ράβω κάλτσες ζώων: Sepp ο Βάτραχος

Έντονα όπως ορείχαλκο βάτραχος αναζητά. Θα σας δείξουμε πώς να ράβω το χαριτωμένο κάλτσες ζώων.

Υλικό για το Animal κάλτσες βάτραχος:

Οδηγίες: Κάλτσες βάτραχος ζώων

© Christopher Εκδόσεις

• 1 ζευγάρι μπλε κάλτσες μωρό (0-6 μηνών)
• 1 μωβ κάλτσες ριγέ μωρό (0-6 μηνών)
• 2 μπλε κουμπιά, Ø 1 εκατοστό
• Φούξια νήμα κεντήματος
• υφαντικών ινών

Κάλτσες κατοικίδιο ράβω - Εδώ είναι πώς:


➤ γεμίσει τελείως με το βαμβάκι για το σώμα και το κεφάλι, μια κάλτσα μωρό. να κρατήσει το σώμα έτσι ώστε η κορυφή και η πλευρά φτέρνα πίσω. Η μανσέτες το φριζάρισμα και να κλείσει.

ο άξονας με τις χειροπέδες θα μειώσει ➤ Τα παιδιά κάλτσα πάνω από τη φτέρνα, που χρησιμοποιείται. Η περικοπή άνοιγμα φριζάρισμα και κοντά. Προ-σφίξτε τη κάλτσες μέρος με την περιχειρίδα από κάτω προς τα πάνω πάνω από το σώμα προς την κορυφή.

➤ Για τα πόδια, η δεύτερη κάλτσα μωρό κοπεί δύο δάχτυλα πάνω από την κορυφή, σύρετε την άκρη κάτω από το μοβ κάλτσα και ράβω. Για να προκύψουν τα δύο πόδια, αποσυνδέστε το πόδι στο κέντρο με νήματα. Γι 'αυτό πολλές φορές στη μέση διαπερνούν μέσα από το πόδι από πίσω προς τα εμπρός, σφίξτε το νήμα και ράβω.

➤ Mark Για τα σημεία παρακέντησης βραχίονες: Τα ανώτερα σημεία εισαγωγής είναι το εύρος το μισό ενός δακτύλου από την δεξιά και αριστερή πλευρές και δύο δάχτυλα κάτω από το πηγούνι. Τα χαμηλότερα σημεία είναι δύο πλάτη δάχτυλο κάτω από τα πρώτα σημεία παρακέντησης. Από την πίσω τρυπούν αντίστοιχα προς τα ανώτερα σημεία, να προκαλέσει το νήμα στο χαμηλότερο σημείο και να σταθεί πίσω στην πλάτη μέσα από το σώμα. καθοδηγεί το νήμα και τσίμπημα πάλι στο σημείο εκκίνησης. Επαναλάβετε αυτό αρκετές φορές, το νήμα σφίξτε με αυτόν τον τρόπο κάτι ξανά και ξανά και ράβω.

➤ Για τα μάτια ράβω δύο μπλε κουμπιά, ράβουν το στόμα με ροζ κεντήματα νήμα.

Εξώφυλλο: Μικρές κάλτσες φίλους

Από: Μικρές κάλτσες φίλους. Ράψτε χαριτωμένα ζώα και τα αριθμητικά
Edina Stratmann

Μια δεύτερη ζωή για όλους και μόνο παρέμεινε μόνο κάλτσες κρατά έτοιμο αυτό το μικρό βιβλίο με λίγα τεμάχια και βελονιές, γυρίστε ένα μωρό ξεπεράσει κάλτσες ένα γλυκό σαλιγκάρι. Από απομείνει Ringelstrumpfhose ένα χαριτωμένο γάιδαρο μέσα σε μια στιγμή.

32 σελίδες, 7,99 ευρώ
© Christopher Verlag GmbH & Co. KG / Freiburg

>> παραγγείλετε το βιβλίο


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

36 + = 40