Μωρό Ανάπτυξη: Το μωρό στον 8ο μήνα

μικρό εξερευνητή σας αρχίζει όλο και περισσότερο να εξερευνήσετε τη γύρω περιοχή. Εκτείνεται και σέρνεται. Επιπλέον, ο φόβος των ξένων μωρό σας φτάσει τώρα στο αποκορύφωμά της. Πώς θα πρέπει να το χειριστεί.

Μωρό Ανάπτυξη: 8ο μήνα

Κίνηση και κινητικές δεξιότητες

μύες του μωρού σας για την ανάπτυξη. Τα περισσότερα μωρά μπορούν να κάθονται αρκετά ασφαλές με οκτώ μήνες ήδη, χωρίς καμία βοήθεια ή ανεξάρτητα από το που βρίσκεται στη θέση που κάθεται. Ενώ κάθεται πάνω ανοίγει και κλείνει όπως τα συρτάρια και τις πόρτες και καταργεί την προτίμηση ράφια και γλάστρες.

Επίσης, το τετράποδο πρέπει τώρα δεν είναι ένα πρόβλημα για το μωρό σας. Εκτείνεται και τεντώματα και σέρνεται για να πάρει σε ένα αντικείμενο. Το πραγματικά τακτοποιημένο πράγμα δεν είναι ακόμα μπροστά όμως.

Όταν ένα παιχνίδι πέσει κάτω, το μωρό ακολουθεί το θέμα με τα μάτια. Αν θέλει να αρπάξει κάτι, που χρησιμοποιεί για τη λαβή τσιμπίδας (αντίχειρα και το δείκτη).
Ο φόβος των ξένων στην κορυφή

Με οκτώ μήνες, ο φόβος των ξένων το μωρό είναι στο ύψος του γιατί η συμπεριφορά συχνά αναφέρεται ως «το άγχος οκτώ μηνών». Πηγαίνετε αριστερά με αυτό και να ζητήσει έναν ξένο από το να είναι έλαμψε φίλους και συγγενείς για να δεχθεί το εντελώς φυσιολογική συμπεριφορά του μωρού σας. Μην πιέζετε αν δεν θέλει το μωρό σας να επικοινωνήσετε. Σύντομα θα υπάρξει ένα άλλο ανθρώπινο ον πιο ανοικτή και αυτοπεποίθηση.

Μωρό Ανάπτυξη: ο φόβος των ξένων με οκτώ μήνες

Τυπικό της παρούσας χρόνου: το fremdelt μωρό.

© Thinkstock

αλληλεπιδρούν με το μωρό και να ενθαρρύνει το μωρό στον 8ο μήνα

Το μωρό επικοινωνεί μαζί σας κλοτσιές και αρθρωτά με ήχους και φλυαρία. Η σημασία των γνωστών λέξεων (π.χ.. Ως «Όχι)» μπορεί σταδιακά να κατανοήσουν. Ξέρει το όνομά του και θα διαμαρτυρηθούν δυνατά, αν κάνει κάτι που δεν ταιριάζει.

Το μωρό σας προσπαθεί να μιμηθεί όλους τους ενήλικες. Μαθαίνει μέσα από τη μίμηση και την εμπειρία με τους άλλους ανθρώπους. Συζήτηση πολύ με το μωρό, το οποίο χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη της γλώσσας. Ας ίδιοι τρώνε, ακόμα και όταν οι καιροί είναι ένα μεγάλο μπέρδεμα εκεί. Για την προώθηση της ανεξαρτησίας του παιδιού σας.

Δεδομένου ότι το μωρό σας είναι τώρα όλο και μεγαλύτερη κινητικότητα, θα πρέπει τουλάχιστον τώρα κάνει τον μηχανισμό διαμέρισμα. Πρίζες, συρτάρια, ράφια ή γλάστρες θα πρέπει να ασφαλίζονται επαρκώς, έτσι ώστε το μωρό δεν βλάπτει. Μεταξύ άλλων επίπλων θα πρέπει να επενδυθεί με τα αιχμηρά άκρα, διαδρόμους και σκάλες ασφαλίζονται με ένα πλέγμα. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν επικίνδυνα αντικείμενα που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το μωρό σας.

επισκόπηση


Πώς το παιδί ασφαλές είναι το σπίτι σας;

Δημοσκόπηση ασφαλές για παιδιά διαμέρισμα

© Thinkstock

Έχετε σκεφτεί όλους τους κινδύνους για το παιδί σας στο σπίτι ή είναι μερικά από τα κοινά συνιστώμενα μέτρα προστασίας για την ασφάλεια για παιδιά στο σπίτι χωρίς λόγο;

Θέλουμε να γνωρίζουμε: Πώς το παιδί ασφαλές είναι το σπίτι σας; Πάρτε μέρος στην έρευνα και να δούμε τι άλλοι γονείς έχουν ανταποκριθεί!

περισσότερο

Βίντεο: Αυτό μπορεί το μωρό σας σε οκτώ μήνες ήδη


➤ Επόμενο: Μωρό Ανάπτυξη στο 9ο μήνα
➤ Επιστροφή:
Μωρό Ανάπτυξης στον 7ο μήνα


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − = 13