πειραματιζόμαστε ανατριχιαστικό μάσκες από πεπιεσμένο χαρτί

Με μπαλόνια, κόλλα ταπετσαρίας και ανατριχιαστικό προεπιλογή εκ των προτέρων μάσκες, στη θέα των γειτόνων ήθελα σίγουρα να βγει με την καραμέλα. Έτσι, οι μάσκες αποκριών δημιουργημένο.

Ολοκληρώθηκε μάσκες αποκριών φρίκη από πεπιεσμένο χαρτί

© όραμα καθαρό AG

Υλικό για την κολοκύθα γκριμάτσα and Co.

• μπαλόνια
• χαρτί εφημερίδας ή περιτυλίγματος
• κόλλα ταπετσαρίας
• σκοινιά
Ακρυλικό χρώμα σε λευκό και πορτοκαλί

Βασικά στοιχεία:
Βούρτσα, μολύβι, στυλό μαύρο μαρκαδόρο, ψαλίδι, κοπίδι, χαρτί, λάστιχο
Πώς λειτουργεί

Προετοιμασία για το Halloween μάσκα πεπιεσμένο χαρτί

© όραμα καθαρό AG

➤ για να προετοιμάσει την κολοκύθα αντιμετωπίζει μάσκα του μπαλονιού αέρα χτυπήματα, δεμένο και τυλιγμένο γύρω από τη μάσκα κολοκύθας με το Parketschnur. Για την άλλη μάσκα πρέπει να χρησιμοποιείται κανένα καλώδιο. Στη συνέχεια, η πάστα ταπετσαρίας αναμειγνύεται σύμφωνα με τις οδηγίες και άρπαξαν το χαρτί σε μικρά κομμάτια.

πάστα μπαλόνι αέρα με πεπιεσμένο χαρτί

© όραμα καθαρό AG

➤ επικόλληση Τώρα το μπαλόνι με τα κομμάτια χαρτιού. Για το σκοπό αυτό, η βούρτσα μπαλόνι με επαρκή πάστα και διαδοχικά κόλλα με πολλές στρώσεις από χαρτί. Για τις μάσκες, είναι αρκετό αν μόνο το ένα μισό του μπαλονιού έχει επικολληθεί.

➤ Αφήστε τώρα να στεγνώσει το μπαλόνι καλά. Ανάλογα με τον αριθμό των στρωμάτων που μπορεί να πάρει μια ολόκληρη ημέρα. Στη συνέχεια χαλαρώστε αφήνοντας το μπαλόνι από τη μάσκα, την από αέρος.

μάσκα βαφής

© όραμα καθαρό AG

➤ Τώρα η μάσκα μπορεί να είναι βαμμένα ανάλογα με τη διάθεσή σας. Η μάσκα κολοκύθας είναι βαμμένο εντελώς πορτοκαλί και στη συνέχεια καταγράφονται τα μάτια της. Για το σκοπό αυτό, αντλώντας από ένα κομμάτι χαρτί μια ημισέληνο, κομμένα και μεταφέρθηκε με μολύβι στη μάσκα. Κόψτε τα μάτια με τον κόπτη και περιγράφονται σε μαύρο χρώμα με ένα μαρκαδόρο. Στη συνέχεια, χωρίς χρώμα για το χέρι στο στόμα και να φανταστεί κανείς με το δείκτη. Τρυπήστε το άκρο με ψαλίδι αριστερά και δεξιά δύο οπές και συνδέστε το λάστιχο σε αυτό. Ολοκληρώθηκε η μάσκα κολοκύθας.

➤ Για την μάσκα κρανίο πρέπει να κοπεί σε αυτό το καλούπι και στη συνέχεια βαμμένα με λευκό χρώμα. Στη συνέχεια, ένα οβάλ σχέδιο σε ένα κομμάτι χαρτί, κόψτε το πρότυπο και μεταφέρθηκε στη μάσκα. Τα οβάλ μαυρισμένα βαφής και κάθε κόψτε ένα μικρό κύκλο με τον κόφτη. Στη συνέχεια, η μύτη χρωματισμό ελεύθερο χέρι και με το μαρκαδόρο. Τρυπήστε το άκρο με ψαλίδι αριστερά και δεξιά δύο οπές και συνδέστε το λάστιχο σε αυτό. Ολοκληρώθηκε η μάσκα κρανίο. 

 στοά


τα μέρη της έλξης στις Απόκριες ανατριχιαστικό στοιχεία από πόρτα σε πόρτα και να επαιτούν με ένα αστείο Απόκριες λέει για γλυκά.
 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + = 3