Τα μωρά ονειρεύονται να μάθετε

Τα μωρά ονειρεύονται πολύ απίστευτο. Και αυτό είναι ένα καλό πράγμα. Ως εκ τούτου, θα πρέπει, επίσης, δεν πρέπει να ανησυχήσετε αν το μωρό σας μερικές φορές ανήσυχο ύπνο.

Μωρό όνειρα και το γέλιο στον ύπνο του

© iStock

Ένα μωρό ενώ κοιμάται ρολόι μπορεί να είναι απίστευτα συναρπαστικό: Είναι χαμόγελα, συνοφρυώματα ή συσπάσεις με τα μικρά όπλα. Τι μπορεί να ονειρεύονται το μωρό; Αυτό παραμένει ένα μυστήριο. Αλλά ότι τα μωρά όνειρο είναι πέρα ​​από κάθε αμφισβήτηση. Ονειρεύονται ακόμη περισσότερο από ό, τι οι ενήλικες - πολύ περισσότερο.

Μωρό ονειρεύεται το ήμισυ του χρόνου

Ριζικά διαφορετική έρευνα του ύπνου μεταξύ δύο στάδια του ύπνου: η ενεργή φάση REM του ύπνου και η ήρεμη φάση DELTA. Όνειρα μπορούμε μόνο στο στάδιο REM. Για το λόγο αυτό ονομάζεται και στάδιο όνειρο. Για εμάς τους ενήλικες, η φάση αυτή αντιπροσωπεύει μόνο περίπου το 20% - από 25% του ύπνου. Το καταπληκτικό πράγμα στα μωρά η φάση όνειρο είναι σχεδόν διπλάσιο χρόνο. Όταν τα μωρά κοιμούνται, στη συνέχεια, περνούν το μισό χρόνο με τα όνειρα. Και είναι συχνά πολύ δραστήρια. Ιδιαίτερα καλά μπορείτε να το αναγνωρίσει όταν τα μάτια του, γρήγορα πίσω κάτω από τα καπάκια και πίσω.

Περίπου γύρω από το πρώτα γενέθλια γύρω από η αναλογία των φάσεων όνειρο και βαθύ ύπνο θα αλλάξει και πάλι. Το μωρό θα κοιμούνται ήσυχοι και το όνειρο λιγότερο. Είναι αναπτύσσει ένα παρόμοιο μοτίβο του ύπνου, όπως εμείς οι ενήλικες. Αλλά γιατί είναι αυτό;
Γιατί το μωρό κοιμάται ανήσυχα

Κατά το πρώτο έτος των ονείρων ζωής για τα βρέφη είναι εξαιρετικά σημαντική. Μπορούν επεξεργάζεται όλα τα συλλεγέντα εντυπώσεις των ωρών ξυπνήματος. Ο εγκέφαλος πυροδοτεί μια πραγματική ανάπτυξη πυροτέχνημα σε αυτές τις περιόδους ανάπαυσης. Μόνιμη δημιουργήσει νέες συνδέσεις μεταξύ των εγκεφαλικών κυττάρων και το μωρό μαθαίνει κυριολεκτικά εν μία νυκτί. Θα πρέπει, επομένως, να διαταράξει κανέναν τρόπο, εάν το μωρό σας, ενώ στον ύπνο είναι αρκετά δραστήρια. Κατά τους πρώτους μήνες της ζωής, το οποίο είναι φυσιολογικό και καλό.

Παρόλα αυτά, το μωρό σας θα πρέπει να ξυπνήσει φυσικά ανακτηθεί. Αισθάνεστε, είναι συχνά κουρασμένοι και quängelig, θα πρέπει να αποσαφηνίσει τα προβλήματα ύπνου. Μερικά μωρά έχουν Problme προσπαθεί να ηρεμήσει τον εαυτό του, και γενικά να βρει στον ύπνο. Ως γονέας μπορείτε να βοηθήσετε το μωρό σας μαζί μας. Σε επόμενα άρθρα που έχουμε συντάξει μερικές συμβουλές που könnne βοήθεια αν το μωρό δεν θα κοιμηθεί. Οργανικά αίτια είναι σπάνιες, αλλά ακόμα και αυτά θα πρέπει να αποσαφηνίσει τον παιδίατρό σας σε περίπτωση αμφιβολίας.

Μια λίγο κρίμα είναι, όμως, γνωρίζουμε ότι τα παιδιά δεν μπορούν να μιλήσουν. Ξέραμε για να αρέσει αυτό ακριβώς που ονειρεύονται. Από την επίσκεψη στη γιαγιά και ο παππούς, Mamas & Papas φιλιά και αγκαλιά, με το παιχνίδι το μωρό της ή μια βόλτα το απόγευμα; Ποιος ονειρεύεται τόσο πολύ που θέλουμε να σίγουρα πάρα πολλά υπέροχα όνειρα!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 7 = 12