Συμβουλές για το θηλασμό: Οδηγός για αρχάριους

Εάν ο θηλασμός δεν λειτουργεί ομαλά από την αρχή, πολλές μητέρες αμφιβάλλει για τον εαυτό του. εδώ είναι "αρχικά προβλήματα" φυσιολογικό. Έχουμε δώσει μερικές συμβουλές για το θηλασμό, έτσι ώστε οι ανησυχίες σύντομα verfliegen.Wenn το μωρό ρουφάει χαρούμενος στο στήθος της μαμάς και της μοιάζει βαθιά στα μάτια, ο κόσμος στέκεται ακόμα με την ευτυχία. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι το μωρό του τόσο κοντά και να της δώσει ό, τι χρειάζεται για την υγιή ανάπτυξη, είναι μία από τις μεγάλες στιγμές της ζωής. Και αυτό θα πρέπει να απολαμβάνουν οι μητέρες στο έπακρο. Τι γίνεται όμως όταν η υγιεινή του θηλασμού δεν λειτουργεί ομαλά από την αρχή; Στη συνέχεια λέει, να παραμείνουν ήρεμοι. Κάθε αρχή είναι δύσκολη. Και χρειάζεται χρόνος για τις μητέρες και τα μωρά τους είναι μια καλή ομάδα. Παρ 'όλα αυτά, υπάρχουν μερικές βασικές συμβουλές για το θηλασμό που μπορείτε να παρατηρήσετε.

 στοά


Διόγκωση, επώδυνες θηλές, το φτύσιμο για το μωρό: Τι μπορείτε να κάνετε για τα πιο κοινά προβλήματα θηλασμού.

Για τη σχέση του θηλασμού μεταξύ μαμά και το μωρό από την αρχή κάτω από ένα τυχερό αστέρι, το βρέφος θα πρέπει να δημιουργηθεί το συντομότερο δυνατόν μετά τη γέννηση. Στις πρώτες μία έως δύο ώρες, βρίσκει τη θηλή που είναι συνήθως αρκετά χωρίς βοήθεια. αντανακλαστικό ριζοβολία του μωρού είναι ιδιαίτερα έντονη. Μπορείτε να παρακολουθήσετε όμορφη και πίσω το κεφάλι του ζητούν και πίσω, όταν είναι στο στήθος σας. Από τη στιγμή που τα χείλη του αγγίζουν τη θηλή σας, η αναζήτηση γίνεται πιο έντονη και το μωρό σας κλειδώνει αυτόματα το στόμα ευρύ. Αυτό το αντανακλαστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την περαιτέρω γαλουχία, ακόμα και αν αυτός δεν είναι πλέον τόσο ισχυρή στη συνέχεια.

Δημιουργήστε το μωρό σωστά: C Grip

Για να δημιουργήσετε το μωρό πάντα δίκιο, του προσφέρει το στήθος καλύτερα με τη λεγόμενη C-λαβή για. Τα δάχτυλα είναι σε επίπεδη θέση κάτω από το στήθος, ο αντίχειρας τοποθετείται πάνω από τη θηλή. Για να υποστηρίξει το στήθος σας με ολόκληρο το χέρι σας, χωρίς τα δάχτυλά σας αγγίζοντας την θηλαία άλω. Για να εξασφαλίσετε ότι το παιδί σας ανοίγει το στόμα του διάπλατα για να Θηλή και μεγάλο μέρος της θηλαίας άλω για τη σύλληψη, υπάρχει ένα τέχνασμα: Κρατήστε τη θηλή στο στόμα του μωρού σας. Ανοίγει το στόμα του παιδιού σε μεγάλο βαθμό, και τη γλώσσα του στο πάτωμα του στόματος, να τρέξει σε μια ομαλή κίνηση του στήθους σας. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας το μωρό στο στήθος και όχι το αντίστροφο: Για να αποφευχθεί η κακή πόνο στην πλάτη.

Μωρό επενδύσουν σε άνθρακα GIFF

Ο Γ GIFF: Για να ρυθμίσετε το μωρό σωστά

© Anne τύχη / NUK

Ελέγχετε τακτικά εάν το μωρό πραγματικά περιβάλλει επίσης τη θηλαία άλω, όταν σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα. Έτσι, οι μαστικούς αδένες διεγείρονται πολύ καλύτερα και να αποτρέψει το μωρό σπρώχνει μακριά με Kauleisten των γαλακτοφόρων πόρων του. Αυτό μπορεί να συμβεί, αν είναι χάλια μόνο στη θηλή και η συμπίεση πάρα πολύ σκληρά. Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές, μπορείτε επίσης να αποτρέψει διόγκωση αρκετά καλά. Σε περίπτωση που αισθανθείτε ποτέ εξογκώματα στο στήθος, είναι πρησμένο και επώδυνο, έχουμε μερικές συμβουλές για το πώς να λύσει μια διόγκωση γρήγορα: υπεραιμία, τι να κάνω;

Δεν ρέει στις πρώτες δύο με τρεις ημέρες μετά τη γέννηση πολύ γάλα; Για να μην ανησυχείτε. Αφήστε το μωρό σας να πιπιλίζουν μια ήσυχη περίοδο, γιατί αυτό είναι το σημαντικό μήνυμα το σώμα σας: «Εδώ είναι ένα πεινασμένο νεογέννητο που χρειάζεται επειγόντως τρόφιμα» Μόνο τότε γαλουχία κερδίζει έδαφος. Ωστόσο, να θυμάστε ότι το μωρό σας, αντί της κατανάλωσης χάλια μόνο, θα πρέπει να το λύσουμε για να προστατεύσει τις θηλές σας απαλά από το στήθος. Αυτή η διαφάνεια μικρό δάχτυλο σας ελαφρά στο στόμα του παιδιού σας. Για την επίλυση του κενού στο στόμα του μωρού σας και να το πάρετε από το στήθος.

