Παράθυρο Εικόνα & quot? Σκουός & quot? – Οδηγίες & amp? υποβολή

Απόκριες, ημέρα των ευχαριστιών ή απλά επειδή - κολοκύθα μας παραθύρου εικόνας σας κάνει να θέλετε να πέσει. Με πρότυπο για λήψη.

Υλικό για την κολοκύθας Fensterbild

• χαρτόνι σε μάνγκο, μανταρίνι, πορτοκάλι και μεσαίου καφέ

• Διαφανές χαρτί στο Orange

• αυτοκόλλητα 3D

• γροθιά

• Χειροτεχνίας πρότυπο (δωρεάν λήψη)

παράθυρο κολοκύθας

© OZ Publishing Co., 2014.

Οδηγίες για τη λήψη της κολοκύθας Fensterbild

➤ Τα τμήματα του υποκειμένου μετά την υποβολή της κοπής χαρτιού κατασκευής, κόψτε όλες τις εσωτερικές επιφάνειες. γροθιά τα πρόσωπα με τη γροθιά του.

➤ Η πρόσοψη είναι κατά κύριο λόγο στο Orange, μόνο οι αιχμηρές στέγες είναι εξοπλισμένα με 3D μαξιλάρια, επίσης, στην κινεζική γλώσσα, ως δύο ζεύγη παραθυρόφυλλα και την αριστερή πύλη του πύργου. Αφήστε τη στάση για συστροφή των σωστών ρολά έχουν έκαστο μία διπλωμένη λωρίδα από χαρτόνι.

κάνει ➤ Τα back-lit βάθη του σκουός από χαρτόνι στο Mango. Έτσι, οι πορτοκαλί μέρη πίσω από το ραβδί αντισταθμίστηκε εν μέρει ως πρότυπο.

➤ πίσω από κολλήστε το σύνολο της κολοκύθας με διαφανές χαρτί Τέλος, τα μάτια του νου και Κουκουβάγια καθένα με ένα επιπλέον στρώμα για να τα κάνει να φαίνονται πιο σκούρα.

 στοά


Απόκριες έρχεται! Ώρα να σκεφτούμε το κεφάλι κολοκύθας και τα πρόσωπά τις σκέψεις τους. Έχουμε κάποια έμπνευση!

Από: Bastelwelt μου - φανταχτερό φθινόπωρο

Bastelwelt Cover μου

Είτε διακόσμηση τραπεζιού για το Halloween, φανάρια για το Indian Summer ή Organizer για Krimskam, με το χαρτί που μπορείτε να κάνετε τα πάντα - ακόμα και βελονάκι: κλωστή χαρτί δίνει σταθερότητα των ματιών, έτσι ώστε να προκύψουν σε συνδυασμό με υπολείμματα μαλλιού μεγάλη καλάθια ή φανάρια. Με εργαστήριο Quillingschmuck. Με online βίντεο. Βγάλτε περιλαμβάνονται χαρτί κατασκευών σε

>> το περιοδικό Παραγγελία εδώ


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2