Πειρατές πειραματιζόμαστε: χαρτί υγείας Captain Μάτι και ναύτης

Το μόνο πράγμα που λείπει από το πλοίο, το πειρατικό χαρτί τουαλέτας και έμπιστος ναύτης του είναι έτοιμη να θέσει στη θάλασσα. Ο εύκολος τρόπος για να πειραματιζόμαστε πειρατής συν το πλήρωμα.

Captain Μάτι χαρτί τουαλέτας και ναύτης που χρειάζεστε:

• Δύο ρολά χαρτιού τουαλέτας
• Ακουαρέλλες και / ή τα χρώματα της βιοτεχνίας
• πολύχρωμο χαρτί κατασκευής
• Λευκή Βίβλος
• καλώδιο 
• βούρτσα, φλιτζάνι νερό, μαύρο στυλό, ψαλίδια, μολύβι

Το αποτέλεσμα είναι το χαρτί τουαλέτας πειρατής και -Matrose

Πειρατής και ναύτης από ρολά χαρτιού τουαλέτας

© όραμα καθαρό AG

Έτσι επιτυχημένη πειρατής και ναύτης χαρτί τουαλέτας:

➤ Πάρτε το πρώτο ρολό χαρτί τουαλέτας και δίνουν μια εξάμηνο του σκούρο μπλε και το δεύτερο μισό ανοιχτό ροζ με. Αυτός είναι ο ναύτης. Για τους πειρατές ζωγραφίσει το δεύτερο ρολό χαρτί τουαλέτας στη μέση για να σαπίσουν και να μετατρέψει το φως ροζ το άλλο μισό.

Έτσι entseht η Klorollenpirat

© όραμα καθαρό AG

Τώρα ➤ Για τους ναυτικούς περικοπή των λευκό χαρτί λεπτές λωρίδες και να τα κολλήσετε στην στολή του επιμελούς ναύτη. Κόκκινο κατασκευής χαρτιού μπορεί να είναι ο ναύτης ακόμα έθιμο χτίστηκε ένα μαντήλι. Οι ναύτες Cap κοπεί από λευκό και σκούρο μπλε χαρτί. Ακόμη ζωγραφίσει σε ένα φιλικό πρόσωπο και να χάσετε τα μαλλιά ναύτης - που είναι το μέλος του πληρώματος.

Ένας ναύτης από ρολό Loo

© όραμα καθαρό AG

➤ Τώρα χρειαζόμαστε ακόμα ο καπετάνιος του πλοίου: το χαρτί τουαλέτας Captain τρομακτικό πειρατή! Κόψτε μια μαντίλα για τους κακοποιούς του μαύρου κατασκευής χαρτιού. Αυτό μπορεί επίσης να παρέχεται με λευκά σημεία χαρτί και στη συνέχεια να κολλήσει. Στη συνέχεια, ο πειρατής εξακολουθεί να παίρνει ένα πρόσωπο - Προσοχή όμως, μην ξεχάσετε πραγματική πειρατές χρειαστείτε ένα μπάλωμα ματιών! Για να δώσει στους πειρατές τις τελευταίες πινελιές, παίρνει τώρα μια αλυσίδα από καθαρό χρυσό. Πάρτε το κίτρινο χαρτί και κόψτε μικρά κομμάτια. Αυτά μπορεί να τσαλακώνει μαζί και να επιμείνουμε ως μια αλυσίδα γύρω από το λαιμό των πειρατών. Pssssst δεν πω! Αυτό είναι ένα πολύ πολύτιμο θησαυρό, την οποία άρπαξε την τελευταία ναυμαχία.

Ένας πειρατής κατασκευασμένο από ρολά χαρτιού τουαλέτας

© όραμα καθαρό AG

➤ τελειώσει, χαρτί υγείας-θάλασσας συνανθρώπους μας, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να σταθούν στο ανοικτό πέλαγος και την εμπειρία της περιπέτειας. Αλλά περιμένετε! Οι ναυτικοί μας χρειάζεται ένα άλλο πλοίο! Εδώ είναι ένας οδηγός για το πώς να διπλώσετε το χαρτί εύκολα πλοία για την πειρατική και το πλήρωμά του. Και τότε είστε έτοιμοι: ahoiiiiiiiii πλοίο!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 − = 18