Πιπίλα ως ένα δροσερό αντικείμενο Upcycling

Πολλοί πιπίλες είναι viiiel πολύ καλό για να πετάξουν. Έχουμε μια ιδέα για το πώς μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την αγαπημένη πιπίλα: Το Magnet πιπίλα.

© mambaby.com

Ο ανέσεις, ηρεμεί και εκτιμάται από τα μωρά και τους γονείς όσο και τους αγαπημένους: την πιπίλα. Αλλά σε κάποιο σημείο ήρθε η ώρα να πω αντίο σε έναν πιστό σύντροφο. Μια δεύτερη ζωή έχουν πλέον λάβει πιπίλα όπως κομψά αντικείμενα Upcycling. Στο πλαίσιο του έργου του σχεδιασμού της ΜΑΜ και το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Τεχνών της Βιέννης έχουν προκύψει πολλές ευέλικτο ιδέες. Ένα, θα θέλαμε να παρουσιάσουμε εδώ:

Tinker πιπίλα μαγνήτη

1. Κόψτε το κορόιδο εξ ολοκλήρου από (Σχήμα Α).

2. Τοποθετήστε ένα μαγνήτη με ένα καυτό πυροβόλο όπλο κόλλας προς την ασπίδα πιπίλα (εικόνα Β).

3. Αφήστε το να στεγνώσει καλά τα τελικά μαγνήτες πιπίλα στη συνέχεια.

© mambaby.com

{{SNIPPET_PH:}}

Θα πρέπει ακόμη να απογαλακτιστεί το μωρό σας την πιπίλα για να μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε για crafting? Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να απογαλακτιστεί πιπίλα!

Οι οδηγίες που παρέχονται εδώ παρουσιάζει μια πρόταση για την παραγωγή των εκτυπωμένων εργασιών σκάφος. Οι οδηγίες αυτές δεν δημιουργήθηκαν από ΜΑΜ ΜΑΜ αλλά διατίθενται από τρίτους και περνά από MAM στους ενδιαφερόμενους πελάτες. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι το έργο σκάφος μπορεί να επιδιορθώνεται για την προβολή, αλλά δεν προορίζεται για την πραγματική χρήση ως προϊόν. Όλες οι πληροφορίες παρέχονται χωρίς καμία εγγύηση οποιασδήποτε αξίωσης για την πληρότητα. Πειραματίζονται με δική σας ευθύνη. Οι πιπίλες είναι μετά χάνουμε καμία περίπτωση περισσότερο από ό, τι πιπίλα στη χρήση - βεβαιωθείτε ότι δεν είναι μακριά από τα παιδιά.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 − = 74