Μαγειρέψτε το φαγητό του μωρού ή να αγοράσετε;

Οστών των παιδικών τροφών ισχυρισμό: Αν προτιμάτε να μαγειρεύετε το ίδιο το χυλό, ή μπορείτε να έχετε πρόσβαση, χωρίς να αισθάνεται ένοχη για το γυαλί στο σούπερ μάρκετ; Και τι πρέπει να προσέξετε κατά το μαγείρεμα και την αποθήκευση; λίγο Αντιμετώπιση προβλημάτων χυλό μας.

Η διαμάχη για το χυλό

Όταν πρόκειται για την εκπαίδευση και τη διατροφή του μωρού, υπάρχουν δυστυχώς πολλοί απερίγραπτα θέματα διαφορών. Ένα από αυτά είναι η προετοιμασία της Babybreis. Όχι πιό σύντομα είναι αρκετά αθώα ερώτηση «μαγείρεμα ή να αγοράσει;», ήδη σε πόλεμο. Μητέρες πόλεμο. Από κάλυψη δήθεν «κακές μητέρες» για την «μητέρες», πέφτει όροι όπως «βιομηχανικά τρόφιμα» και «πλύση εγκεφάλου» ... Σταματήστε! Το κάνουμε αυτό για να μην. Και ελπίζω όχι. Μετά από όλα, όλοι θέλουμε το καλύτερο για το παιδί μας. αλλά τι μοιάζει όταν πρόκειται για παιδικές τροφές, οι οποίες μπορούν και πρέπει κάθε οικογένεια να αποφασίσει από μόνη της. Για τους γιατρούς και επιστήμονες συμφωνούν: Ακόμη και ψημένα ή αγόρασε δύο εκδόσεις έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. Αλλά καμία από αυτές τις επιλογές είναι η καλύτερη ή χειρότερη επιλογή αυτή καθαυτή.

Παιδικές τροφές: το μαγείρεμα ή να αγοράσετε;

Μαγειρέψτε τον εαυτό σας ή να αγοράσετε; Και οι δύο επιλογές έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

© iStock / όραμα καθαρό ag

το ίδιο μάγειρα χυλό σημαίνει ότι έχετε τον πλήρη έλεγχο

Η γενική σύσταση στους περισσότερους συμβούλους μωρό είναι: όταν μαγειρεύετε ακόμη δυνατό το χυλό. Για το μαγειρέψετε μόνοι σας έχει ένα τεράστιο πλεονέκτημα: Οι γονείς έχουν τον πλήρη έλεγχο στο τι καταλήγει στον πολτό και τι δεν είναι. Για παράδειγμα, τα επιμέρους συστατικά μπορούν να εισαχθούν προσεκτικά και οι ασυμβατότητες ανιχνεύονται νωρίς. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάθε αξεσουάρ, όπως η ζάχαρη, το αλάτι, τα μπαχαρικά και γεύσεις που περιλαμβάνονται στην προσθήκη σπιτικό κουάκερ - μετά από όλα, είστε ο σεφ! Και ειλικρινά, Η Breikochen δεν είναι επιστήμη πυραύλων, ιδιαίτερα δε κατά τις πρώτες συμπληρωματικές τροφές εβδομάδες. Ένα κομμάτι των λαχανικών (και κρέας) στιφάδο, πουρέ και ανακατεύουμε με ένα κουταλάκι του γλυκού λάδι - ακόμη και το κουάκερ είναι έτοιμο, στην καλύτερη περίπτωση, ακόμα και σε απόθεμα για τις επόμενες ημέρες.

δείτε ένα άλλο εμπειρογνώμονες διατροφής πλεονέκτημα στο σπίτι-μαγειρεμένο χυλό: Σε αντίθεση με την αυτοματοποιημένη παραγωγή γούστα σπιτικό κάθε φορά λίγο διαφορετική. Αυτό οφείλεται στα ίδια τα λαχανικά που δοκιμάζει άλλοτε περισσότερο και άλλοτε λιγότερο έντονα ανάλογα με την προέλευση και την εποχή. Ακόμη και ελάχιστες αποκλίσεις στην ποσότητα των συστατικών ή στην διάρκεια του μαγειρέματος μπορεί να ποικίλει το Breigeschmack. Αυτό εκπαιδεύει την αίσθηση της γεύσης και προωθεί την αποδοχή των νέων γεύσεων.

 στοά


Εδώ είναι νόστιμα και υγιεινά συνταγές παιδικές τροφές, η γεύση του μωρού σας και να κάνετε την πέψη του καλό.

