Λειτουργική Λίστα ελέγχου Βρεφικά Ρούχα

Βρεφικά ρούχα είναι τόσο χαριτωμένα! Και κατά προτίμηση κάποιος θα αγοράσει ακόμα το ίδιο πάντα. Όταν τα ρούχα του μωρού, αλλά θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στο υλικό και τη λειτουργικότητα των πραγμάτων, έτσι ώστε το μωρό σας αισθάνεται άνετα μέσα σε αυτό.

Το σωστό μέγεθος

Ειδικά με τον πιο ακριβά πράγματα μάρκα, πολλοί γονείς έχουν την τάση να είναι ένα πράγματα, δύο αριθμούς για να αγοράσει μεγαλύτερο, έτσι ώστε το μωρό να ταιριάζει όσο το δυνατόν περισσότερο. αλλά αυτό δεν συνιστάται. Παιδικά ενδύματα πρέπει να ταιριάζει σωστά και θα πρέπει να ούτε πολύ μεγάλο ούτε πολύ μικρό να είναι. Πάρα πολύ μεγάλη ενδύματα μπορεί να παρεμβαίνουν με το λάκτισμα και σέρνεται. Επιπλέον, το μωρό θα μπορούσε να πιάσουν με τα χέρια και τα δάχτυλά του σε πάρα πολύ μακριά μανίκια ό, τι τα παιδιά δεν τους αρέσει. Αν τα ρούχα δεν κάνουν καθαρό, το μωρό μπορεί επίσης γρήγορα να παγώσει. Πολύ μικρό ρούχα, όμως, μπορεί να τρίψετε ή πατήστε το ευαίσθητο δέρμα και περιορίζουν την ελευθερία κινήσεων του παιδιού. Τι μέγεθος μωρό σας ανάγκες με ποια ηλικία, μπορείτε να διαβάσετε στον πίνακα μέγεθος για τα ρούχα του μωρού. 

Λειτουργικά και άνετα, θα πρέπει να είναι

Wickelbody

Wickelbody

© Thinkstock

Δεδομένου ότι τα περισσότερα μωρά δεν μπορεί να σταθεί, όταν τους τραβήξει γύρω από το κεφάλι, προσφέρονται Τυλίξτε κορμάκια και ορατά κανάλια καπάκια για την χωρίς άγχος και για απογείωση. Με κορυφές που πρέπει να τραβηχτεί πάνω από το κεφάλι, θραύσεις είναι πρακτικό, να επεκτείνει το λαιμό. Romper θα πρέπει να έχει ασφαλίσει στην περιοχή της πάνας για να τυλίξει απλά το παιδί, χωρίς να χρειάζεται να το αφαιρέσετε εντελώς. Επίσης, κασκόλ θα πρέπει να είναι πρακτικό να κλείσει με ασφαλίσει.

Στο πίσω μέρος του τα ρούχα, χωρίς κουμπιά ή φερμουάρ πρέπει να τοποθετείται μέσα στον τύπο ή από την τριβή. Επίσης, ετικέτες, ραφές και μανσέτες δεν θα πρέπει να τρίψετε ή ξύσετε. Αξεσουάρ όπως καλώδια, καλώδια και κορδέλα δεν ανήκουν στα ρούχα του μωρού! Μωρό θα μπορούσε να στραγγαλίσει ή να κόψει τα μέρη του σώματος. Επίσης, διακοσμητικά στοιχεία, όπως πούλιες, Bommel και άλλα μικρά κομμάτια που μπορεί να καταπιεί ένα παιδί, είναι επικίνδυνα και θα πρέπει μάλλον να μην είναι ένα μέρος από τα ρούχα του μωρού σας.
Υλικό που αναπνέει για τα ρούχα του μωρού πιο κατάλληλη


Παιδικά ρούχα πρέπει να αφήσει το δέρμα να αναπνέει και να υποστηρίξει την θερμορύθμιση. Καταλληλότερο για Οι φυσικές ίνες όπως το βαμβάκι, μαλλί και μετάξι. Μαλλί και μετάξι πάρει τον ιδρώτα καλά, χωρίς να αισθάνεται την υγρασία, ενώ το βαμβάκι είναι πολύ ανθεκτικό και στιβαρό. δεν είναι κατάλληλο για τα ρούχα του μωρού είναι κατασκευασμένα από τεχνητές ίνες, επειδή δεν είναι αρκετά αναπνέει και να συσσωρεύουν τη θερμότητα. Στη χειρότερη περίπτωση, μπορεί στη συνέχεια να πάρετε μια θερμοπληξία.

