σκάφη Άγιος Βασίλης

τα παιδιά αυτής της διακόσμησης από το παράθυρο είναι σίγουρα ευχάριστη. Θα σας δείξουμε πώς να πειραματιζόμαστε το μαλακό Οκτώ άνδρες έξω. Καλά Χριστούγεννα!

Υλικό για το πλαίσιο παραθύρου "Άγιος Βασίλης"

Fesnterbild & quot? Ευτυχής πατέρας των Χριστουγέννων & quot?

© Christopher Εκδόσεις

• Fotokarton: Tulpenrot, λευκό, σκούρο καφέ, μαύρο, πράσινο δάσος, χρυσό
• Karokarton στο White Light Brown
• Διαφανές χαρτί
• μολύβι
• ψαλίδι
• βιβλία χρωματισμός σε μαύρο και κόκκινο
• στυλό λάκα σε λευκό χρώμα
• μπάντα απόσταση
• Alleskleber

>> Πρότυπο παράθυρο εικόνας "Άγιος Βασίλης"

Bastelanleitung παράθυρο εικόνας «Άγιος Βασίλης»:

1. Αφαιρέστε όλα τα σχέδια από το πρότυπο χρησιμοποιώντας χαρτί αντιγραφής και μολύβι, μεταφέρθηκαν στο αντίστοιχο χαρτόνι φωτογραφία και κόψτε προσεκτικά.

2. Mark ιμάντα και πόρπη στο μανδύα. Συνδέστε τα μανίκια και τον ποδόγυρο την επένδυση γούνας. Τοποθετήστε τα κόκκινα γάντια πίσω από το Pelzbesätzen τα μανίκια.

3. κάνουν τα περιγράμματα και τα κουμπιά με μαύρο κραγιόν. συμπληρώνουν τα παπούτσια. στερεώστε την τσάντα στο αριστερό ώμο και στη συνέχεια να βάλει το χέρι του με γούνα τελειώματα και γάντια.

4. διακοσμούν επίσης το έμπλαστρο του Karokarton με ράμματα, το πράσινο μπάλωμα με κόκκινες τελείες και ράμματα όπως απεικονίζεται. Και οι δύο κολλήσει στην τσάντα.
Από τη μονοκόμματο τμήμα καπακιού γενειάδα κόλλα το πρόσωπο και το στόμα. Τα μάτια ζωγραφίσει και να συμπληρώνουν τη γλώσσα. Ορισμός στα μάτια και πάνω στη γλώσσα με λευκή λάκα σημεία φωτός στυλό.

5. Στερεώστε το μουστάκι κατά πολύ την ταινία και, στη συνέχεια, συνδέστε τη μύτη. Στερεώστε τα φρύδια κατά πολύ την μπάντα. βάλτε ένα λευκό φως αντανάκλαση της μύτης με το στυλό λάκα. Κολλήστε το καπάκι τέλος συμπεριλαμβανομένων Bommel από πίσω κατά την επένδυσή της ΚΑΠ.

Συμβουλή: Αν και οι δύο πλευρές του σχήματος που θα σχεδιαστεί για να κόψει όλα τα μέρη δύο φορές, μία εκ των οποίων με την ίδια. Στη συνέχεια, μπροστά και πίσω από Nikolauses ο ένας τον άλλον ακριβώς και το σχεδιασμό και τις δύο πλευρές με τα κραγιόνια κόλλα. Συνδέστε τα λευκά τμήματα από χαρτόνι για τον καθορισμό του σχήματος στο παράθυρο μικρά κομμάτια συγκολλητικής ουσίας, έτσι ώστε να μην πέσει επάνω.

Χειροτεχνία για τα Χριστούγεννα με όλη την οικογένεια


από: "Χειροτεχνία για τα Χριστούγεννα με όλη την οικογένεια"
© 2009 Christopher Verlag GmbH & Co. KG

 στοά


Οι καλύτερες συμβουλές του βιβλίου προέρχονται από τους γονείς! Γι 'αυτό ζητήσαμε από τους χρήστες μας για τα βιβλία τα αγαπημένα των παιδιών τους γύρω από τα Χριστούγεννα. Εδώ οι συστάσεις των χρηστών familie.de.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 − 62 =