Πειραματιζόμαστε με τα φύλλα: Φύλλα Πεταλούδες

Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο το φθινόπωρο, όπως εάν το χάνουμε με φύλλωμα; Θα σας δείξουμε πώς να βγει μαζί με τα παιδιά σας από πατημένο αφήνει όμορφες πεταλούδες lassen.Bevor μπορείτε να ξεκινήσετε με τις χειροτεχνίες, θα θέλαμε να σας δώσουμε μερικές βασικές συμβουλές για χειροτεχνίας με φύλλωμα. είμαστε πολύ σημαντικό να να σέβεται με τη φύση, αν ψάχνετε για το υλικό. Ας το ταξίδι σας δεν σκουπίδια στο δάσος ή λιβάδια πίσω και, ει δυνατόν, να συλλέγουν μόνο φυσικό υλικό που έχει ήδη πέσει από τα δέντρα ή θάμνοι - σε φύλλο ohenhin πάντα την υπόθεση.

Αφήστε να στεγνώσει το φυσικό υλικό καλά. Βάλτε το αυτό σε ένα χαρτόνι ή πολλές στρώσεις εφημερίδας από. Για πιέζοντας τα φύλλα παρουσιάζουν αυτά χωρίς επικάλυψη μεταξύ δημοσιογραφικού χαρτιού και διαμαρτύρονται με τα βιβλία. Αποθηκεύστε τα φύλλα έτσι σε ένα όχι πολύ ζεστό μέρος. αλλά μπορείτε επίσης ξηρό μη πίεσης τα φύλλα: να διόγκωση έξω και στη συνέχεια να δούμε ενδιαφέροντα από.

πειραματιζόμαστε με τα φύλλα: Φύλλα Πεταλούδες

© 2014 Christopher Εκδόσεις

Υλικό για τις Πεταλούδες φύλλα:

• διάφορα αποξηραμένα και πιέζεται φύλλα
• μικρή λεπτά κλαδιά
• λευκό χαρτί κατασκευών
• λεπτό έγχρωμο σύρμα αλουμινίου
• Λευκό νήματα για ράψιμο

Τα επιμέρους βήματα:

➤ Την φύλλα ως πτέρυγα πεταλούδα και να επιμείνουμε προκειμένου να σταθεροποιηθούν επί Tonkarton. προσθέστε μικρά φύλλα και φτερά στολίδια.

ας ➤ καλά στεγνώσει. Κόψτε τα φτερά πεταλούδας του ακόλουθου καλουπιού.

➤ κολλήσει Μικρές Aststücke ως πεταλούδα του σώματος με τη μουσική πτέρυγα.

➤ Aludrahtstücke κάθε καιρό περίπου 6 cm, στροφή προς τη μία πλευρά κάτι γύρω. κολλώντας το καθένα δύο αισθητήρες με το ζεστό κόλλα στα κλαδιά.


: Για τα μικρά χέρια. Πειραματίζονται με φυσικό υλικό
Andrea Küssner-Neubert

>> Περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες

Κάλυψη: Για τα μικρά χέρια. Πειραματίζονται με φυσικό υλικό

Από την πιο όμορφη παιδική χαρά στον κόσμο! Στη φύση, υπάρχουν τόσα πολλά με τα οποία μπορεί να πειραματιζόμαστε Όμορφο: Από τα καρύδια είναι οι κροκόδειλοι, οι πεταλούδες από τα φύλλα, και το καλαμπόκι για το καλαμπόκι είναι ευκίνητος racer! Αυτό το βιβλίο, κατάλληλο για όλες τις εποχές, τις ιδέες σκάφος από αντικείμενα που βρέθηκαν, το οποίο μπορεί να βρεθεί στο δάσος, κατά μήκος του τρόπου, για το γκαζόν ή στον κήπο. Απλές οδηγίες, φωτογραφίες και χαρούμενη εικονογράφηση διευκολύνει επαναλάβει και να εμπνεύσει τις δικές τους ιδέες.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2