αγροτεμάχια Advent πειραματιζόμαστε: Άγιος Βασίλης και Elk

12 Βασίληδες και 12 άλκες φύλαγε τα μικρά εκπλήξεις που μειώνουν κάθε μέρα του χρόνου αναμονής για το παιδί Χριστού. Για να πειραματιζόμαστε ατμοσφαιρική πακέτο Advent.

πακέτα Advent: Άγιος Βασίλης και ταράνδων

© frechverlag GmbH

Για τα πακέτα Advent θα πρέπει:

• τα δύο τόξα Fotokarton σε μπεζ με δομή και σε λευκό με ανάγλυφη σπείρες,
   50 cm χ 70 εκατοστά
• Φύλλο χαρτιού κατασκευής σε κόκκινο, 50 cm χ 70 εκατοστά
• χαρτί κατασκευών στο χρώμα, Α3
• 12 θύσανοι σε κόκκινο, 7 χιλ Ø
• 12 θύσανοι σε κόκκινο, ø 1,5 εκατοστά
• Zackenlitze σε λευκό και καφέ, πλάτους 7 mm, που ανά μήκους 5,3 m
• κορδέλα οργάντζα σε πράσινο, 7 mm πλάτος, 5,3 m μήκους
• ιμάντα Βαμβάκι σε καφέ, ø 1 mm, μήκους 1 m
• Κολλητική αριθμούς σε ασημί, 1 cm ύψος
• 12 σφιγκτήρες σε ασημί, ø 6 χιλιοστών
• 24 συγκολλητικό κουκίδες σε μαύρο, Ø 8 χιλιοστών
• formfelt σε καφέ, Α3
• Τσόχα σε λευκό, Α3
• 1 ρολό διπλής όψης διαφανή κολλητική ταινία, 4 χιλιοστά
• γροθιά
• συρραπτικό με συνδετήρες

>> υποβολή "Άγιος Βασίλης και Elk"
δέματα Advent πειραματιζόμαστε, να πώς:

πρώτος Κόψτε από το μπεζ και λευκό του σκάφους φωτογραφία 12 τετράγωνα (12,8 cm χ 20,5 cm). Κόψτε από το χρώμα του δέρματος κατασκευή χαρτιού δώδεκα Νικολάου αντιμετωπίζει σύμφωνα με το πρότυπο και να τα κολλήσετε στη μέση του τα λευκά τετράγωνα. Στη συνέχεια, τα καπάκια του κόκκινου χρώματος χαρτί δώδεκα λωρίδες κάθε 5 cm χ 20,5 cm κομμένα και να κολλήσει με την άνω ακμή του ορθογωνίου.

πακέτα Advent

© frechverlag GmbH

δευτερόλεπτο Κόψτε από το λευκή τσόχα δώδεκα λωρίδες 1,5 cm χ 20 cm και ραβδί τους ως ακμή καπάκι. Στη συνέχεια ζωγραφίζει στα πρόσωπά τους με μαύρο μαρκαδόρο, άσπρο στυλό λάκα και κόκκινο κραγιόν. Κόψτε και τα γένια του Nikolauses 12 φορές και κολλήστε το στο πρόσωπο. κολλήσει ένα pompom (ø 0,7 cm) και τη μύτη.

τρίτος Για την άλκη κομμένα από 24 κέρατα και γροθιά με την γροθιά 12 κέρατα. Κολλήστε τις κόλλα τελείες για τα μάτια και να επιστήσει φρύδια με μαύρο fineliner καθεξής. Τα σημεία του φωτός στα μάτια του χρώματος με το λευκό στυλό λάκα. Στη συνέχεια, τα μάγουλα σκιά με κόκκινο κραγιόν.

4ο Χωρίστε την κορδέλα οργάντζα σε 24 το καθένα 22 cm μήκος κομμάτια και κολλήστε τα μαζί για να σχηματίσουν βρόγχους. Στη συνέχεια, κολλήστε αυτές τις θηλιές στο πλάι, όταν Νικολάου, η άλκη κορυφή του κέντρου πέρα ​​από το πρόσωπο στις εσωτερικές πλευρές καλά. Κολλήστε το άλκη εκατέρωθεν του βρόχου επί των κέρατα.

5ο Τώρα βασικό οι ανώτερες πλευρές μαζί με συνδετήρες. Όταν elk παράλληλη με την όψη, ενώ Nicholas λοξά, έτσι μια άκρη καπέλο σχηματίζεται πάνω από το πρόσωπο. Γεμίστε το ένα εκπλήξεις (Συμβουλές για: Advent πλήρωσης). Ραντίστε τα κάτω ανοικτές πλευρές τώρα σε αντίθεση κατά μήκος των άνω πλευρών.

6ο Χωρίστε τη λευκή και καφέ Zackenlitze σε κάθε 21 cm μήκος κομμάτια. Συνδέστε την ταινία κατά τη διάρκεια των συνδετήρων και κόλλα το Zackenlitze γύρω από τις άκρες. Όταν άλκες κολλήσει τις φούντες όπως Elchnasen πάνω από το Zackenlitze.

7ο Στη συνέχεια, κάθε ένα κουδούνι στις 8 εκατοστά τραβήξει καφέ βαμβάκι καλώδιο και να διεξάγει, μέσω της αποκοπής με μήτρα στο Encrusting. Δέστε τις άκρες. Τέλος, είναι στερεωμένες οι συγκολλητικό αριθμούς.

8ο Τέλος, συνδέστε τις ρήτρες Σάντα και άλκες σε μια τεντωμένη γραμμή.

ημερολόγιο Advent για όλες τις ηλικίες frechverlag,

Ο οδηγός είναι από το βιβλίο "Ημερολόγιο Advent για μικρούς και μεγάλους" Gudrun Schmitt (frechverlag, τιμή: 7,99 ευρώ).

familie.de άκρη του βιβλίου: Ακόμα η ωραία παράδοση να πειραματιζόμαστε το χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο για τους αγαπημένους διατηρεί ακόμα πολλές οικογένειες. Και αυτό το βιβλίο σκάφος παρέχει μεγάλη έμπνευση. Διαθέτει 15 οδηγίες με χειροτεχνίες πρότυπα για όμορφα διακοσμημένα Advent ημερολόγια από διαφορετικά υλικά. Από εύκολο να σύνθετη, εδώ είναι κάτι για όλους. >> διατάσσει άμεσα από amazon.de

Και επίσης για familie.de θα βρείτε ακόμα πιο όμορφη DIY οδηγίες για τα πολύχρωμα κάλτσες ή άλλα χριστουγεννιάτικα είδη χειροτεχνίας.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 − = 65