Το μεγάλο μειονέκτημα για τον εαυτό σας μαγείρεμα: Τα συστατικά πρέπει να είναι φρέσκα όσο το δυνατόν ψωνίσει, φλούδα, κομμένο, μαγειρεμένο και πουρέ. Παρά το γεγονός ότι ο φόρτος εργασίας για το σύνολο διατηρείται εντός των ορίων, Δυστυχώς το χυλό και ψημένα από μόνη της. Στη συνέχεια, υπάρχει το πλύσιμο των πιάτων. Αυτό που δεν πρέπει κανείς να υποτιμά: Όχι το μωρό είναι σαν τα άλλα. Μερικά μωρά καλούν τους γονείς τους περισσότερο από τους άλλους, διότι το μαγειρέψετε μόνοι σας, κάτι που μπορεί έτσι που σχετίζονται με την άλλη παράγοντα άγχους να είναι. Και καθώς το εννοείτε με το παιδί του, κατά την προετοιμασία των γευμάτων στερεί δύναμη και νεύρο, τότε ίσως τότε θα πρέπει να πάρει το ποτήρι. Μετά από όλα, το παιδί σας χρειάζεται τίποτα περισσότερο από τον ασθενή και ισορροπημένη γονείς.

Ένα άλλο μειονέκτημα: Είναι συχνά η συνιστώμενη Το ιώδιο ποσό της προσφοράς δεν φτάνει το σπιτικό κουάκερ. Ως εκ τούτου, η διατροφή Επιτροπή της Γερμανικής Εταιρείας Παιδιατρικής και Εφηβικής Ιατρικής (DGKJ) συνιστά το γάλα και τα δημητριακά κάθε τώρα και πάλι να καταφύγει σε ένα βιομηχανικώς παραγόμενα με την παραλλαγή ιώδιο-εμπλουτισμένο.

➤ Αυτό είναι εκεί για να εξετάσει κατά το μαγείρεμα στον εαυτό σας:

• Τα βιολογικά προϊόντα είναι η καλύτερη επιλογή, αλλά και παραδοσιακό φαγητό
   κατάλληλο για μωρά.
• Κατά την επιλογή των λαχανικών με χαμηλή περιεκτικότητα σε νιτρικά ιόντα.
• Προετοιμάστε το ζωμό με φρέσκια όσο το δυνατόν. Αν μαγειρεύετε, να παγώσει στο χρηματιστήριο
   Μπορείτε μερίδες το ζωμό.
• Ανθεκτικότητα: Για βρέφη κάτω των έξι μηνών το πολύ. 24 ώρες σε ψυγείο.
   Για τα βρέφη μεγαλύτερα των έξι μηνών δύο με τρεις ημέρες στο ψυγείο. στο
   Κατάψυξη κατέχει ακόμα και μαγειρεμένο κουάκερ δύο έως τρεις μήνες.
Δεν θέρμανση • Από θερμαίνεται χυλό και πάλι, διαφορετικά μικρόβια
   πολλαπλασιάζονται και έχασε βιταμίνες.
Αγοράστε εξοικονομώντας χρόνο και εργασία χυλό, αλλά πηγαίνει στα χρήματα

Η βιομηχανική παραγωγή της τροφής του μωρού είναι θέμα αυστηρές νομικές απαιτήσεις, τα οποία ρυθμίζονται στο λεγόμενο διαιτητικές ρύθμιση. Έτσι, τροφές για βρέφη και νήπια επιτρέπεται να περιέχουν υπολείμματα φυτοφαρμάκων και παρασιτοκτόνων ή άλλων πιθανών ρύπων. Τα τρόφιμα που έχουν έρθει σε επαφή με ορισμένες ουσίες αυτού του είδους δεν μπορεί ακόμη να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή συχνά. Επιπλέον, τα υψηλά πρότυπα υγιεινής για την παραγωγή παιδικών τροφών είναι. Η συμμόρφωση με αυτές ελέγχεται αυστηρά. Έτσι, στη βιομηχανία τροφίμων μωρό είναι συνήθως ασφαλές και πρακτικό χωρίς ρύπανση.

Αυτά τα γυαλιά είναι πολύ πιο γρήγορα και πιο βολικό προετοιμασία. Αυτά θερμαίνονται σε φούρνο μικροκυμάτων ή σε μπεν μαρί και τελειώσετε μέσα σε λίγα λεπτά. Και είναι εξαιρετικά βολικό για ταξίδια και ταξίδια. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε τα γυαλιά σε απόθεμα και δεν χρειάζεται, ώστε κάθε λίγες μέρες πρόκειται να αγοράσει φρέσκα υλικά. Αλλά αυτό, το εμφιαλωμένο τροφίμων είναι επίσης ακριβός όπως το self-catering.

