επηρεάζει το φύλο του μωρού

Θυμάστε το «The Sims» παιχνίδια; Παθιασμένος παίκτες έχουν γρήγορα ανακάλυψε ότι μπορείτε εύκολα να καθορίσει το φύλο των απογόνων στο παιχνίδι προσομοίωσης. Η μητέρα τρώει τρεις καρπούζια και presto, είναι ένα κορίτσι. Και τα τρία μήλα ένα αγόρι γεννιέται. Τόσο απλό όσο και στην πραγματική ζωή, δεν είναι, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν μερικές φυσικές μεθόδους ή συνθήκες που μπορεί να επηρεάσουν το φύλο του μωρού μέλλον.

επηρεάζει το φύλο του μωρού: Είναι δυνατόν;

© iStock

Φυσικά και ως επί το πλείστον αβλαβή: Είτε από τη γιαγιά ή από τα πέρατα του Διαδικτύου, εκεί κυκλοφορούν πολλές συμβουλές για το πώς οι γονείς μπορούν να επηρεάσουν το φύλο του παιδιού της με φυσικό τρόπο.

Πολλές από αυτές τις θεωρίες είναι αρκετά απάτη και δεν είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο: Οπότε όχι, αν ο άνθρωπος στο σεξ δεν είναι και κάλτσες με το φύλο των απογόνων έχει δεν επηρεάζεται. Μερικοί τρόποι για να επηρεάσει το κάτι σεξ εκεί, αλλά ούτως ή άλλως.

Εκατό τοις εκατό εγγύηση ότι θα είναι αγόρι ή κορίτσι, υπάρχουν αυτές οι φυσικές μέθοδοι Φυσικά και όχι - αυτό είναι μια επιλογή φύλου από προεμφυτευτική γενετική διάγνωση θα ήταν απαραίτητο - να συντάξει ένα κομμάτι προς την επιθυμητή κατεύθυνση, η πιθανότητα μπορεί όμως ήδη. Και: Οι συμβουλές είναι απολύτως αβλαβείς, έτσι προσπαθήστε να μην βλάψει.

Κορίτσι ή αγόρι: επηρεάζουν το σεξ

➤ Η θερμοκρασία παίζει ρόλο, για παράδειγμα. Έτσι το βιολόγο Dr. Αλέξανδρος Lerchl διαπίστωσε ότι το καλοκαίρι περισσότερα αγόρια να σχεδιαστεί ως κορίτσια, επειδή το χρωμόσωμα Υ φαίνεται να είναι πιο ανθεκτικά στη θερμότητα από το χρωμόσωμα Χ.

➤ Ακόμη και η PH του κολπικής χλωρίδας παίζει σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια του σεξ. πάντα όξινο η κολπική χλωρίδα , Το πιο πιθανό είναι κορίτσι να καταθέσει ως Υ-σπέρμα μπορεί να επιβιώσει στο όξινο περιβάλλον δεν είναι τόσο καλή. Κακό για τις γυναίκες που θέλουν μια κοπέλα: Μετά τον οργασμό, η κολπική χλωρίδα είναι αλκαλικά - και ως εκ τούτου καλύτερα για ανδρικό σπέρμα - λες και οι γυναίκες είχαν οργασμό. Με τον τρόπο αυτό να επηρεάζει το φύλο του εμβρύου, ο τρόπος που μια αμερικανική εταιρεία έχει πηδήσει και τώρα πωλούν κουτιά που επιτρέπουν στις γυναίκες να επηρεάσουν το φύλο του παιδιού τους στο μέλλον από την τιμή του pH της κολπικής χλωρίδας τους.

➤ Επιπλέον, φαίνεται το βάρος της Μητέρας να παίξει ένα ρόλο στην φύλο του μωρού. Οι γυναίκες που ζυγίζουν κατωτέρω 54 kg φέρει σημαντικά περισσότερες πιθανότητες κορίτσι στον κόσμο. Και το άγχος είναι να παίξει ένα ρόλο στη σεξουαλική διάθεση Κληρονομιάς.

➤ Η Θέση κατά τη συνουσία μπορούν να επηρεάσουν το φύλο των απογόνων: Όσο περισσότερο το πέος μπαίνει στο κόλπο, όσο μικρότερη είναι η διαδρομή του σπέρματος στον τράχηλο. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για τα κύτταρα Υ-σπερματοζωαρίων, τα οποία είναι γενικά πιο γρήγορα από τα Χ-κύτταρα. Για την αναπαραγωγή των κορίτσι Έτσι, είναι πιο κατάλληλο για να ιεραποστολική στάση, ενώ οι θέσεις από το πίσω μέρος οι πιθανότητες ενός νέος αυξηθεί.

➤ Δεν είναι μόνο το πώς, αλλά και όταν η σεξουαλική πράξη πραγματοποιείται φαίνεται να παίζει κάποιο ρόλο: Αν είστε κορίτσι όπως, θα πρέπει να είναι περίπου τρεις ημέρες πριν από την ωορρηξία κάνουν σεξ με τις γυναίκες σπέρμα επιβιώνει περισσότερο από τους άνδρες. είναι ένα αγόρι επιθυμητή, τότε θα πρέπει να προτιμάτε την ημέρα της ωορρηξίας κάνουν σεξ, γιατί η ταχύτερη ανδρικό σπέρμα στη συνέχεια να προχωρήσει.

Οι άνθρωποι συνήθιζαν να σκέφτονται τον τρόπο που μπορεί κανείς να επηρεάσουν το φύλο του μωρού, μέχρι τη στιγμή της γέννησης. Σήμερα γνωρίζουμε καλύτερα φυσικά: Θα είναι αγόρι ή κορίτσι, είναι σαφές απευθείας από την αναπαραγωγή και υπεύθυνη είναι το σπέρμα του άνδρα. Το αυγό έχει στην πραγματικότητα πάντα ένα χρωμόσωμα X, αν αυτό (δηλαδή ΧΧ) ή ένα αγόρι (δηλαδή ΧΥ) είναι τότε ένα κορίτσι, δεν έχει σημασία αν ένα σπερματοζωάριο με θηλυκό ή αρσενικό χρωμόσωμα ήταν ο πρώτος για να διεισδύσει στο ωάριο.

 στοά


Θα είναι ένα κορίτσι ή αγόρι; Εδώ είναι παραμύθι 10 παλιών γυναικών που (δεν) θα σας βοηθήσουν να εγγυηθεί στην ερώτηση.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 − 54 =