πειραματιζόμαστε φθινοπωρινό φανάρια

Από τη διατήρηση βάζα είναι μεγάλη φανάρια μπορεί να πειραματιζόμαστε. Η Bunte Laub έρχεται εδώ με διαφανές χαρτί με τα γυάλινα βάζα.

Φανάρια χειροτεχνήματα από τη διατήρηση βάζα

© OZ-Verlags-GmbH το 2015

Για τα φανάρια που χρειάζεστε:


• βάζο (διάμετρος 11 cm, ύψος 11 cm, π.χ., από Ξένος)
• Διαφανές χαρτί verschei3denen τροχαλίες
   Εδώ: Λίλα (URSUS Bähr), κόκκινο, ροζ και Μπορντό (RAYHER)
• κολλώδες Ταινία (EFCO)
Έτσι, από τη διατήρηση βάζα φθινοπωρινό φανάρια


➤ Φανταστείτε μόνο ένα πρότυπο από πριν από χαρτόνι. Τα φύλλα μπορούν με τον τρόπο αυτό, όπως εν προκειμένω, τόνισε για να τρέξει ή να σχεδιαστεί με διαφορετικό τρόπο.

➤ Τοποθετήστε το πρότυπό σας, στη συνέχεια, διαφανές χαρτί σε διάφορα χρώματα, άκρη με μολύβι και κόψτε. Για ένα γυάλινο βάζο είναι περίπου 90 φύλλα όσα χρειάζονται.

➤ Τα φύλλα κόβονται το καθένα κατά τη σημειώνονται στην αρχική τοποθεσία, προ-αύλακες και ελαφρώς λυγίσει.

➤ Η βάζο στο άνω άκρο γύρω επικόλληση με μια ευρεία λωρίδα Tacky Tape 5 mm. Η προστατευτική μεμβράνη και τα φύλλα, ελαφρώς επάνω και το χρώμα εναλλάξ κολλήσει.

➤ κοπεί μια άλλη λωρίδα Tacky Tape σε πλάτος 5 mm και σπειροειδώς κολλήσει από πάνω προς τα κάτω γύρω από το γυαλί. Αφαιρέστε την προστατευτική μεμβράνη. Τα φύλλα, πάλι επικαλύψεις και αλλάζει χρώμα, stick.

Εξώφυλλο:. Basetelwelt μου δεν 35

Από: Bastelwelt μου

Ένα στεφάνι από μη επικαλυμμένα χαρτιά, μια ντάλια σε XXL διπλωμένο διαμάντια, ένα παράθυρο φιλιγκράν εικόνα ή μια απλή βάζο κατασκευασμένο οπτικά ένα πραγματικό κεφάλι Turner. "upcycling" προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες, όπως φαίνεται σε πολλές χαρτί συναρπαστικά έργα σε αυτό το περιοδικό στο δημιουργικό σχεδιασμό με χαρτί, για παράδειγμα, με την όμορφη Dekoäpfeln από παλιά βιβλία.

>> Περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες

 στοά


Υποβλητική δόσεις φανάρια ενεργεί απλώς μαγικό, είτε πρόκειται για ένα πάρτι στον κήπο το καλοκαίρι ή το Halloween. Και είναι σε καμία περίπτωση δεν χάνουμε.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1