Η βιταμίνη ποτά για διαφράγματα φρούτα

Τα μήλα, καρότα, παντζάρια είναι πραγματικοί ιθύνοντες Stark για το ανοσοποιητικό σύστημα. Ωστόσο, δεν είναι πάντα ανάμεσα στα αγαπημένα φαγητά των παιδιών μας. Έτσι, τα παιδιά, όπως το Gesundmacher: Σερβίρετε τα φρούτα και τα λαχανικά, αλλά μερικές φορές ως πίνετε μια βιταμίνη!

Η βιταμίνη κοκτέιλ με ένα άγγιγμα του εξωτισμού

Η βιταμίνη Ποτό: Tropenmix (2 ποτήρια)
συμπληρώστε πολτό των φρούτων του πάθους 2 σε ένα βάζο μπλέντερ. Προσθέστε το χυμό από 2 πορτοκάλια και 1/8 l ζαχαρούχο γάλα καρύδας. Χρησιμοποιώντας ένα μίγμα μπλέντερ και φέρεται σε ποτήρια. Σερβίρετε με γειτονιές φρούτα του πάθους. Χρόνος προετοιμασίας: 4 λεπτά
Θερμίδες: 120 θερμίδες

Η βιταμίνη Ποτό: νευροπροστασία (2 ποτήρια)
μείωση κατά το ήμισυ 1 πεπόνι μελιτώματος, πυρήνα, διαλύοντας πολτό με ένα κουτάλι. μερικές μπάλες κοπεί με ένα baller πεπόνι για να διακοσμήσει. Peel 1 ώριμο μάνγκο με αποφλοιωτή πατάτας. Η σάρκα στον πυρήνα μαζί κοπεί μακριά. χωρίζουν σε κομμάτια. δίνουν τα κομμάτια πεπόνι σε ένα αποχυμωτή. Ανακατέψτε το χυμό με 3 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού και ρίχνουμε σε ποτήρια. Σερβίρετε με μπάλες πεπόνι και φύλλα μέντας.
Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Θερμίδες: 190 θερμίδες

Βιταμίνη Ποτό: Σοκ βιταμίνη C (2 ποτήρια)
Peel 3 ακτινίδια με αποφλοιωτή πατάτας, κομμένα δύο φέτες, μείωση κατά το ήμισυ υπόλοιπα ακτινίδια. μείωση κατά το ήμισυ 1 πολύ ώριμη παπάγια μαζί αφαιρέστε τους σπόρους με ένα κουταλάκι. δίνουν παπάγια πολτού και ακτινίδιο σε ένα αποχυμωτή. Προσθέστε το χυμό από 2 λάιμ. διακοσμήσετε το ποτό, το καθένα με μια φέτα ακτινίδιο. Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Θερμίδες: 120 θερμίδες Συμβουλή: Πολύ εξωτικό γίνεται όταν εξυπηρετούν τους χυμούς στο κούφιο-out καρύδας ενήμερα με ένα καλαμάκι.

Επισκόπηση: βιταμίνη ποτά για διαφράγματα φρούτα

  • ΣΕΛΙΔΑ 1: βιταμίνη ποτά για μούφλο φρούτων
  • Σελίδα 2: Συνταγές: Οι κατασκευαστές Stark
  • Σελίδα 3: Συνταγές: σκληρυντικά των οστών και γελωτοποιοί
  • Σελίδα 4: Συνταγές: ηλιοφάνεια και καλή διάθεση
  • πίσω
  • σελίδα 1/4
  • περισσότερο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

99 − 94 =