οικογένεια Fuchs σε περιοδεία το φθινόπωρο

Χωρίς αλεπούδες τίποτα δεν κτυπά αυτό το φθινόπωρο! Έτσι, μπορείτε να πάρετε αυτά τα χαριτωμένα οικογένεια αλεπού σπίτι. πρότυπο υπάρχει & Οδηγίες για την εικόνα παράθυρο "αλεπού"!

οικογένεια Fensterbild Fuchs

© OZ-Verlags-GmbH το 2015

Fuchs Οικογένεια: Υλικά


Βασικό υλικό:
Χαρτί αντιγραφής, μολύβι, κόλλα σκάφη, ψαλίδια, κόπτης, κοπής ματ

• χαρτόνι σε τερακότα, λευκό, μαύρο, κόκκινο, πράσινο γρασίδι, πολύχρωμα κατάλοιπα για τα φύλλα διάτρησης (z. B. Folia)
• Pünktchen- / ρίγες του σκάφους σε πράσινο, μπλε (z. B. Μάρπα Jansen)
• Κίνητρο ξυλείας από χαρτόνι
• μέσο φύλλο Motivlocher
• Μαραμπού-Deco Ζωγράφος σε μαύρο, λευκό, Ø 0,8 mm
• κραγιόνια γέλη σε ροζ, πράσινο, μαύρο (z. B. Staedtler)
• Το καλώδιο βαμβάκι σε κόκκινο και λευκό (π.χ. Β. RAYHER Χόμπι)
• κραγιόνια σε μαύρο, πράσινο, καφέ (z. B. VBS Hobby)

>> παράθυρο Τοιχογραφία "αλεπού"πρότυπο:
Fensterbild Fuchs μαστορέματα: μέσα σε μόλις 5 βήματα


➤ μεταφέρονται όλα τα γνήσια ανταλλακτικά με τα αντίστοιχα έγγραφα και κόψτε. χάραξη των γραμμών περιγράμματος των αλεπούδων και πράσινο κασκόλ με κραγιόνια. Εφαρμόστε σκίαση στις άκρες και το ρουζ με το ταίριασμα Gelmalstiften. Για να βάψετε εύκολα την άκρη του δακτύλου και μεταδίδεται από θολώνοντας το διοικητικό συμβούλιο φωτογραφία.

Ζωγραφική σε ➤ μαθητές, τα ελαστικά και τα σημεία φωτισμού με Deco Ζωγράφος. Το πράσινο κασκόλ με κρόσσια κασκόλ κοπεί προσεκτικά στο τέλος.

➤ μάγουλα κολλήσει τα κεφάλια των αλεπούδων, συμπληρώνουν τη μύτη. καθορίσει συμβουλές ουρά και ουρές κολλήσει πίσω από το σώμα. καθορίσει κασκόλ, τα χέρια και τα πόδια στα σώματα.

➤ εμπρός τροχούς βαγονιού, αποδίδουν Wagenöse και μικρές αλεπούδες πλευρά και πίσω από το αυτοκίνητο. τραβήξτε το καλώδιο μέσα από το Wagenöse, κόμπο τα άκρα και κολλήστε το μεγάλο αλεπού στο χέρι.

Punch ➤ Πολύχρωμα φύλλα. Μερικά από αυτά κολλήσει στο αυτοκίνητο. Στερεώστε υπόλοιπα φύλλα για να διακοσμήσετε το γυάλινο παράθυρο. Τέλος είναι το παράθυρό μας εικόνα "αλεπού", Τώρα έρχεται το φθινόπωρο!

Εξώφυλλο: Bastelwelt μου - Fesnterbilder Herbst & amp? χειμώνας

Από: My Bastelwelt - Fensterbilder φθινόπωρο & χειμώνας

Ω όμορφο φθινόπωρο, σας εμπνεύσει να πολύχρωμες παράθυρο εικόνες! Όταν η φύση φτάνει βαθιά μέσα στο σιντριβάνι, μπορούμε επίσης να διακοσμήσετε όπως και τα παράθυρα με πολύχρωμα κουφώματα. Ρακούν αφήνουν τα πολύχρωμα χαρταετούς τους, κύριος και η κυρία κουκουβάγια έχουν spruced για το Oktoberfest, οι αλεπούδες προσβλέπουμε σε μια βόλτα στο δάσος και την οικογένειά σκαντζόχοιρος προετοιμάζει ποτέ για την χειμερία νάρκη πριν.

>> Περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες

Και αν εσείς οι ίδιοι θα σχεδιάζει σύντομα ένα ταξίδι πτώση με την οικογένειά σας, τότε θα πρέπει να συγκεντρώσει σίγουρα μερικά κάστανα. Μετά πειραματίζονται με κάστανα είναι μια μεγάλη δραστηριότητα για μια βροχερή μέρα του φθινοπώρου. Επίσης, έχουμε κάθε χρόνο μεγάλη διασκέδαση, αν μπορεί να επεκταθεί καστανιές ζωολογικό κήπο μας. Το αγαπημένο μας: ΟΛΑ! Ran losbasteln στα κάστανα και 🙂

 στοά


Μπάνι, κάμπιες και κωμικό ζώων Russell: Εμπνευστείτε για το επόμενο φθινόπωρο χειροτεχνία καστανιές Γύρο.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 + = 22