Ergoterapi hos barn: play behandling med utviklingshemming

Ergoterapi for barn er foreskrevet oftere de siste årene. Hva er egentlig en ergoterapi, da bør du ta og hva kan det gjøre for barn med utviklingshemming?

Hva er ergoterapi?

begrepet "ergoterapi" kommer fra gresk og betyr grovt oversettes til "healing gjennom handling og arbeid." Målet med ergoterapi er å muliggjøre en person med utviklingshemming eller skaderelaterte underskudd (igjen) en stor grad selvstendig liv. Arbeidsterapi måler skoler dette eksempel. Den motoriske ferdigheter, konsentrasjon og sosial oppførsel hos en pasient. Ergoterapi hos barn har en spiller terapeutisk karakter for det meste.

Ergoterapi: behandle utviklingsforstyrrelser hos barn

© iStock

Hva kan gjøre en ergoterapi for barn?

Fysisk og mentalt begrenset barn, til en ergoterapi på en morsom måte bidra til å håndtere sine problemer og å jobbe med dem. Etter vellykket løpet av terapi motoriske ferdigheter, persepsjon, sosial atferd og uavhengighet av barnet kan forbedres.
Når er ergoterapi for barnet mitt fornuftig?

I de senere årene, kan et økende antall medisinsk foreskrevet ergoterapi for barn holdes. egnede tiltak selv den minste bevegelse og atferdsproblemer er ofte foreskrevet, ofte hva noen eksperter klager også på uttrykkelig anmodning fra foreldrene. Likevel, hvis det er klare forsinkelser i fysisk, mental og åndelig utvikling samt underskudd i motoriske ferdigheter, persepsjon og sosial opptreden ergoterapi kan være nyttig. Slike problemer er blitt oppdaget, for eksempel, i den U-undersøkelser.

Konkrete anvendelsesområder hvor en arbeidsterapi for barn utelukket:

• Generelle atferdsproblemer (f.eks aggresjon)
• Økt eller manglende ønske om å flytte
• konsentrasjonsvansker (f.eks AD (H) S)
• underdog rolle, distansere fra grupper
• Overdreven eller lav smerte
• Skole problemer (for eksempel problemer med lesing og skriving)
• søvn
• enurese (sengevæting)
• balanseproblemer, koordineringsproblemer
• Overdreven eller lav selvfølelse
Hvordan virker en ergoterapi for barn?

Ergoterapi for barn skjer gjennom lek.

© Thinkstock

I første omgang gjennomført en omfattende intervju med foreldrene - delvis med lærere og lærere - til historien og til symptomer på barnet. Ergoterapeut vil da observere barnet i en eller flere økter mens du spiller og løse bestemte oppgaver. På denne måte detekterer den eventuelle avvik fra normen, og kan trekke konklusjoner etter en passende terapeutisk tilnærming.

En viktig faktor i behandlingen spiller miljøet for barnet. Derfor er foreldre og ofte omsorgspersoner fra barnehage eller ut av skolen å engasjere seg med behandlingen. De er, for eksempel. Informerer hvordan de skal reagere på visse tegn og mønstre av atferd av barnet. Riktig håndtering av alle omsorgspersoner kan legge til rette for fremskritt i behandlingen de unge pasientene.

Hvor lenge en ergoterapi varer avhenger av mange faktorer, som for eksempel barnets alder og alvorlighetsgraden av eksisterende problemer. Dermed kan behandlingen være fullført med en til to timer med behandling i uken i tre til seks måneder. men med mer alvorlige problemer, kan de vare i flere år.
Hvordan kan foreldre støtte terapi?

Foreldre og andre omsorgspersoner for barnet spiller en viktig rolle for vellykket behandling. Du bør alltid sørge for at de ikke setter barnet under press. Tålmodighet er ofte spurt om behandlingen suksess svikte øyeblikk eller forekommer bare i små etapper.

Det er viktig at du ense instruksjonene av terapeut og fortsette atferdstrening utenfor terapi. Det viser seg at barnet kreves av små oppgaver og spill igjen og igjen, men aldri lov til å bli overveldet gjelder. Og uansett hvilket felt barnet har problemer, kan det påvirke bare positivt når foreldre og lærere alltid gi rikelig med mosjon og mental forslag.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − 78 =