρέπει το μωρό σας, επίσης, δεν αντιμετωπίζονται με αιθέρια έλαια!

Όταν σε ένα βήχα μωρό στο γιατρό;

Αν ο βήχας του μωρού σας δεν πιο σοβαρές αιτίες, πηγαίνει μετά από μερικές ημέρες από μόνη φύγει. Αλλά για να βεβαιωθείτε ότι αυτό είναι το μωρό σας δεν έχει, για παράδειγμα, το άσθμα, βρογχίτιδα ή (ψευδο) Krupp, θα πρέπει να δείτε ένα γιατρό, σε κάθε περίπτωση, αν το παιδί σας περισσότερες από δύο ημέρες βήχα ή πυρετός παίρνει. Ζητήστε ιατρική βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα θα πρέπει να σας όταν το μωρό σας όταν βήχετε σημάδια δυσκολία στην αναπνοή δείχνει (τραβώντας το θόρυβο κατά την αναπνοή, γκρι δέρμα, μπλε χείλη) αιμόφυρτα πτύελα έχει και είσαι ο εαυτός σου Γενική κατάσταση χειροτερεύει

από τον τρόπο: Δεδομένου ότι ο μηχανισμός κλεισίματος του στομάχου στα μωρά και τα μικρά παιδιά δεν έχει ακόμη σχηματιστεί πλήρως, πνίγουν και κάνει εμετό τους σε ισχυρές Hustanfällen μερικές φορές. Αυτό δεν είναι ασυνήθιστο και δεν απαιτεί άμεση ιατρική αξιολόγηση. Αλλά το παιδί κάνει εμετό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, συχνά όταν βήχετε, θα πρέπει να το πάρετε από τον παιδίατρο για κοκκύτης να εξεταστεί.

 στοά


Αντίο ρινική καταρροή! 15 κόλπα μας για να βοηθήσει παιδιά και ενήλικες για την πρόληψη κρύο.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 8 =