Δώρο για τον εκπαιδευτικό και δάσκαλος

Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και στο τέλος της ημερήσιας φροντίδας ή σχολική χρονιά είναι κάθε χρόνο το ίδιο ερώτημα στον αέρα: Τι πρέπει να πληρώσει ο δάσκαλος, ο δάσκαλος της τάξης ή το ειδικό προπονητής ποδοσφαίρου; Έχουμε συμβουλές για πρωτότυπα δώρα για το δάσκαλο ή τον εκπαιδευτή.

© iStock

Ένα δώρο Χριστουγέννων για το δάσκαλο, ένα αποχαιρετιστήριο δώρο για το δάσκαλο και ένα μικρό ευχαριστώ για την ειδική προπονητής ποδοσφαίρου: Μια όμορφη παράδοση. Αλλά τακτικά οι γονείς αντιμέτωποι με το ερώτημα: Τι δίνουμε φέτος; Οι απαιτήσεις είναι υψηλές: Θα πρέπει να είναι κάτι πρωτότυπο που δεν έχει λάβει τη προικισμένος άνθρωπος ήδη δέκα φορές. Πάρα πολύ ακριβό, δεν πρέπει να είναι, γιατί στα περισσότερα ιδρύματα οι καθηγητές και οι δάσκαλοι πρέπει να δέχονται μόνο μικρά δώρα. 

Εδώ έχουμε συλλέξει πολλές ιδέες για τα Χριστούγεννα και να αφήσει τα δώρα για τους γονείς, τους δασκάλους, κ.λπ. Εάν έχετε περισσότερες ιδέες: Παρακαλώ εισάγετε παρακάτω, ως σχόλιο.
 
θερμός με την υπογραφή όλων των παιδιών

➤ Ακόμη Πλαισιωμένη άλμπουμ με συνταγές και συμβουλές για διακοπές που τα ίδια τα παιδιά έχουν γράψει ή βαμμένα.

φίλους Φωτογραφίες για τον εκπαιδευτικό ή δάσκαλος. Δημιουργήστε στους γονείς ένα πρότυπο για ένα βιβλίο φίλους (εύκολα σε μορφή Word σε (έγχρωμο) Din χαρτί Α4), πιθανά σημεία για να αποτύχει: το όνομα, το ψευδώνυμο, την ημερομηνία γέννησης, την αλλαγή χαρακτήρες, αγαπημένο φαγητό, το αγαπημένο βιβλίο, το αγαπημένο τραγούδι, το οποίο έχω (σε Kita class) άρεσε περισσότερο, το αγαπημένο μου ταξίδι, σας εύχομαι κ.λπ.

Advent Calendar για το δάσκαλο / εκπαιδευτή: Κάθε παιδί μαστορέματα, τη ζωγραφική ή το ψήσιμο ένα σνακ. Η Geschenkchen είναι όλα σε πολύ χάρτινες τσάντες και παρέδωσε στον δάσκαλο ή τον εκπαιδευτή 1η Δεκεμβρίου. Φυσικά είναι επίσης κατάλληλο ως δώρο λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Στη συνέχεια, ο ή παραχωρήσει για τα Χριστούγεννα έχει τελικά απλήρωτος σωστά πολλά πακέτα!

μολυβοθήκη ή θήκη με επιτύπωση "καλύτερος δάσκαλος". "αγαπημένο δάσκαλο" ή παρόμοια .. Υπάρχει, για παράδειγμα, σε Dawanda: Μολύβι για το αγαπημένο δάσκαλο / Kosmetiktäschcen για το αγαπημένο δάσκαλο

σφραγίδα (Για τους εκπαιδευτικούς να σφραγίσει την εργασία κλπ) - γλυκιά σφραγίδα που έχουμε βρεθεί εδώ: σφραγίδα Dawanda

μίγμα ψήσιμο για "Καλή μπισκότα νεύρων"

➤ κύπελλο με Superman ή superwoman-επιτύπωση

κουπόνι για το κατάστημά βιβλίο, κινηματογράφος, τζελατερία

Homebaked κέικ

Ψηφιακή Κορνίζα με εικόνες από την ημερήσια φροντίδα ή σχολική χρονιά

➤ φωτογραφία της ομάδας νηπιαγωγείο ως παζλ (Υπάρχει CEWE, φαρμακεία, κλπ)

➤ δέντρο Μικρό έλατο με διάφορες Χριστουγεννιάτικο δέντρο οπαδούς

Apfelbäumchen για μια μεγάλη κατσαρόλα για το μπαλκόνι ή βεράντα, διακοσμημένο με μήλα χαρτί στο οποίο κάθε παιδί σημάδια.

➤ Ποιος ξέρει εκ των προτέρων ότι ο δάσκαλος ή εκπαιδευτικός δεν δώρο θέλετε, αλλά παρόλα αυτά θέλουν να παρουσιάσουν ένα μικρό δώρο, κάτι που μπορεί να εξετάσει τι τάξη νηπιαγωγείου ή η τάξη μπορεί να κάνει καλά: Νέα βιβλία, ένα CD με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, παιχνίδια κ.λπ.
Όμορφες ιδέες nachbasteln

Αυτές οι ιδέες δώρο μπορεί να γρήγορα και εύκολα να εφαρμοστεί σε παιδιά νηπιαγωγείο ή την ηλικία του νηπιαγωγείου:

Εδώ, οι γονείς πρέπει να λάβουν δραστικά! Εάν ένας γονέας μπορεί να πάρει τις εικόνες, μια φωτογράφηση είναι ένα μεγάλο πράγμα. Για το άλμα ακόμα τις ίδιες όμορφες φωτογραφίες ως δώρο για τους παππούδες ή νονοί έξω.

Μικρή προσπάθεια, μεγάλο αντίκτυπο!

 

Πάντα δημοφιλές δώρο που μπορείτε να φάτε:

Ή τι, μπορείτε πάντα να κάνει καλά, όπως ένα καλλιτεχνικά σχεδιασμένο κατσαρόλα ή ένα μικρό δέντρο φρούτα για το μπαλκόνι:

Μερικές φορές ένα μικρό, με αγάπη, δίνεται δώρο είναι η καλύτερη ιδέα:

Σχετικά με (αρκετά τυλιγμένο) τα χρήματα, ο δάσκαλος σίγουρα ευχάριστη!

Τα μικρά πράγματα για τα Χριστούγεννα, ή να ξεκινήσει το νέο έτος:

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 + = 68