Χαρτί πλοία φορές πολύ εύκολο να γίνει

αναδίπλωση σκάφος - που θα έκανε ποτέ; Θα σας δείξουμε στο βήμα λεπτομέρεια από το βήμα.

Χαίρετε, μικρό χάρτινο καραβάκι

1. fold ένα ορθογώνιο φύλλο χαρτιού φορά στη μέση. Η κλειστή άκρη βρίσκεται στην κορυφή. Τώρα διπλώστε τις κορυφαίες γωνίες στην κεντρική γραμμή. Το χαρτί πυθμένα υπερκείμενο διπλώνεται προς τα πάνω. Στη συνέχεια, γυρίστε το τρίγωνο και επαναλάβετε από την άλλη πλευρά.

Σκάφος φορές είναι πώς λειτουργεί

© όραμα καθαρό AG

2. Διπλώστε τις γωνίες της επάνω δεξιά λωρίδα χαρτί και άφησε πίσω του το μεγάλο τρίγωνο, διπλώστε τις γωνίες του πίσω λωρίδα χαρτιού προς τα εμπρός.

Σκάφος φορές είναι πώς λειτουργεί

© όραμα καθαρό AG

  3. Ανοίξτε το όλο θέμα και διπλώστε πλατεία. Η πλατεία ένθετο με το άνοιγμα προς τα επάνω. Τώρα φορές την ελεύθερη άνω τρίγωνο προς τα κάτω. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το τετράγωνο γύρω και πάλι και διπλώστε πίσω το άνω τρίγωνο προς τα κάτω. Ανοίξτε το καπέλο και διπλώστε την επάνω γωνία με το κάτω γωνία. Το αποτέλεσμα είναι ένα τετράγωνο.

Σκάφος φορές είναι πώς λειτουργεί

© όραμα καθαρό AG

3. Τώρα απλά σύρετε τα τρίγωνα, εκτός και πηγαίνει εκεί το σκάφος σας.

Τώρα τα παιδιά σας να βάψετε τα σκάφη χαρτί πολύχρωμα και περίτεχνα, αφήστε το νερό ή να παίζουν με κάποια όστρακα και τα θαλάσσια μορφές ζώων ωκεανό. αναδίπλωσης χαρτιού προωθεί λεπτές κινητικές δεξιότητες των παιδιών. Τα παιδιά ασκήσει την αντοχή και τη γεωμετρική αντίληψη.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 + = 89