Πετώντας με το μωρό και το παιδί – χαλαρή και χωρίς άγχος

Κλαψούρισμα τα μωρά και τα παιδιά ουρλιάζοντας μπορεί να είναι για τους γονείς και τους επιβάτες προς την πραγματική προσομοίωση ακραίων καταστάσεων. Έτσι πτήσεις είναι με το μωρό και το παιδί stressfrei.Auf αεροπορικά ταξίδια γονείς δεν θα χάσετε με το μωρό και το παιδί. Έτσι πετούν τρέχει χωρίς άγχος όσο το δυνατόν με τους μικρούς μας φίλους, θα πρέπει να ληφθούν ορισμένες προφυλάξεις.

Πετώντας με το μωρό και το παιδί

Ασφαλής φέρουν τα μωρά και τα παιδιά σε παιδικό κάθισμα.

© PHB.cz / Fotolia.com

χρησιμοποιούν ημέρα πριν το check-in

Για να ξεκινήσετε την πτήση χαλαροί, οι γονείς θα πρέπει να επωφεληθούν από την ημέρα πριν το check-in. Εκεί, οι αποσκευές μπορεί να δοθεί για το βράδυ πριν από την πτήση. Έτσι, τα χέρια σας είναι ελεύθερα για την αποχώρηση του μωρού και του παιδιού. Πολλές αεροπορικές εταιρείες γονείς προσφέρεται με το μωρό και το παιδί την επιβίβαση πριν από τους άλλους επιβάτες αεροπορικών εταιρειών. Ωστόσο, συνιστάται να εισέλθουν όσο το δυνατόν τελευταία να αποφευχθεί ότι το παιδί είναι ανυπόμονα στο αεροπλάνο.
Αυτό θα πρέπει να παραδώσει τις αποσκευές


Έτσι βαρεθεί στο μωρό και το παιδί κατά τη διάρκεια της πτήσης δεν είναι ακόμη καταλήξει, οι γονείς θα πρέπει να δώσει μια μικρή επιλογή από τα αγαπημένα παιχνίδια, βιβλία και το ραδιόφωνο παίζει στη χειραποσκευή σας - εργαλεία με τα οποία το παιδί μπορεί να αποσπάσει την προσοχή ή να ηρεμήσει αμφιβολίας.

 στοά


Κοίτα, κατάπληκτος για να ανακαλύψει - εδώ είναι το αγαπημένο μας βιβλία για τα πολύ μικρά βιβλιοφάγους σε ένα και ενάμιση χρόνο.

Επιπλέον, οι γονείς θα πρέπει να έχουν πάντα αρκετή σνακ και ποτά, ενώ σε περίπτωση που το φαγητό επί του σκάφους δεν δοκιμάσετε το παιδί. Δεδομένου ότι ο αέρας στο αεροσκάφος είναι συχνά αρκετά δροσερό, οι γονείς θα πρέπει να φέρει ζεστά ρούχα για το μωρό και το παιδί. Ακόμη και ανταλλακτικά ρούχα για το παιδί και τους γονείς συνιστάται, για παράδειγμα, αν κάτι έχει χυθεί.
Εδώ κάθονται γονέα και το παιδί σωστά


Τα παιδιά μέχρι την ηλικία των δύο πετάξει ελεύθερο. Ωστόσο, το παιδί με ένα δωρεάν βιβλίο δεν έχει δικαίωμα σε ένα κάθισμα. Με Anschnallverlängerung το μωρό ή το παιδί μπορεί να καθίσει στην αγκαλιά του επόπτη. Η ασφάλεια των Anschnallverlängerung είναι αμφιλεγόμενη και, σε ορισμένες αεροπορικές εταιρείες είναι ακόμη απαγορεύεται. Το καλύτερο πετάει το μωρό ή το παιδί σε ένα ξεχωριστό κάθισμα στο οποίο είναι συνδεδεμένο ένα παιδικό κάθισμα. Σε αντάλλαγμα, παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου που έχει απονεμηθεί το πιστοποιητικό TÜV «για χρήση στα αεροσκάφη» είναι.
Πιπίλα ή καραμέλες παρέχουν εξισορρόπησης πίεσης


βοηθήσει μπιμπερό ή πιπίλα για εξισορρόπηση της πίεσης κατά τη διάρκεια της απογείωσης και της προσγείωσης.
Συμβουλές για το πέταγμα με το μωρό και το παιδί


➤ Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει επαρκής ενυδάτωση, επειδή ο αέρας είναι πολύ ξηρό επί του σκάφους.

➤ Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες, υπάρχουν ειδικά παιδικά γεύματα που μπορεί να παραγγελθεί κατά την κράτηση.

➤ Σε ένα μεγάλο δυνατή πτήση τη νύχτα ή σε απευθείας πτήση θα πρέπει να γίνει κράτηση.

➤ Πάρτε ένα πρόσφατα αγόρασε παιχνίδι ή να κλείσετε τα εμπρός για το γύρο, με την οποία το παιδί μπορεί να ασχοληθεί σε βάθος κατά τη διάρκεια της πτήσης.

 στοά


Καθώς ο χρόνος κυλά. Με αυτά τα παιχνίδια και τις ιδέες της απασχόλησης, είστε καλά προετοιμασμένοι για το μεγάλο ταξίδι.

 στοά


Ξεφύγετε από την καθημερινότητα! Αλλά πού διακοπές είναι καλύτερο σαν μια οικογένεια; Παρέχουμε συμβουλές για προορισμούς οικογενειακές διακοπές.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 + = 72