Σχέδιο Βάπτιση: Συμβουλές για μωρά μεγάλη μέρα

Βάπτισμα είναι μια εορταστική εκδήλωση - ιερό, μοναδικό και ανεπανάληπτο, μέσω αυτών, λαμβάνεται στην κοινότητα των χριστιανών το παιδί. Αλλά κάποιοι γονείς είναι σίγουροι για το τι να περιμένουμε. Αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε

Η απόφαση να βαπτισθεί

σχεδιασμός βάπτισμα

© Thinkstock

Η βάφτιση του μωρού είναι ένα από τα πιο σημαντικά διατάξεις της εκκλησίας. Σε Καθολικοί και Προτεστάντες πίστη θεωρείται ένα μυστήριο, αυτό είναι ένα σημάδι, που διέρχεται από το Θεό με τον άνθρωπο σε σχέση. Ο Χριστός είναι, που βαφτίστηκε (δεν έχει σημασία πόσο χρονών το άτομο που βαπτίζεται είναι) και: μόλις βαπτίστηκε, πάντα βαφτίστηκε. Ως εκ τούτου, το βάπτισμα είναι επίσης αναγνωρισμένο από τις δύο εκκλησίες.

Η απόφαση για το αν θέλετε να βαφτιστεί το μωρό σας, κανείς δεν μπορεί να χάσουν βάρος, αλλά τα εμπόδια στο δρόμο καθορίζει μπορείτε επίσης κανείς σας. Επειδή εσείς και ο σύντροφός σας χρειάζεται η ίδια η θρησκεία εξακολουθεί να παντρευτεί. Και φυσικά, μόνο οι γονείς μπορούν να ονομάσουν το παιδί τους.

Λίγα κανόνες για την βάφτιση του μωρού, υπάρχουν

«Στην προτεσταντική εκκλησία, είναι κοινό ότι τουλάχιστον ένας από τους γονείς του βάφτισε μέλος της προτεσταντικής εκκλησίας,» ο πάστορας και διευθυντής του Συμβουλίου Χριστιανικών Εκκλησιών λέει (ACK) Barbara Ρούντολφ. «Εξαιρέσεις είναι δυνατές, αλλά πρέπει να διευκρινιστούν στην αντίστοιχη κοινότητα. Σύμφωνα με την Καθολική πίστη, όμως, ο καθένας μπορεί να βαπτισθεί, ακόμη και αν οι γονείς ανήκουν σε διαφορετική θρησκεία. Εδώ, όμως, οι χορηγοί είναι πολύ σημαντικό, που στη συνέχεια ενίσχυσε την ευθύνη για τη φροντίδα για τη χριστιανική εκπαίδευση του παιδιού. "
Οι νονοί στο βάπτισμα

Ευχαρίστως γονείς επιλέγουν για δύο χορηγούς που μοιράζονται το γραφείο. Είτε επιλέξετε τα μέλη της οικογένειας ή στενούς φίλους, είναι το πράγμα σας. Σκεφτείτε μόνο που χρειάζεται τα εξής: «Στην Καθολική Εκκλησία, οι χορηγοί πρέπει επίσης να είναι καθολικός, αλλά οι χριστιανοί των άλλων δογμάτων μπορούν να διαμορφώσουν ως μάρτυρες βάπτισμα. Μεταξύ των Προτεσταντών, που ποικίλλει από χώρα σε χώρα εκκλησία Εκκλησία: Κάποιοι χορηγοί, αποδέχονται και άλλα θρησκείες, εφόσον ανήκουν σε μια εκκλησία του ACK «, λέει η Barbara Ρούντολφ. 

Επισκόπηση: Βάπτιση σχέδιο: Συμβουλές για μωρά μεγάλη μέρα

  • ΣΕΛΙΔΑ 1: Βάπτιση σχέδιο: Συμβουλές για μωρά μεγάλη μέρα
  • Σελίδα 2: Η προετοιμασία του βαπτίσματος
  • Σελίδα 3: βάπτιση τελετή και γιορτή της βάπτισης
  • πίσω
  • σελίδα 1/3
  • περισσότερο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1