Με τον ύπνο: Top Συμβουλές για το μωρό

Αν το μωρό να κοιμηθεί όλη τη νύχτα, η οποία είναι μια ανακούφιση για όλη την οικογένεια. Ωστόσο, τόσο απλή που δεν είναι για τους μικρούς μας φίλους, θα πρέπει να το μάθουν πρώτα. Οι συμβουλές μας για το πώς θα λειτουργήσει γρηγορότερα από τη διατήρηση του ύπνου.

Όταν ο ύπνος μέσα από τα μωρά;

Ακόμα και όταν τα μωρά κοιμούνται πολύ από την αρχή, η Κοιμάται πρέπει να μάθουν σιγά-σιγά. Στην πραγματικότητα, υπάρχει ακόμα ένα μεγάλο βήμα για την ανάπτυξη, όταν τα μωρά μπορούν να κοιμηθούν μέσα. Έτσι, θα πρέπει να έχετε σίγουρα υπομονή με τα παιδιά σας και δεν θα πρέπει να βιαστούμε να περιμένουμε πάρα πολλά.
 
➤ Για να ταιριάζουν: Πόσα μωρά ύπνου χρειάζονται;

Τους πρώτους μήνες δεν είναι να σκεφτούμε σε μια περίοδο περισσότερο από τρεις έως τέσσερις ώρες ύπνου - ανεξάρτητα από το αν ευθεία ημέρας ή της νύχτας είναι αρκετά ανεξάρτητη. Ένα κανονικό κύκλο ημέρας-νύχτας, όπως την ξέρουμε, τα μωρά αναπτύσσουν νωρίτερα από τον έκτο μήνα. Στη συνέχεια, οι νυχτερινές φάσεις του ύπνου σε σχέση με αυτές την ημέρα είναι σημαντικά μεγαλύτερη. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα βρέφη συνήθως ακόμα περισσότερο από έξι έως οκτώ ώρες κατ 'ευθείαν ύπνου. «Κοιμάται» είναι, ως εκ τούτου κάπως παραπλανητική βάση.

Μωρό κοιμάται: Συμβουλές

© iStock

Επιπλέον, είναι επίσης πολύ πέρα ​​από το πρώτο έτος της ζωής πέρα ​​από την κανονική όταν τα παιδιά ξυπνούν τη νύχτα ακόμα τακτικά: για παράδειγμα, γιατί πεινάνε ή η πάνα είναι βρεγμένο. Θα σας το επιτρέπουν δήθεν επιτυχίες των άλλων γονέων υπό πίεση. Ακόμη και η φήμη που ταΐζονται με μπιμπερό μωρά θα κοιμηθεί όλη τη νύχτα καλύτερα από ό, τι θηλάζουν τα παιδιά είναι λάθος. Επιπλέον, καμία δήλωση κουβέρτα μπορεί να ανταποκριθεί. Ακριβώς όπως σχετικά με τον αντίκτυπο των Abendbrei στις συνήθειες ύπνου των μωρών.
 
έχουν όπως με τίποτα Τα παιδιά, επίσης, το θέμα του ύπνου ένα πολύ μοναδικό ρυθμό της ανάπτυξης. Μένοντας κοιμάται είναι μια διαδικασία ωρίμανσης, όχι ένα φαινόμενο δίαιτα. Και σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει πάντα φάσεις, όπου οι νύχτες είναι ανήσυχος. Είναι άρρωστο το μωρό, πολύ αναστατωμένος ή κουρασμένος έξω, εκεί θα κοιμούνται πάντα χειρότερο από το κανονικό.
Έτσι, το μωρό σας μπορεί να μάθει να κοιμάται όλη τη νύχτα

Υπάρχουν, ωστόσο, μερικές συμβουλές με την οποία είναι ευκολότερο για τα μωρά για να μάθει να κοιμάται όλη τη νύχτα:
 
● μωρά εκτιμήσουν ρουτίνας. Η ίδια διαδικασία πάντα δομημένη μωρά κάθε μέρα και του δίνει με ασφάλεια. Με ένα καθορίσετε σταθερή καθημερινή ρουτίνα, Θα εργαστεί επίσης για μια καλή βραδιά. Η ρουτίνα βοηθά το μωρό να αναπτύξει μια σταθερή ρυθμό.
 