Ένα άλλο μεγάλο αλλά: Δεν υπάρχουν δεν υπάρχει βασική νομική απαγόρευση για τα πρόσθετα στα τρόφιμα μωρό αλλά μόνο περιορισμούς και όρια. Και αυτό είναι που τάσσεται υπέρ των καταναλωτών αναγωγή ξινή. Τα μωρά δεν χρειάζονται γλυκαντικό ακόμα αλάτι ή γεύσεις στο χυλό τους. Ωστόσο, πικάντικη γεύση και με γεύση τροφές εντατική και έτσι συχνά είναι πιο ελκυστική από ό, τι φυσικό. Και κόψτε τους νέους γευστικούς κάλυκες με την αφύσικη γεύση. Τα ανεπεξέργαστα τρόφιμα γεύση, αργά ή γρήγορα απλά ήπιος και δεν θα ήθελα να φάει.

Διατροφή εμπειρογνώμονες συνεχίζουν να επικρίνουν το μέρος παράλογο συστάσεις ηλικία Ο κατασκευαστής των βιομηχανικών στερεών τροφίμων. Όχι πάντα είναι τα συστατικά που υπάρχουν για τα παιδιά της ηλικίας τυπωμένο ήδη έχει νόημα. Και συχνά δελεάζει σύγχυση ποικιλίες να προσφέρει στο παιδί πολύ νωρίς πάρα πολλά διαφορετικά φαγητά.

Αλλά - και αυτό είναι καλό - Μπορείτε ως καταναλωτές έχουν τελικά την επιλογή. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις συστάσεις για υγιεινή διατροφή του μωρού και να διαβάσετε τα συστατικά των βρεφικών τροφών πριν από την αγορά καλά. Άρνηση προϊόντα απλά βιώνει υπερβολικό συστατικά και πρόσθετα. Τα λιγότερα συστατικά που αναγράφονται στην ετικέτα, τόσο το καλύτερο.

➤ Αυτό δίνει την αγορά να ληφθούν υπόψη:

• Αποφύγετε τα προϊόντα με πρόσθετα όπως ζάχαρη, αλάτι και αρωματικές ουσίες (συμπεριλαμβανομένων
   Δεν φυσικές γεύσεις!).
• Επιλέξτε τα προϊόντα με όσο το δυνατόν λιγότερα συστατικά.
• Θα πρέπει να προσελκύονται όχι μόνο από τυπωμένο συστάσεις ηλικία,
   αλλά ελέγξτε πριν από την αγορά για την ηλικία-κατάλληλες τροφές.
• Και πάλι, έχουν ήδη μία φορά θερμαίνεται πολτού δεν πρέπει να ξαναζεσταθεί.
   Εάν το ποσό του ενός φιαλιδίου για το μωρό σας πάρα πολύ, αφαιρέστε πριν
   Θέρμανση την απαιτούμενη ποσότητα με ένα καθαρό κουτάλι.
• Άνοιξε και μη θερμαινόμενο γυαλί κρατήσει στο ψυγείο για μέγιστο
   τρεις ημέρες.

Παιδικές τροφές μαγειρεύουν ή να αγοράσουν: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

© iStock / όραμα καθαρό ag

Έτσι, αν μαγειρέψετε ή να αγοράσετε, εσείς αποφασίζετε!

και ούτως ή άλλως Και οι δύο παραλλαγές δεν αποκλείουν ναι. Σε πολλές οικογένειες, υπάρχουν δύο - ακόμα και μαγειρεμένα, όταν επιτρέπεται από το χρόνο και την κατάσταση και να αγοράσουν όταν δεν είναι ακριβώς έτσι. Η συμβουλή μας: Δοκιμάστε το μόνοι σας μαγειρέψουν, τουλάχιστον μία φορά, και θα δείτε πόσο εύκολο είναι. Βράζουμε το χυλό στο χρηματιστήριο και να παγώσει τους - έτσι θα πρέπει να λειτουργήσει μόνο μία φορά για αρκετές ημέρες. Επιπλέον, ειδικά ατμομάγειρα και μπλέντερ τις παιδικές τροφές μπορεί να διευκολύνει την προετοιμασία - αλλά φυσικά δεν είναι απαραίτητη.

Και αν πρέπει να πάει γρήγορα μία φορά ή δεν θέλετε να μαγειρέψετε, τότε θα πρέπει να έχετε μια ένοχη συνείδηση ​​πείσει όταν σηκώσετε το ποτήρι. Όταν αγοράζετε μόνο ότι συμπεριλαμβάνονται όσο το δυνατόν λιγότερα πρόσθετα. Αγοράστε μόνο τα προϊόντα των οποίων τα συστατικά που θα χρησιμοποιήσετε όταν μαγειρεύετε μόνοι σας.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =