Όπως τα μωρά μαθαίνουν να μιλούν

να μάθουν να μιλούν είναι δύσκολη. Τα μωρά είναι αλήθεια εξερευνητές στη γη των λέξεων. Θα σας δείξουμε πώς να το συνοδεύσει το παιδί σας να κάνει αίσθηση και πώς μαθαίνει να μιλήσει.

να μάθουν να μιλούν, δεν είναι τόσο εύκολο

Κάθε μωρό λύνει όλα μόνος του το μυστήριο της ανθρώπινης ήχους - το ξέρει καμία γλώσσα στην οποία κάποιος θα μπορούσε να εξηγήσει με τον τρόπο με τον οποίο οι κανόνες μιας γλώσσας εργασίας.

Αλλά τι είναι οι περισσότεροι μιλούν μάθουν τόσο δύσκολο; Πολύ απλά - ότι αυτό που στάζει από ήχους από τη μαμά και τον μπαμπά όλη την ημέρα, μία φορά την μεγάλη ροή των φωνητικών ήχων. Όλα προέρχονται από ένα σύνολο 150 διαφορετικούς ήχους, από τα οποία διαρθρώνονται σε όλες τις γλώσσες - κάθε μία χρησιμοποιεί ένα μέρος της. Και ο καθένας μπορεί να μάθει ως παιδί όλα.

Όμως, η υψηλή τέχνη να μάθουν, ενώ μιλώντας βρίσκεται αλλού: στους ήχους του καταρράκτη Μάμα στόμα, η όλη δομή της γλώσσας είναι κρυφό. Πρέπει να ανακαλυφθεί. Πού κάνει μια νέα λέξη; Τύποι των λέξεων υπάρχουν; Πώς θα αποτελείται; Τι επιτρέπεται και απαγορεύεται; Όπως τονίζεται; Και τέλος, τι σημαίνει μια λέξη ακριβώς και πότε μπορώ να το χρησιμοποιήσω; Αυτά είναι όλα τα ερωτήματα που απαντά το μωρό κανείς - ακόμη επιλυθεί ως παιδί τεσσάρων ετών όλα αυτά τα παζλ σχεδόν τέλεια και μπορεί να μιλήσει.
να μάθουν να μιλούν για διάλογο


Πώς μπορεί να γίνει αυτό το θαύμα; Χάρη στους γονείς μας. Είμαστε συνεχώς από πάνω. Ακόμα κι αν η μαμά και ο μπαμπάς να μιλήσουν ο ένας στον άλλο, το μωρό ακούει να κατασκοπεύσει μελωδία και ήχο στοιχείο της μητρικής γλώσσας. Τα περισσότερα μωρά μαθαίνουν να μιλούν, αλλά το διάλογο, έτσι ώστε όταν μιλάμε για τον απευθείας.

Αυτό αρχίζει με τη γέννηση. Ήδη από την τέταρτη ημέρα της ζωής ενός μωρού μπορεί να διακρίνει μητρική του γλώσσα των άλλων. Προφανώς φέρνουμε ενήλικες με ένα φυσικό ταλέντο για να μιλήσετε με τα μωρά, όπως το έχουν ανάγκη.

Ο καθηγητής Ruth Albert, γλωσσολόγος στο Πανεπιστήμιο του Marburg, δήλωσε: «Η επικοινωνία με ένα μωρό - που κάνει σχεδόν κάθε σωστή: Όλοι οι γονείς μιλούν για σαφώς καθορισμένη, με σαφείς διαχωρισμούς μεταξύ των λέξεων και μια ισχυρή έμφαση στις νέες λέξεις που δεν έχουν το παιδί τους ακόμα ξέρει. Αν πιστεύουμε ότι μια λέξη είναι σημαντική και νέα που έρχονται, θα τις εφαρμόσει διαισθητικά με εντυπωσιακά μέρη, για παράδειγμα, το τέλος της σειράς μας. «Αυτό είναι το περίφημο Ammensprache. Εμείς οι γονείς μπορούν ως εκ τούτου να κάνει πολλά για να βοηθήσει να πάρει το μωρό όταν μιλάει. Ωστόσο, πρέπει να πληρούνται ορισμένες σημαντικές προϋποθέσεις. Ποια είναι, έχουμε συνοπτικά στην επόμενη σελίδα για εσάς.

Επισκόπηση: Όπως τα μωρά μαθαίνουν να μιλούν

  • ΣΕΛΙΔΑ 1: Πώς τα μωρά μαθαίνουν να μιλούν
  • να μάθουν να μιλούν με όρους: Σελίδα 2
  • Σελίδα 3: Μαθαίνοντας να μιλήσει: Σημαντικές γλωσσική υποστήριξη
  • πίσω
  • σελίδα 1/3
  • περισσότερο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 65 = 72