Το μωρό δεν κοιμάται; Τι μπορείτε να κάνετε

Βοηθήστε το μωρό δεν κοιμάται! Διότι, δυστυχώς, όλοι οι γονείς πρέπει να περάσουν, τουλάχιστον κατά τους πρώτους μήνες. Αλλά μερικά μωρά έχουν περισσότερα προβλήματα με ύπνος. Οι πιθανές αιτίες. Το μωρό δεν θα κοιμηθεί και θα είναι μόνο μια εικόνα της μιζέριας; Καλώς ήλθατε στον άγρυπνες παράλληλο κόσμο με τους γονείς. Ναι, αυτό δεν ήταν εποικοδομητικό απάντηση που ελπίζαμε. Αλλά τόσο λυπημένος που πλήττονται για κάθε μαμά και κάθε μπαμπάς μπορεί να φαίνεται, κατά τους πρώτους μήνες, δυστυχώς, αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Τα νεογνά συνήθως δεν κοιμούνται ποτέ περισσότερο από τρεις ή τέσσερις ώρες κάθε φορά - δεν έχει σημασία τι ώρα είναι ευθεία. Τα μωρά απλά δεν επιμείνουμε σε κιρκαδικό ρυθμό μας. Αλλά δεν μπορεί επίσης. Θα πρέπει, ακριβέστερα στην πραγματικότητα μάθει να κοιμάται μόνο του τη νύχτα στον ύπνο. Πότε θα πετύχει το κοιμισμένο, μπορείτε να διαβάσετε για περισσότερες λεπτομέρειες εδώ:

Δυστυχώς, μερικά μωρά έχουν ανεξάρτητη αυτής της διαδικασίας μάθησης προβλήματα ύπνου: Ακόμα κι αν είναι κουρασμένος, το μωρό δεν θα κοιμηθεί. Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, τα αίτια είναι οργανικά. Παρ 'όλα αυτά, μπορεί να υπάρχουν φάσεις ξανά, όταν τα μωρά έρχονται λόγω ασθένειας ή λόγω ενός έκρηξη ανάπτυξης είναι πολύ δύσκολο να ξεκουραστούν. Ένα καλό παράδειγμα είναι η οδοντοφυΐας. Ακόμα και καλό κρεβάτι και πάλι το βράδυ πιο συχνά ξύπνιοι.

Προβλήματα ύπνου

Έτσι, μπορεί να είναι αρκετά διαφορετικές αιτίες γιατί τα μωρά μερικές φορές δεν θέλουν να κοιμηθούν. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει ενιαία απάντηση για το τι μπορείτε να κάνετε. Πρέπει να πάμε στις δικές τους αιτίες. Μετά από όλα, ξέρετε το μωρό σας καλύτερα. Ωστόσο, αυτό συμβαίνει ήδη ότι πολλά Τα μωρά με προβλήματα ύπνου απορρύθμιση έχουν. Δηλαδή, μπορεί να ηρεμήσει είναι δύσκολο να τον εαυτό του και δεν μπορούν εύκολα να στραφούν σε δραστηριότητα του ύπνου. Τα περιβαλλοντικά ερεθίσματα εγρήγορσης ώρες εξακολουθούν να υπάρχουν και πρέπει να υποβληθούν σε επεξεργασία. Να θυμάστε ότι το μωρό σας είναι πολύ εκκεντρικός μετά από μια δραστήρια μέρα, θα πρέπει να Θωράκιση σίγουρα περαιτέρω ερεθίσματα πριν Τοποθετήστε το κρεβάτι. Τώρα πάνε όλα με την ανάπαυση και να πάρει κάποια επιπλέον χρόνο για να αγκαλιάσει. Καλύτερη σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με απαλό φωτισμό. Μπορεί επίσης να βοηθήσει τα οποία εξαρτώνται Mobile προσωρινά (αν έχετε). Αυτή αντλεί το μικρό σας ακριβώς πίσω από τα βασικά: ύπνο.

