Κάρτες Πάσχα Tinker: 5 ιδέες για μικρά παιδιά

Θα σας δείξουμε πώς να κάνουν τα μεγάλα Πασχαλινές κάρτες, ακόμη και με μικρά παιδιά. Οι πέντε Πάσχα κάρτες μπορούν να nachbasteln με χρωματιστό χαρτί και το δάχτυλο χρώματα αρκετά εύκολα.

Πάσχα Κάρτες πειραματιζόμαστε - Εδώ είναι πώς:

Το Πάσχα είναι ώρα σκάφος! Το Πάσχα είναι πολύ σύντομα και θα σας δείξει πώς να κάνει χαρούμενο Πάσχα κάρτες με μικρά παιδιά!

Για nachbasteln θα πρέπει: Έγχρωμο χαρτί, χρώματα δάχτυλο και μια βούρτσα. Επίσης: σωλήνες από χαρτόνι (π.χ., από το χαρτί τουαλέτας ή κουζίνας), ένα κομμάτι κολλητικής ταινίας ή ένα καυτό πυροβόλο όπλο κόλλας, μία ή δύο πρώτες πατάτες και ένα κοφτερό μαχαίρι
Πάσχα κάρτα 1: κουνέλι από handprint

Πάσχα κάρτα: Bunny έκανε handprint

© όραμα καθαρό AG

Διπλώστε ένα κομμάτι χρωματιστό χαρτί στη μέση του χάρτη.

Ζωγραφική στην παλάμη, το δείκτη και το μικρό δάχτυλο του παιδιού σας με λευκά δάχτυλο χρώμα. Τώρα το παιδί σας πιέζει το χέρι του απαλά στο μπροστινό μέρος της κάρτας.

Όταν το χρώμα είναι ξηρό στο χαρτί, μπορείτε να μεταμορφώσετε το αποτύπωμα χεριού σε ένα κουνέλι. Για αυτό θα βάψετε τα μάτια, μια μύτη και ένα στόμα σε αυτό.

Τώρα ακόμα και να γράψει μια αγάπη Ostergruß αυτό, και η κάρτα είναι έτοιμη!

Πάσχα κάρτα 2: κοτόπουλο και νεοσσών από handprint

Πάσχα κάρτα: κοτόπουλο και νεοσσών από handprint

© όραμα καθαρό AG

Ακόμη ένα κοτόπουλο γίνεται πολύ γρήγορα από ένα αποτύπωμα χεριού. Βαφή για χέρι του όλη παιδιού με κίτρινο χρώμα στα δάχτυλα του πριν πιέζεται πάνω στο χαρτί.

Οι νεοσσοί λίγο προκύπτουν από μεμονωμένα δακτυλικά αποτυπώματα, το καλύτερο από τον αντίχειρα.

Είναι το χρώμα των αποξηραμένων κοτόπουλο και νεοσσών πάρει ακόμη και τα μάτια, τα φτερά και τα φτερά σε μαύρο χρώμα ζωγραφισμένα. Ράμφος, χτένα και τα πόδια είναι βαμμένα κόκκινα.

 στοά


Ένα αποτύπωμα, δύο μικρά δάχτυλα. Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται ένα λαγουδάκι. Εδώ έρχονται πιο ζώο εμπνεύσεις.

Πάσχα κάρτα 3: αυγά σφραγίδα με ρολά από χαρτόνι

Πάσχα κάρτα: αυγά σφραγίδα με ρολά από χαρτόνι

© όραμα καθαρό AG

Τώρα χρησιμοποιούμε το ρολό από χαρτόνι. Έτσι, μπορείτε να σφραγίσει ωραίο γύρο αυγά. Σπρώξτε το ρολό ελαφρώς και από τις δύο πλευρές μαζί, έτσι παίρνει ένα οβάλ σχήμα αυγού.

Βυθίστε τη σφραγίδα αυγό τώρα στο χρώμα και τη σφραγίδα προσεκτικά πολλά πολύχρωμα αυγά στην κάρτα.

Πασχαλινά αυγά μπορεί να είναι βαμμένα με πινέλο, στη συνέχεια, για παράδειγμα, με τελείες, ρίγες και άλλα όμορφα σχέδια. Μπορεί να θέλετε να πασπαλίζουμε μια πρέζα λάμψη πάνω από την υγρή βαφή.

Πάσχα κάρτα 4: λαγουδάκι σφραγίδα με ρολά από χαρτόνι

Πάσχα κάρτα: Bunny σφραγίδα με ρολά από χαρτόνι

© όραμα καθαρό AG

Για να κάνετε μια σφραγίδα κουνελιού από σωλήνες από χαρτόνι, θα πρέπει να έχετε τρία από χαρτόνι σωλήνες και κάποια ταινία ή ένα καυτό πυροβόλο όπλο κόλλας.

Διπλώστε δύο χαρτόνι σωλήνες στη μέση. Αυτές οι δύο επιμήκεις οβάλ δίνουν τα αυτιά κουνελιών. Κολλήστε τους στον τρίτο σωλήνα χαρτί, όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω βίντεο ή προς τα δεξιά στην εικόνα.

Βυθίστε τη σφραγίδα κουνέλι στο χρώμα και σφραγίδα αστεία λαγουδάκια στην κάρτα σας το Πάσχα.

Τότε μόνο τα μάτια, τη μύτη και το στόμα που ζωγραφίζει στο πινέλο λείπουν.

Πάσχα κάρτα 5: αυγά σφραγίδα με πατάτες

Πάσχα κάρτα με Ναός της πατάτας

© όραμα καθαρό AG

Για να κάνετε ναό της πατάτας το ίδιο θα πρέπει να έχετε μερικές πρώτες πατάτες και ένα μικρό κοφτερό μαχαίρι. Κόψτε μια πατάτα σε μήκος. Χαράξει διαφορετικά μοτίβα στις κομμένες επιφάνειες του κονδύλου, για παράδειγμα, τα σημεία, τα κύματα, ρίγες ή γραμμές ζιγκ-ζαγκ. Προσοχή, κίνδυνος τραυματισμού! Αποδεχτείτε το σκάλισμα για πολύ μικρά παιδιά και αφήστε τα παιδιά να χαράξει μόνο υπό την επίβλεψη σας!

Χρωματίστε το Ναό της πατάτας στη συνέχεια, χρωματιστά και με σφραγίδα πολλά αυγά του Πάσχα στην κάρτα.

Οι κάρτες δημιουργημένο, τώρα μόνο λείπουν οι σωστές λέξεις για τον χαιρετισμό του Πάσχα; Κανένα πρόβλημα, εδώ είναι μια μικρή επιλογή από όμορφα Πάσχα ποιήματα και τα λόγια του Πάσχα!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 − 40 =