Παιδικά Ρούχα Λίστα ελέγχου: Το μωρό με το καπέλο

© Thinkstock

Βρέφος ρούχα πρέπει να είναι απαλλαγμένο από ρύπους, διότι το δέρμα του μωρού μπορεί να είναι ευαίσθητα σε υπολείμματα χημικών ουσιών και φυτοφαρμάκων. Ως εκ τούτου, συνιστάται ιδιαίτερα οργανικά υλικά. Με την ευκαιρία, οι φυσικές ή παστέλ ενδύματα σε σύγκριση με τμήματα με έντονο χρώμα λιγότερα χημικά επιβαρυνθεί επειδή απαιτούνται λιγότερες χρωστικές χρησιμοποιούνται για το χρωματισμό με αυτά.

Μήπως το έκζεμα του μωρού σας και να είστε σίγουροι ότι ασφαλίσει είναι νικέλιο και δεν βρίσκονται άμεσα στο δέρμα.

Βρέφος ρούχα θα πρέπει να έχουν γενικά να πλυθούν σε υψηλές θερμοκρασίες και στεγνωτηρίων ξηρό της.
Συμβουλές για τα ρούχα του μωρού σωστό πλύσιμο


Πλύνετε τα πρόσφατα αγόρασε τα ρούχα του μωρού πριν φορώντας στους 60 βαθμούς, για να απομακρυνθούν τυχόν υπολείμματα χημικών και τη βρωμιά. Κανονικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κανονική απορρυπαντικά τους όταν πλένετε τα ρούχα του μωρού. Οι επιφανειοδραστικές ουσίες και αρώματα στο απορρυπαντικό διαλύονται μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις να προκαλέσουν αλλεργίες στα μωρά. Αν θέλετε να είστε σίγουροι ότι το μωρό σας δεν αναπτύξει υπερευαισθησίες, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε Ευαίσθητα χωρίς άρωμα απορρυπαντικά.

Αποκηρύξουν θα πρέπει να Μαλακτικό, καθώς αυτά συχνά περιέχουν τοξίνες και αλλεργιογόνα αρώματα που μπορούν να εισέλθουν στο σώμα μέσω του δέρματος και της αναπνοής. Αν θέλετε να μαλακή ξέβγαλμα ακόμα τα ρούχα, εισάγετε τα ρούχα για το τελευταίο ξέβγαλμα, προσθέστε ένα φλιτζάνι ξύδι φρούτων. 
Καπέλα είναι υποχρεωτική για νεογέννητα


Ειδικά για νεογνά είναι caps επίσης σε ήπιες δασμό θερμοκρασίες. Τα μωρά χάνουν πολλή θερμότητα του σώματος από το κεφάλι και μπορεί σε δροσερό γρήγορα. Ακόμη και στο μωρό ζέστη του καλοκαιριού και θερμότητας πρέπει να φορούν ένα ελαφρύ καπέλο ή ένα καπέλο για να αποφευχθεί η ηλίαση.
Ανθεκτικό παπούτσια, δεν έχει ανάγκη

Παιδικά υποδήματα

© Thinkstock

Δεν βρέφος χρειάζεται γερά παπούτσια. Αυτό μπορεί να επηρεάσει ακόμα και την ανάπτυξη πόδι. Νεογνών ως εκ τούτου, χοντρές κάλτσες πλέξιμο είναι καλύτερη. Αργότερα, πλούσια σε στάδιο ανίχνευσης ευέλικτα παπούτσια ή δέρμα nappa με αντιολισθητικές σόλες. Η σταθερή και σταθερή παπούτσια το παιδί χρειάζεται μέχρι να μπορεί να τρέξει. Όταν αγοράζετε παπούτσια που το υλικό δερματολογικά ελεγμένα και είναι απαλλαγμένο από ρύπους. Τα παπούτσια πρέπει να έχει πλαστική επικάλυψη και τα χρώματα που χρησιμοποιούνται πρέπει να είναι ανθεκτικά στο σάλιο.

Επισκόπηση: Λειτουργική Βρεφικά Ρούχα Λίστα ελέγχου

  • ΣΕΛΙΔΑ 1: Λειτουργική Βρεφικά Ρούχα Λίστα ελέγχου
  • Σελίδα 2: Συμβουλές για τη σωστή σύσφιξη
  • πίσω
  • σελίδα 1/2
  • περισσότερο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 + = 57