● Ως εκ τούτου ως εκ τούτου θα πρέπει επίσης να είναι μια στερεά Einschlafritual εισαγάγει. Έτσι, το μωρό μπορεί να μάθει ότι η δραστήρια μέρα πλησιάζει στο τέλος της και ότι είναι ώρα για ύπνο. Αλλά αυτό σημαίνει επίσης, τώρα θα πρέπει να είναι ήσυχο. Όλα aufkratzt το μωρό, θα πρέπει να αποφεύγουν. Χαμηλώστε τα φώτα, να αγκαλιάσει ακόμα ένα παιχνίδι, διαβάστε το μωρό πριν ή να τραγουδήσει τον ένα τραγούδι ώρα για ύπνο. Είναι σημαντικό να διατηρηθεί σταθερό φορές. Αυτό βοηθά το μωρό να βρει το ρυθμό του.
 
● Δώστε προσοχή στη γλώσσα του σώματος του μωρού. Αναγνωρίστε τα πρώτα σήματα που είναι κουρασμένος (Χασμουρητό, τρίβει τα μάτια), θα πρέπει να ξεκινήσετε με το Einschlafritual. Φέρτε το μωρό σας για ύπνο πολύ αργά, μπορεί να είναι ότι δεν έχει κανένα μάτι για πρώτη φορά πριν την κούραση.

 στοά


Θα εξηγήσουμε εδώ τα τυπικά σήματα στη γλώσσα του σώματος του μωρού σας και να είναι λίγο μεταφραστής.

● Μπορεί επίσης να είναι χρήσιμη αν το μωρό στην κούνια του (αν κούνια, πτυσσόμενο κρεβάτι ή οικογενειακό) κοιμάται. Το μαθαίνει η Σύνδεσης μεταξύ κρεβάτι και τον ύπνο. Φυσικά, αυτό δεν είναι πάντα εφικτό. Μερικά μωρά παίρνει ο ύπνος, ενώ νοσηλευτικό ή σίτισης, άλλοι χρειάζονται πολύ φυσική επαφή. Η προσπάθεια αξίζει τον κόπο. Σημειώστε ότι το μωρό σας πέσουν τα μάτια, το έβαλε στην κούνια του. Ζωγραφική και ζυγίζει απαλά, μέχρι να είναι τελικά κοιμάται. Επίσης, θα πρέπει να αποσυνδέσετε σε τοπικό επίπεδο μεταξύ ύπνου και το παιχνίδι.
 
● Παρακολουθήστε το μωρό σας τη νύχτα, μπορεί να είναι χρήσιμο, μόλις ενεργοποιήσετε ένα αμυδρό φως. Στην ιδανική περίπτωση, αυτός που ξέρει το μωρό σας από Einschlafritual. Έτσι, μπορεί να οργανώσει καλύτερα που στην πραγματικότητα είναι ακόμα ώρα για ύπνο.
Αν κοιμάται μέσα δεν θα λειτουργήσει

Όσον αφορά την όμορφη θεωρία. Φυσικά γνωρίζουμε ότι το θέμα του ύπνου, στην πράξη δεν είναι τόσο απλό μπορεί να λειτουργήσει από ένα σχέδιο σημείων. Μπορείτε να βοηθήσετε να αναπτύξει το δικό της ρυθμό του μωρού σας ακριβώς απαλά εκεί. Και αυτό απαιτεί χρόνο.

Να κοιμηθούν λίγο κάθε βράδυ τα προβλήματά της με αυτό ή κοιμούνται ήσυχοι, θα πρέπει πάει να ριζώσει ανάλυση αιτία. Οργανικά προβλήματα είναι σπάνια η αιτία της κακής του ύπνου. Πιο πιθανό είναι απορρύθμισης: το μωρό δεν είναι σε θέση να ηρεμήσει τον εαυτό του. Όπως για παράδειγμα, μπορεί να βοηθήσει το φτύσιμο. Διαβάστε περισσότερα για τυπικά προβλήματα ύπνου στα βρέφη στο άρθρο μας «Το μωρό δεν κοιμάται; Τι μπορείτε να κάνετε "

Στην επόμενη σελίδα έχουμε συνοψίζονται για σας πόσο τα μωρά ύπνο χρειάζονται καθόλου - κατά τους πρώτους μήνες σε μικρό παιδί ηλικίας.

Επισκόπηση: κοιμισμένο: Top Συμβουλές για το μωρό

  • ΣΕΛΙΔΑ 1: κοιμισμένο: Top Συμβουλές για το μωρό
  • Σελίδα 2: Πόσο ύπνο κάνει ένα μωρό;
  • πίσω
  • σελίδα 1/2
  • περισσότερο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 − 71 =