Den Einnistungsblutung indikerer graviditet

Kvinner som er inderlig ønske om et barn er begrepet for å bli kjent Einnistungsblutung. Hva forårsaker dette blødninger, hvis du kan tolke dem som en trygg graviditet tegn og hvordan det skiller seg fra menstruasjonsproblemer eller blødning mellom perioder.
Når svangerskapet er veldig mye ønsker, respekterer kvinnen på noen fysisk forandring. Spenner over høyre bryst i dag ikke litt? Er ikke meg litt kvalm? Jeg var ellers alltid så trøtt? Og rødlig utflod jeg har - om en Einnistungsblutung?

 Gallery


Ømme bryster, kvalme og Co.- disse symptomene kan tyde på en graviditet.

Einnistungsblutungen indikere en graviditet

Når blødning klart kan identifiseres som Einnistungsblutung, må vi gratulere deg: du er gravid i alle fall! Problemet med mange kvinner, men å skille Einnistungsblutung av perioden eller blødning mellom perioder annen årsak. I tillegg har mange kvinner fra Einnistungsblutung husker ingenting. Det første først. Først ønsker vi å forklare kort hvordan det kommer til Einnistungsblutung.

Blødning som et resultat av implantasjon

Ble et egg vellykket befruktet, det sakte migrerer til livmoren. Det legger hun seg ned, hvis alt går bra, fem til syv dager senere. Fordi man teller tilbake i å bestemme fremdriften av svangerskapet til den første dagen i den siste perioden, som er for øvrig holdt i fjerde uke av svangerskapet.

Når embedding kan det skje at blodårene i livmoren og livmorslimhinnen er skadet, og det er blødning - den Einnistungs- eller Nidationsblutungen. Som kan være sterkere eller svakere, som er forskjellig fra kvinne til kvinne. For de fleste kvinner, er blødningen så svake at de ikke lekker ut av skjeden og er derfor ikke lagt merke til.
Når Einnistungsblutung skjer

Siden egget implantater fem til syv dager etter befruktning kan skje Einnistungsblutung også i denne perioden.

Hvis du er usikker på når det kom til befruktning, men bruker en syklus kalender eller eggløsning kalkulator, kan du også ta deg tid for eggløsning som en målestokk. Einnistungsblutungen oppstå, spesielt sju til maksimalt 14 dager etter eggløsning. Så de ofte sammenfallende med dato for neste periode. Dette er trolig grunnen til at mange kvinner som ikke har "jobbet" på en graviditet, først ikke gå glipp av sin periode; til forventet tid, har de selv blødning. Forvirring av Einnistungsblutung og perioden sikkert har noen innvirkning på myten "gravid etter perioden."

Les videre, så du kan tydelig skille Einnistungsblutung av menstruasjon.


Oversikt: Einnistungsblutung indikerer graviditet

  • SIDE 1: Einnistungsblutung indikerer graviditet
  • Side 2: Einnistungsblutung eller periode?
  • tilbake
  • side 1/2
  • mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2