Για την παραγωγή χαρτιού με παιδιά

Σήμερα μπορεί να gematscht, γιατί κάνουμε το δικό μας χαρτί. Εδώ είναι ένας απλός οδηγός για την παραγωγή χαρτιού - χωρίς πλαίσιο εκσκαφής.

Υλικό για την παραγωγή χαρτιού

© 2015 Christopher Verlag GmbH / Νατάσα Pazodka

Για την παραγωγή χαρτιού
Θα χρειαστείτε:


• Χαρτί και Pappreste
• ένα μπλέντερ χειρός
• κόσκινα dünnmaschige (π.χ. τηγάνι προστασίας ψεκασμού)
• λεπτό πανιά κουζίνας
• περισσότερες πετσέτες και τα κουρέλια
• μια μεγάλη μπανιέρα και μερικές κουβάδες
• τουλάχιστον δύο πλακέτες για πίεση
• ελεύθερα τα λουλούδια ή τα μπαχαρικά
• Εάν είναι απαραίτητο, χάντρες και κορδέλες για να διακοσμήσεικάνουν το ίδιο χαρτί - πώς λειτουργεί:

➤ Ταξινόμηση όλα τα κομμάτια χαρτιού σε χρώματα, μπορείτε να τους συντρίψει ελαφρά και απολαύστε τα σε νερό.

➤ Τώρα το εμποτισμένο χαρτί περαιτέρω συνθλίβονται με ένα μίξερ. Οι γονείς μπορούν να βοηθήσουν εδώ κάτι για τα παιδιά τους. Ο πολτός που έχει προκύψει τα λεγόμενα πολτό.

Το γκρίζο πολτό δώσει ➤ σε μια μεγάλη μπανιέρα με νερό. Τα παιδιά σας μπορεί να αγγίξει με τα χέρια σας στο νερό, τον πολτό. Το νερό χαρτί αισθάνεται μαλακό.

➤ Τώρα πηγαίνετε δεξιά στην παραγωγή χαρτιού: Συνειδητοποιήστε το αραιωμένο πολτό σε ένα δοχείο και ρίξτε το σε ένα σφιχτό κόσκινο, για παράδειγμα, ένα τηγάνι προστατευτικό πιτσιλίσματος. Ο άνθρωπος μπορεί να αναμιχθεί με το άλλο διαφορετικού χρώματος πολτού. Έτσι ενδιαφέροντα κομμάτια χαρτιού που παράγεται.

➤ Προαιρετικά, εσείς και τα παιδιά σας μπαχαρικό μέχρι τον πολτό με πέταλα. Αυτά είναι απλά διατίθενται στην κέρδισαν πολτού και πιέζεται κάτι.

Paiperschöpfen βήμα προς βήμα

© 2015 Christopher Verlag GmbH / Νατάσα Pazodka

➤ Dash την οθόνη πάνω σε ένα πανί. Σύμφωνα με το ύφασμα πάνω πετσέτες θα πρέπει να εξακολουθεί να είναι η διασφάλιση ότι το υγρό γίνεται αποδεκτή. Με ένα πανί θα «διατυπωθεί», δηλαδή, το υγρό αναρροφάται έξω με ένα πανί από το κατασκευασμένο χαρτί.

➤ Τώρα οι abgegautschten κομμάτια πιέζονται για να απομακρυνθεί όσο το δυνατόν περισσότερο υγρό. Τοποθετήστε το ύφασμα με το χαρτί μεταξύ των πιο κουρέλια και πετσέτες. Αυτό το πανί και το χαρτί είναι τοποθετημένο ανάμεσα σε δύο πίνακες. Στη συνέχεια, τα παιδιά σας να σιγουρευτείτε για να ζυγίσει.

➤ Το περισσότερο πιέζεται, το λιγότερο νερό παραμένει. Ο πολτός μπορεί να συνδεθεί καλύτερα, και το χαρτί είναι σταθερή. Τώρα οι εργασίες επιτρέπεται να στεγνώσει στον αέρα. Εάν αποχωρήσει από το ύφασμα, το lay out απλά για να στεγνώσει.

➤ Τα αποξηραμένα χαρτιά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σελιδοδείκτη ως χαρτικά ή. Ή από Tinker ένα μικρό βιβλίο. Κόψτε το σε αρκετές ίσου μεγέθους ορθογώνια κομμάτια χαρτιού. Punch τα έγγραφα προς τη μία πλευρά. Περάστε μια κορδέλα μέσα από τις τρύπες για να κρατήσει το βιβλίο.

κάνουν το ίδιο χαρτί

© 2015 Christopher Verlag GmbH / Νατάσα Pazodka

Off: Η Kinderwerkelbuch - Ιδέες για την εσωτερική & ύπαιθρο
Νατάσα Pazodka

>> Περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες

η Kinderwerkelbuch

Χειροτεχνίας διασκέδαση! Μικρή νεοσσών σε κελύφη αυγών, χρωματιστά αυγά, στρουθοκαμήλου μενταγιόν σε ζύμη αλάτι, Fimo τούρτα για την κούκλα? Bach παιχνίδια του άδεια πλαστικά μπουκάλια, σπιτικό σαπούνι, λαμπερή πέτρες, Traumfänger από την παραλία βρίσκεται? Φανάρια, τα αρσενικά όροφο και Heutiere? ένα σπίτι κούκλα αρκούδα και Αλεξανδριανά. Αυτή η αλάνθαστη ιδέες σκάφος να προκύψουν από ζύμη αλάτι και πολυμερές πηλό, υφασμάτων και νημάτων, καθώς και από διάφορα φυσικά υλικά, όπως λουλούδια, κλαδιά και σανό. Δείτε τα παιδιά σε πολλές εργασίας Φωτογραφίες πώς γίνεται. Δεδομένου ότι τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά, και διασκέδαση τέχνες και τα παιχνίδια είναι εγγυημένη.

 στοά


Πατάτα ναό όλοι γνωρίζουν, αλλά και από άλλα λαχανικά είναι μεγάλη σφραγίδα μπορεί να το κάνετε μόνοι σας. Εδώ είναι τα αγαπημένα μας.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 + = 93