sette barnet i vinter riktig

Selv om vinteren, gå turer i frisk luft barnet fit og glad - forutsatt, selvsagt, det er riktig strammet. Våre tips oppsummere hva som er viktig å kle barnet i vinter.

Babyen liker det varmt, men ikke for varmt

© Thinkstock

Det høres kanskje rart ved første øyekast, men faren for at babyer overopphetes om vinteren er like stor som risikoen for at de små kult!

Babyer kan ikke selv regulere temperaturen balanse, slik at de raskt mister mye kroppsvarme i kaldt vær, spesielt på hodet. Hvis de ikke er strammet riktig, hypotermi kan i verste fall frostskader kan oppstå. Derfor en engstelig mammaer og pappaer vikle litt lag på lag i undertøy, tights, genser, rompers, genser, anorakk eller kjeledress og en eller to tepper, hvis det er å gå utenfor - og det gjør for de små enn noen gang for svette.

Fortsett i vinter etter at løk prinsippet

Innstramming av babyen i vinter etter den berømte løk prinsippet, det vil si Lag på lag, alle veldig sant. Fordi mange tynne lag beholde barnet varmere enn noen få tykke lag. I tillegg er de enkelte sjikt hurtig veksle etter behov og kan trekkes ut. Men det er hele poenget: Lagene kan ikke bare, de bør gradvis fjernes hvis du kommer fra kalde til varme, slik at barnet ikke svette, overopphetet og deretter med våte klær tilbake i kulden behov. Dette gjelder også for turen til supermarkedet, reiser med offentlig transport eller bil, etc. - og ja, bør du ta av så når babyen sover rett.

Og hvor mange lag du bør sette barnet ditt? Dette kan være så flat selvfølgelig ikke si, og avhenger av temperaturen. men en fin tommelfingerregel er: Ta alltid barnet en mer lag på, som seg selv.

Klær laget av syntetiske fibre holder babyen varm om vinteren

Når du tenker på vinterklær, du automatisk tenker på tykke ullgensere. Høres koselig, men ikke for babyer. Selv om ny ull holder deg varm, men har den ulempen at de ofte riper. Om vinteren er mer egnet for sensitiv babyen hud Tekstiler av syntetiske fibre slik som polyester (f.eks fleece) eller blandingstekstiler, der ull innholdet ikke er for høy. Spesielt for undertøy er substanser som er i en høy andel av syntetiske fibre som ikke holder på fuktighet, i motsetning til for eksempel i ren bomull stykker.

er ikke direkte på huden, men for lagdeling fleece ting nesten alltid egnet fordi de produserer et varmelager luftpute. Fleece overall med snaps eller glidelås er et praktisk alternativ for alle babyer. Utsiden av uteklær bør imidlertid ikke en fleece, men fra en vind- og vannavvisende material være.

 Gallery


Endelig er det her, vinter mote for babyer. Vi kikket rundt for deg og vise deg her de vakreste delene!

Kjeledress eller fot bag?

Det er opp til deg, men ikke i noe tilfelle bør du kombinere begge alternativer sammen. For små babyer som ennå ikke utforske verden ved å gjennomgå og kjører, er varmet Footmuffels faktisk best for barnevogner og barnevogner. Inkludert barnet ikke trenger noen ekstra varme klær, en tykk strømpebukse, tykke sokker og kanskje et par bukser rike med moderat kulde som regel allerede gjort. Det øvre legeme bør selvsagt være beskyttet med en tykk kappe mot kulde ennå.

En ekte snø dress gjør vanligvis bare gir mening hvis barnet allerede kan kjøre, eller hvis du ønsker å ha den på jakken. Kontroller at kjeledress vind og spesielt vannavvisende er for moro slutter ikke i snøen med en kald babyen. I tillegg må drakten ikke for stiv og vanskelig være, ellers oppstår frustrasjon. Babyer som allerede kan krype eller gå, plutselig føler immobile - de små musklene mislykkes på grunn av motstanden i dreven klær. Det er bedre å ta seg i ekstrem kulde for mer "løk lag" nedenfor, og lettere å velge den eksterne. Fordi mobilitet er alt!