Η ανησυχία της πολλές μητέρες δεν παράγουν αρκετό γάλα είναι εντελώς αβάσιμη, κατά κανόνα. Το σώμα σας θα παράγει όσο γάλα χρειάζεται πραγματικά το μωρό. Ωστόσο, είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στις αρχές για να δημιουργήσει το μωρό του κάθε θηλασμού και στα δύο στήθη για την τόνωση της ροής του γάλακτος. Αργότερα, είναι λογικό να δώσει στο μωρό μόνο ένα στήθος ανά γεύμα, έτσι ώστε να μπορεί να αδειάσει σωστά. Ποια θηλασμού η θέση που παίρνετε, ενώ παραμένουν εντελώς μέχρι σας. Δοκιμάστε διαφορετικές θέσεις και ποικίλλουν. Εάν η μαστού μασάζ με διαφορετικό τρόπο από το μωρό, κρατήστε πατημένο το γάλα και καλή στο ποτάμι.

 στοά


Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να θηλάσετε το μωρό του. Δείχνουμε εδώ μερικές θέσεις θηλασμού: συνεδρίαση, που βρίσκεται κάτω και για τα δίδυμα.

Πώς ο άνθρωπος με το μωρό να πιει;


Βασικά, μοτίβο θηλασμού σας θα αλλάξει ελαφρώς ξανά. Αυτό οφείλεται εν μέρει στην ειδική σύνθεση του μητρικού γάλακτος, αλλά και με την αύξηση της ζήτησης του μωρού κατά τη διάρκεια των φάσεων ανάπτυξης. Έτσι, το πρώτο γάλα, το πρωτόγαλα, το οποίο παράγεται μόνο κατά τις πρώτες ημέρες μετά τη γέννηση, πολύ λεπτή, αλλά πολύ πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα. Γι 'αυτό είναι φυσιολογικό, όταν τα νεογέννητα χρειάζονται πιο συχνά στο στήθος. Επίσης, επειδή το στομάχι της δεν μπορεί να πάρει τόσο πολύ. Στην ιδανική περίπτωση, το μωρό σας στην αρχή οκτώ έως δώδεκα τροφοδοτήσεις εντός 24 ωρών παίρνει. Στο μεταξύ, θα πρέπει - κατά κανόνα - ποτέ περισσότερο από τέσσερις ώρες είναι απόσταση.

Σταδιακά, που ήδη θα είναι σε θέση να ερμηνεύσει τα σήματα του μωρού σας καλύτερα και γρήγορα να παρατηρήσετε όταν είναι πεινασμένοι:
• Ακόμη και στον ύπνο φαίνεται ανήσυχος
• τα χέρια και τα πόδια συσπάσεις
• Τα βλέφαρα φτερουγίζει
• Το μωρό κάνει την πρώτη αναρρόφησης και χαστουκίζει θορύβους

Είναι ξύπνιος, τα αντανακλαστικά ξεκινά ριζοβολία. Το μωρό ανοίγει το στόμα του και πάλι και κολλά έξω τη γλώσσα του. Μερικές φορές χρειάζεται να τις γροθιές του στο στόμα του και χάλια σε αυτό. Βάλτε το μωρό σας τώρα, και οι δύο είναι ευχαριστημένοι: το μωρό, επειδή επιτρέπεται να πίνουν και η μαμά, γιατί ο θηλασμός λειτουργεί καλά.

Αλλά ακόμα κι αν το μωρό είναι πεινασμένο, είναι απολύτως φυσιολογικό ότι η ταχύτητα αναρρόφησης γίνεται πιο αργή. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το μητρικό γάλα κατά το θηλασμό σύνθεσή τους και έτσι αλλάζει και η συνοχή: γίνεται πιο πλούσια και πιο χοντρές. Ως εκ τούτου το πιπίλισμα πτώσεις ελαφρώς βαρύτερο το μωρό. Συχνά, ο θηλασμός είναι σε σύγκριση με ένα «γεύμα τριών πιάτων.» Πρώτον, υπάρχει μια μίζα κυρίως δίψα-σβέσης, στη συνέχεια, ένα θρεπτικό κυρίως πιάτο και τέλος ένας συνδυασμός δίψα αποσβέστες και πλήρωση τρόφιμα.
Η κατάλληλη στιγμή για παιδικές τροφές

Πόσο καιρό είστε σιωπηλοί αρχή που είναι φυσικά η απόφασή σας. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συνιστά αποκλειστικό θηλασμό τα μωρά τουλάχιστον μέχρι τον έκτο μήνα της ζωής πλήρως και στη συνέχεια να αρχίσει σιγά-σιγά τον απογαλακτισμό. Μέχρι τότε, το μητρικό γάλα παρέχει στο παιδί ασφαλή με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Αλλά σταδιακά δεν θα είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις ανάγκες διατροφής του μωρού και μόνο. Το μικρό σας θέλει περισσότερο από «απλά» το γάλα. Γύρω από αυτή την ηλικία, τα περισσότερα μωρά είναι έτοιμα για την πρώτη στερεά τροφή.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 − = 47