Πιπίλα Οδηγός: Πληροφορίες & amp? Συμβουλές για Nuckel

Πιπίλες, πιπίλα, πιπίλα, Huppi. Δεν έχει σημασία πώς θα το ονομάσουμε, η πιπίλα συνοδεύεται το μωρό στα πρώτα χρόνια της ζωής. Όλα Αξίζει να γνωρίζετε, έχουμε συνοψίζονται εδώ.

Το πιπίλισμα όχι μόνο καθιστά άρρωστο

ειρηνευτής

Πιπίλες καταπραΰνουν τα μωρά

© Thinkstock

Ένα μωρό πιπίλισμα αντανακλαστικό είναι έμφυτη. Ήδη στην κοιλιά της το αγέννητο μωρό πιπίλισμα του αντίχειρα του. Και τοποθετείται μετά τη μητέρα στο στήθος, επιδιώκει ενστικτωδώς τη θηλή και αρχίζει να πιπιλίζουν. Πεολειξία εξασφαλίζει όχι μόνο την πρόσληψη τροφής, αλλά κάνει το ίδιο και για την ψυχή. Διότι, ενώ το πιπίλισμα ορμόνες του μωρού που έχουν μια ηρεμιστική επίδραση, ακόμη και την προώθηση της πέψης, το σώμα παράγει.

Λίγα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη:

● Αν σας προσφέρουν την πιπίλα για πρώτη φορά, διακριτικότητα που χρειάζεται: Εάν η πιπίλα εισήγαγε πάρα πολύ σύντομα, οι αρνητικές επιπτώσεις μπορεί να έχει για το θηλασμό. Είναι καλύτερα να δώσει το Nucki έως ότου το μωρό σας παλιά λίγες εβδομάδες.

● Αργότερα, η πιπίλα μπορεί να καθυστερήσει την ανάπτυξη της γλώσσας: Για το αν η γλώσσα είναι απασχολημένο μόνο που προσπαθεί να κρατήσει την πιπίλα, την προφορά και άρθρωση είναι beeinträchtigt.Und: Η γλώσσα μπορεί να με πιπίλα δεν ασκούν σωστά την κατάποση. αλλά πρέπει να εκπαιδευτεί για τη μεταφορά υγρών και τροφίμων προς τα πίσω.

● Μέχρι την ηλικία θα πρέπει να προσπαθήσετε να απογαλακτιστεί πιπίλα του παιδιού σας. Όσο μεγαλύτερη είναι η Nucki είναι μόνιμος σύντροφος και αδιαμφισβήτητη, τόσο περισσότερο το παιδί συνηθίσει.
Πιπίλα δεν είναι ίση από τη γέννηση


Ανδρείκελα, θηλές ή μπιμπερό μπορεί να οδηγήσει σε λεγόμενη σύγχυση θηλών μπορεί. Για την Saugtechniken στο στήθος και το πόσιμο μπουκάλι διαφέρουν:

➤ Θηλασμός το μωρό πρέπει να ανοίξει το στόμα του διάπλατα για να καλύψει το σύνολο της θηλαίας άλω. Τα χείλη γλίστρησε προς τα εμπρός, και το σαγόνι πρέπει να δουλέψουμε ρυθμικά.

➤ Όταν πιπίλισμα σε φιαλίδια ή πιπίλα ένα μωρό δεν χρειάζεται να ανοίξει πολύ το στόμα και δεν έχει πολύ δουλειά με το σαγόνι, έτσι ώστε οι ροές γάλα.

 στοά


Διόγκωση, επώδυνες θηλές, το φτύσιμο για το μωρό: Τι μπορείτε να κάνετε για τα πιο κοινά προβλήματα θηλασμού.

Έχοντας ένα μωρό εναλλάξ φιάλες ή ειρηνιστές και το στήθος της μητέρας, μπορεί να συμβεί ότι δεν είναι πλέον περιβάλλει τη θηλή σωστά με τα χείλη, η μητέρα αισθάνεται πόνο κατά τη διάρκεια του θηλασμού και δεν έρχεται αρκετό γάλα.

αλλά: Δεν υπάρχει λόγος για πανικό. Τα περισσότερα μωρά έχουν κανένα πρόβλημα με την αλλαγή μεταξύ πιπίλα / μπουκάλι και του μαστού. Είναι σημαντικό, αν είναι δυνατόν να γίνει χωρίς κατά τις πρώτες ημέρες της αναρρόφησης και να παραδώσει την πιπίλα σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Εάν οποιαδήποτε σύγχυση θηλών εκ των προτέρων, συμβούλους θηλασμού και μαίες μπορεί συχνά να βοηθήσει. Μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις, ο θηλασμός δεν ανταλάσσει ένα.

Σωτήρας σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης - η πιπίλα


Η πιπίλα είναι πάντα εντάξει, εφ 'όσον δεν είναι μια μόνιμη λύση. Έτσι: Ήχος ο ταχυδρόμος στην πόρτα και το μωρό κλαίει πρέπει, για να πάρει να ηρεμήσει γρήγορα κάτω από μια πιπίλα. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα πρέπει να μην κολλήσει στο στόμα.

Κοιμάται με καρκίνο του μαστού ή πιπίλα; Εδώ είναι τα φαντάσματα. Κάποιοι ορκίζονται από συχνό θηλασμό για να ηρεμήσει. Για καλό λόγο, επειδή αυτό έχει το μεγάλο πλεονέκτημα ότι το μωρό σας είναι κοντά σας και να κοιμηθείτε με φυσική εγγύτητα. Αλλά ο θηλασμός για να ηρεμήσει μπορεί να είναι αρκετά κουραστική και μερικές φορές αγχωτική για μητέρες - γι 'αυτό δεν πρέπει ποτέ να αισθάνονται ένοχοι, αν σας φέρει μια πιπίλα αντί του θηλασμού. Είναι η επιλογή σας - και θα σας πάρουν ακόμη και την κοιλιά.
Τι μορφή πιπίλα είναι το σωστό;


Σε αυτό το ερώτημα δεν υπάρχει "δεξιά" ή "ψευδής"Επειδή κάθε μωρό είναι διαφορετικό. Μερικά μωρά φτύνουν ορθοδοντική πιπίλα και πάλι, άλλοι παίρνουν μόνο αυτό το ένα έντυπο. Δοκιμάστε το και αφήστε το παιδί σας να αποφασίσει.

Οδηγός Πιπίλα:: Επισκόπηση πληροφορίες & Συμβουλές για Nuckel

  • ΣΕΛΙΔΑ 1: Εικονική Οδηγοί: info & Συμβουλές για Nuckel
  • Σελίδα 2: Μερικές φορές δεν χρειάζεται την πιπίλα του
  • πίσω
  • σελίδα 1/2
  • περισσότερο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

50 − = 43