Διακοσμητικά φρούτα: χαρτί βιοτεχνίας μήλο

Με λίγες λωρίδες χαρτιού, ψαλίδια και κολλήστε τα παιδιά σας μπορούν εύκολα να οικοδομήσουμε ένα μήλο. Εδώ έρχεται η φόρμουλα για την αναιδή διακοσμητικά φρούτα.

Διακοσμητικά φρούτα: μήλο γανωτή

© όραμα καθαρό AG

Για τη διακοσμητική φρούτα που χρειάζεστε:

• χαρτί Κατασκευή σε κόκκινο, πορτοκαλί (Α4)
• χαρτί κατασκευής σε πράσινο, καφέ
• ψαλίδι
• χάρακα
• Ταινία διπλής όψης
• κόλλα
• Wackelaugen
Tinker μήλο - Εδώ είναι πώς:

➤ Κόψτε το διοικητικό συμβούλιο φωτογραφία πέντε εξίσου μακριές λωρίδες χαρτιού έξω. Αυτά θα πρέπει να έχουν πλάτος τουλάχιστον 1 εκ. Μαζί μας, έχουν μήκος 21 cm. Αυτό αντιστοιχεί στο πλάτος ενός φύλλου DIN Α4, και είναι ιδιαίτερα εύκολο να κοπεί, ως εκ τούτου. Απλά Tonkarton βρίσκονται σε όλη τη δεξιά και το σήμα κάθε εκατοστό. Η ίδια στην κορυφή. Συνδέστε τις τελείες και κόψτε τις λωρίδες στη γραμμή για να.

Η Apple σκάφος: Υλικό

© όραμα καθαρό AG

➤ Οι επιμέρους λωρίδες χαρτιού τώρα κολλημένα μαζί σε ένα σχήμα αστεριού. Είναι καλύτερα να ξεκινήσετε με ένα σταυρό και τοποθετήστε τις υπόλοιπες λωρίδες πάνω σε αυτό.

➤ Αγαπάμε ταινία διπλής όψεως, μπορεί να υποβληθούν σε επεξεργασία τόσο απλό και δεν χρειάζεται να στεγνώσει το πρώτο. Ωστόσο, τα ακόλουθα βήματα μπορείτε να πειραματιζόμαστε με τα συμβατικά κόλλα stick.

Οδηγίες: μήλο γανωτή

© όραμα καθαρό AG

ένα μικρό κομμάτι της διπλής-όψης ταινία τώρα θα κολληθούν ➤ Σε κάθε άκρο της λωρίδας της αστέρι χαρτιού. αστέρι επαφή. Οι αντίστοιχες αντίθετες πλευρές κολλημένα μεταξύ τους. Συνεχίστε αυτό έως ότου σχηματιστεί μια μπάλα.

➤ Διαζύγιο από το καφέ χαρτί κατασκευών μια λαβή για το μήλο από το πράσινο φύλλο. Συγκόλληση του φύλλου στο στέλεχος και το στέλεχος πάνω μπάλας.

➤ Έχουμε χάσει τα μήλα δύο κουνάω τα μάτια και το στόμα. αλλά αυτό είναι προαιρετικό.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 + = 36