Hoste i babyer: Hvor den kommer fra og hva du kan gjøre

Hosten er en viktig beskyttende refleks, som er å frigjøre luftveiene. Hvorfor hoste er ikke uvanlig hos spedbarn og små barn og hvilke tiltak som kan bidra til de små med sterk hoste, forklarer vi i vår guide.

Barnet har en hoste

© Thinkstock

Hoste hos spedbarn og små barn er ganske vanlig og er ufarlig i de fleste tilfeller. Den hurtige og sterke ta ut luften når hoste er å sikre at den frigjorte luftveissekreter og fremmedlegemer vil. Har barnet slik svelget som mat, maten er fremmet gjennom hoste igjen fra luftrøret til toppen. Økt sekresjon som kan oppta luftveiene, imidlertid, laget spesielt for sykdommer.

Hoste som et symptom på sykdommen

Immunsystemet for babyer og små barn har ennå å utvikle. Derfor, de små er dessverre svært utsatt for virale og bakterielle infeksjoner slik som forkjølelse. I løpet av disse sykdommene, kroppen produserer flere sekreter til å spyle ut patogener. Dette slimet så legger seg ned på luftveiene og må hostet opp. Så hoster ikke bare holder luftveiene, men også bærer bakterier fra kroppen.

For å lindre hoste i baby tips

Hoste er så viktig og bør ikke undertrykkes per se. Men hyppig og vedvarende hoste frarøver barn makt og søvn. Derfor vil vi gi deg tips om hvordan du kan hjelpe barnet ditt til å hoste og puste forsiktig:

Dette hjelper barn med hoste

 • 1/6

  absorbere

  Sørg for at barnet drikker veldig mye, fordi den flytende ikke bare slim slik at det kan bli hostet opp bedre, men også fukter slimhinnene. Spesielt gunstig for en kald er som Holundertee: Til en teskje av blomster med 0,2 liter kokende varmt vann helles over, la det stå i 10 minutter og deretter belastning og drikke temperatur avkjølte entre ampullen. Også fennikel er egnet for hoste.

 • 2/6

  frisk luft

  Massevis av frisk luft er bra for hoste. Så hvis barnet ditt har ingen feber, deretter pakke det varmt og gå med ham for en tur regelmessig.

 • 3/6

  fuktighet

  Gir høyere luftfuktighet i babyens rom: Bare henge våte håndklær i nærheten av sengen eller bevege tørkestativet med vått tøy i barnehagen. Foreldre kan ta de små pasientene med badet, slå på varmt vann fra springen og forbli en fjerdedel av en time i den varme, fuktige luften av selvlagde dampbad. Forsiktig kalles for i elektroniske luftfuktere fordi de kan distribuere tviler patogener også i rommet. Vær forsiktig med disse enhetene, så pass på å kvalitet og grundig hygiene.

 • 4/6

  spesielle lagrene

  Slik at barna kan sove bedre, skyve en flat pute eller brettet håndkle under madrassen av sengen. Således hodet er høyere. Babyen kan lettere hoste og få bedre luft.

 • 5/6

  Quark pakker

  Dette hjem rette er egnet for babyer fra seks måneder. Varm omtrent 50 til 100 gram fett kvark i vannet til kroppstemperatur. skriv det på en bomullsklut og la den renne hele. Nå fordeles du Quark på en annen bomull håndkle, brett den sammen og holde det for eksempel med en varmeflaske varm. Nå setter kvark-klut på brystet til barnet ditt. For at små ikke fryser, dekke den med håndklær og et teppe. Ostemassen skal nå fungere i minst 20 minutter. Det fungerer krampestillende, slimløsende, hustenstillend og decongestant.

 • 6/6

  Hostemiksturer og medisiner

  Vennligst bare i samråd med barnelege! For spedbarn og småbarn er det spesifikke hoste sirup i apotek fordi barn reagerer på visse urter og sammensetninger følsomme enn voksne. Derfor bør du babyen din også ikke behandlet med essensielle oljer!

Når skal en hostende babyen til legen?

Hvis hoste babyen din ikke mer alvorlige årsaker, går han etter et par dager med alene borte. Men for å være sikker på at dette er babyen ikke, for eksempel astma, bronkitt eller (pseudo) Krupp, bør du oppsøke lege i alle fall hvis barnet ditt mer enn to dager hoster eller feber blir. Kontakt lege umiddelbart kontakte oss hvis du når barnet ditt når du hoster tegn pustevansker viser (trekke støy når puste, grå hud, blå lepper) blodig oppspytt har og være deg selv Generell tilstand forverres

forresten: Siden lukkemekanismen i magen hos babyer og små barn ikke er ennå fullt dannet, choke og spy dem i sterk Hustanfällen noen ganger. Dette er ikke uvanlig og krever ikke medisinsk hjelp umiddelbart. Men barnet kaster opp over en lengre periode ofte når du hoster, bør du ta det av barnelegen på kikhoste undersøkes.

 Gallery


Bye rennende neser! Våre 15 triks for å hjelpe barn og voksne til å forhindre en kald.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − 3 =