Το μωρό δεν κοιμάται: πιθανές αιτίες

© Thinkstock

βασικά σταθερό Ώρα για ύπνο πάντα μια καλή ιδέα: Τα μωρά αγαπούν τη ρουτίνα. Το βράδυ, αλλά ακόμη και κατά τη διάρκεια της ημέρας. «Όταν ένα μωρό είναι πολύ ανήσυχος και δεν μπορούν να κοιμηθούν, ευερέθιστου θωράκιση είναι πολύ σημαντική. Ένα πολύ ομοιόμορφη καθημερινή ρουτίνα με τα πόδια και συγκεκριμένες ώρες για το παιχνίδι και την κολύμβηση μπορεί να τον βοηθήσει «, λέει ο ψυχολόγος Ούλριχ Φράιμπουργκ Rabenschlag. Αυτό φυσικά δεν πρόκειται να περάσει από τις διάφορες δραστηριότητες στην ώρα, αλλά να συνηθίσει το μωρό στην επιστροφή των εργασιών. "Familiar δημιουργεί εμπιστοσύνη", προσθέτει ο νευροβιολόγος Gerald Hüther.
Καλή πρόσφυση είναι ζωτικής σημασίας

Το ίδιο ισχύει και για το περιβάλλον ύπνου. Τα μωρά κοιμούνται καλύτερα σε ένα οικείο περιβάλλον όπου αισθάνονται ασφαλείς. Στην πρώτη περίοδο η οποία είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά με τη μαμά και τον μπαμπά. Αυτό είναι εν μέρει επειδή ένα παιδί είναι μόνο περίπου δέκα μήνες για να είναι σε θέση να καταλάβει ότι τα πράγματα και μητέρες (!) Υπάρχουν Επίσης, όταν το μόνο που δεν είναι κατά τη γνώμη. Μια πιθανή αιτία για να κοιμηθούν το μωρό σας μπορεί ως εκ τούτου να λείπει απλά γύρω από το ξενοδοχείο. Ως εκ τούτου, η σύσταση είναι συχνά προφέρεται το μωρό τους πρώτους μήνες, ιδιαίτερα τη νύχτα σε ένα Crib στο υπνοδωμάτιο ύπνο για να αφήσει. Υποθέτοντας ότι δεν καπνίζουν εδώ, γιατί αυτό με τη σειρά του μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο του συνδρόμου αιφνίδιου βρεφικού θανάτου.

ακόμη και η μπορεί να φτύσει τα μωρά είναι πολύ καλά βοηθήσει να κοιμηθούν. Όταν τα μωρά φάσκιωμα τυλιγμένα σε μια κουβέρτα. Αυτό τους θυμίζει την ασφάλεια της μήτρας και τους δίνει έτσι τη σταθερότητα και την ασφάλεια. Λογικά, ότι είναι επίσης πιο εύκολο να έρθουν στην ξεκούραση και ύπνο.

Όπως σε μια επιστήμη που γίνεται από τον ύπνο του μωρού Θέρμα. Αλλά κάθε μωρό έχει διαφορετικές ανάγκες και, ως εκ τούτου, τελικά, και άλλα προβλήματα, όταν πρόκειται για το θέμα του ύπνου. Ως εκ τούτου, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε. Μάθετε τι είναι καλύτερο για εσάς και το μωρό σας. Μετά από όλα, να το ξέρετε καλύτερα.

Στην επόμενη σελίδα θα βρείτε ακόμα και όπως οι συνήθειες ύπνου του μωρού και τις ανάγκες του, να αλλάξει σταδιακά μια γενική εικόνα. Πόσο ύπνο μωρά χρειάζονται κατ 'αρχήν, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ ➤ Πόσο ύπνο κάνει ένα μωρό;

Επισκόπηση: Το μωρό δεν κοιμάται; Τι μπορείτε να κάνετε

  • ΣΕΛΙΔΑ 1: Το μωρό δεν κοιμάται; Τι μπορείτε να κάνετε
  • Σελίδα 2: συνήθειες ύπνου του μωρού
  • πίσω
  • σελίδα 1/2
  • περισσότερο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − = 63