κάνουν βραχιόλια φιλίας

Φιλίας βραχιόλια είναι ένα αξεσουάρ μόδας, ένας στοργικός απόδειξη της φιλίας και ένα θαυμάσιο χόμπι σε ένα. κάνουν βραχιόλια φιλίας από μόνη της είναι εύκολη! Σας παρουσιάζουμε τις εικόνες βίντεο και ακόμα, όσο παίρνει.

Παιδιών ηλικίας έξι ετών μπορούν να δοκιμάσουν την πρώτη τους δεσμό φιλίας - και θα είναι εγγυημένη η πλήρης ζήλο για το θέμα. Αυτή η απλή ριγέ μοτίβο συνιστάται για τις πρώτες προσπάθειες, όπως είναι δεμένο σε μία μόνο και μόνο με ένα δέσιμο κατεύθυνση.

δημιουργία φιλίας βραχιόλι - Εδώ είναι

 
Κάθε κόμβος αποτελείται από δύο βρόχους - και ανάλογα με την επιλογή του χρώματος και η διάταξη του κόμβου προκύψουν μεγάλες μορφές. Η συμβουλή μας: Ξεκινήστε με ένα απλό βραχιόλι φιλίας! Αν αυτό πηγαίνει εύκολα από τη μια πλευρά, μπορείτε να πάρετε κοντά σε πιο δύσκολες καταστάσεις.

Θα χρειαστείτε: Πολύχρωμα νήματα από βαμβάκι. Τα θέματα στα αγαπημένα σας χρώματα θα πρέπει να είναι περίπου 1,10 μ. Ξεκινήστε καλύτερα να ξεκινήσετε με τέσσερις χορδές.

© όραμα καθαρό AG

απαιτείται ➤Alle Τα νήματα κόμπους μαζί με ένα κόμβο με απόσταση 10 cm από το άκρο νήματος. Τραβήξτε τον κόμπο πάρα πολύ σφιχτά, θα πρέπει να κυκλοφορήσει στο τέλος:

➤ Τώρα κανονίσει τα νήματα σύμφωνα με την επιθυμητή σειρά.

Συμβουλή: Ο καλύτερος τρόπος για να καθοριστεί το δεσμό φιλίας όταν το συνδέσετε με ταινία στο τραπέζι ή με μια παραμάνα για τα τζιν.

➤ Για κάθε κόμβο, υπάρχει ένα Δέσιμο και έναν οδηγό. Έτσι ώστε η μπάντα είναι ωραίο και ακόμη, είναι σημαντικό το γεγονός ότι ο οδηγός είναι πάντα τεντωμένο.

➤ Ξεκινήστε με το σπείρωμα στο άκρο αριστερά: Βάλτε στο δεύτερο νήμα, τραβήξτε το τέλος μέσα από το βρόχο από πίσω προς τα εμπρός. Η πρακτική δείχνει ότι αν η πρώτη από τις δύο θηλιές τράβηξε τεντωμένη και η δεύτερη πληγή λίγο πιο χαλαρή, το βραχιόλι της φιλίας φαίνεται ιδιαίτερα ωραία και ομοιόμορφα.

➤ Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία, το πρώτο νήμα είναι η Knüpffaden, η δεύτερη του οδηγού. Τώρα έχετε ένα διπλό κόμπο στο χρώμα νήμα, που ήταν στην αρχή της άκρας αριστεράς.
 

© όραμα καθαρό AG

➤ Είναι αυτή νήμα παραμένει σε αυτό το πρώτο αριθμό κόμβου της Knüpffaden. Τώρα ισοπαλίες με την ίδια τεχνική, δύο βρόχους και το νήμα που είναι η τρίτη από αριστερά.

➤ Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία με το τελευταίο νήμα.

➤ Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά διπλών κόμβων στο χρώμα του πρώτου σπειρώματος.

➤ Τώρα είναι η στιγμή άφησε το νήμα της Knüpffaden. Loop μαζί του πίσω στην κατεύθυνση από αριστερά προς τα δεξιά, δύο το καθένα με ένα διπλό κόμπο γύρω από κάθε ένα από τα τρία θέματα. Και ήδη η δεύτερη σειρά έχει τελειώσει!

➤ κόμβος που μέχρι βραχιόλι σας επιτυγχάνεται με αυτήν την τεχνική περαιτέρω, στο επιθυμητό μήκος.
 

© όραμα καθαρό AG

➤ Ανοίξτε το άνω κόμβο και τη πλέξη των χαλαρά άκρα στα κατώτερα και ανώτερα άκρα σε κάθε ένα μικρό πλεξούδα. Όπως μπορείτε να υφαίνουν με τέσσερα θέματα, ανατρέξτε στην μας κόμπος Gallery φιλίας βραχιόλια.

➤ Συνδέστε το συγκρότημα με ένα σφιχτό κόμπο.

➤ Και πηγαίνει εκεί βραχιόλι φιλία σας!

Θέλετε τις εικόνες από τα βήματα που περιγράφονται εδώ αναλυτικά και δείτε σε μεγάλο μέγεθος:

 στοά


Ένα απλό βραχιόλι φιλίας είναι εύκολο να δημιουργήσει για τα παιδιά από την πρώτη τάξη. Ο οδηγός μας δείχνει πώς λειτουργεί.

Έχετε την επιθυμία σε άλλα έργα με μαλλί; selbermachen φούντες είναι εύκολο! Πώς να κάνει το ίδιο ένα bobble, το οποίο θα σας δείξει στο βήμα οδηγίες σκάφος προς βήμα.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 − 83 =