Hvis du ønsker å bære barnet i en slynge eller bæresele, deretter beste noensinne under jakken, direkte på kroppen din. Så det blir fra kroppen din varme og derfor ikke en ekstra trenger sin egen jakke.

Hold hode, hender og føtter av babyer varme

Enten i en slynge, i snøen dress, fot pose eller under et teppe i vognen: hode, hender og føtter av barnet må alltid være tykk strammes. Hvis du mister barnet varme, så det meste om disse kroppsdelene. Det vil si, en tykk lue som dekker ørene, er alltid obligatorisk i vinter. Hendene er foret hansker, best egnede votter fordi varme fingrene mot hverandre i dem, og de kan bli satt rett og slett bedre. Tykke sokker og foret sko holde i mellomtiden føttene varme. Hvis barnet allerede kan kjøre, bør skoene være naturlig vannavstøtende.

Flere tips for vinteren med babyen

 • 1/5

  For varmt eller for kaldt?

  For å sjekke om det er for varmt eller for kaldt barnet ditt, er det enkle triks. Babyen er for varmt som om halsen føles veldig varmt og fuktig, eller hvis føttene er utrolig varm. Også å varme utslett signalisere at det er babyen din for varmt. Er tærne på den annen side veldig kaldt, noe som er et klart tegn på at barnet ditt er iskaldt, fordi over tærne og fingrene mister kroppsvarme først. Temperaturen på magen gir informasjon: Føles det varmt, alt er bra. han føles kaldt å ta på, bør du sette barnet ditt en litt tykkere nå eller før neste tur.

 • 2/5

  Vi kan sove godt om vinteren godt

  Den beste sovende temperatur for babyen din er ca 20 grader Celsius, så de bør ikke overopphetes soverommet. Slik at barnet ikke fryser, gi deg et koselig sovemiljø: en koselig Flanellbettlaken på madrassen, en varm sovepose eller en varm pyjamas hjelp. Refrenget bør både vinter og sommer på tepper i barneseng. Bryr du deg om at sengen er for kaldt, varme den før på en Kirschkernkissen eller varmeflaske noe. Ta begge, men igjen ut av sengen før du setter barnet ditt.

 • 3/5

  oppgradere vognen

  Hvis du er redd, kan vognen være for kaldt eller er kuttet som et liggeunderlag håndtak og plassere den under din baby. Alltid gjør at du kan beskytte barnet ditt om nødvendig mot vind, regn og snø også tenke på været beskyttelse.

  Blir det for kaldt barnet ditt, er det ved å sutre sikkert gjøre merkbar. Føl hans ansikt, ører, fingre og føtter - de er kalde? Deretter fra innsiden.

 • 4/5

  Reiser med bil

  Har du tenkt å kjøre en lengre avstand med bil, eller i det minste så lenge at bilen kan varme opp inntil ankomsten av noe, ikke glem å ta av babyen det øverste laget. Snowsuits gjør derfor i bilen heller dårlig. Bedre her er en kombinasjon av jakke og bukse, og muligens en fleece teppe. Viktig: Når du spenne opp uten tak bør være mellom barnet og boet av sikkerhetsmessige grunner. Taket hørt om beltet.

 • 5/5

  Hudpleie i vinter

  Kald vind og tørr oppvarmet luft raskt angripe babyens sensitiv hud, slik at riktig baby omsorg i den kalde årstiden er svært viktig. Kremer du babyens ansikt før du går ut alltid med en fet kald beskyttelse fløte en. Solen skinner? Da kremen bør også ha en UV-beskyttelse i beste fall. Og når mye snø er selv anbefaler en solbriller, slik at sensitive barnets øyne er ikke blendet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 39 = 44